Kisiden kisiye degisir o iyiki de diyebilirsin hergin kv konularida acabilirsin etrafimda cok ornek var.. acikcssi ben eger kaynanam kiskanc degllse otursun bile yanyana benimle daha ne isterim isten gelirimnyemek yapmaya usenirsek orda yeriz oooh :) cocugu birakir gezmeye gideriz.. arada gonlu olsun diye onuda gezmeye cikaririzhediyeler aliriz mutlu olsun diye.: yeterki kiskanc olmasin eger fesat cirkef on planda olmaya calisan biri ise vay hakineiki apartman dairesi yan yana
ve ikisi de onlara ait
doğal olarak evlenince böyle oturmamız gerekiyor
içim hiç rahat değil
huzursuzluk olmasından korkuyorum
tecrübeli arkadaşlara soruyorum
bu kadar yakın kabul etmeli miyim yoksa daha uzak bir yerde oturmak için diretmeli miyim
OTURULMAZ !!!!!!!!!!!!!! HAYIR
O eş daha doğmadı canım:)Kisilere gore degisir durum. arkanizda duran bir es olacaksa ve sozunu gecirebilen insanlarla arasina mesafe koyabilen bir kadin oldugunuz surece gayette normal konsuymus gibi yasayabilirsiniz
Diret:) uzak otur derim huzurun için.iki apartman dairesi yan yana
ve ikisi de onlara ait
içim hiç rahat değil
bu kadar yakın kabul etmeli miyim yoksa daha uzak bir yerde oturmak için diretmeli miyim
Can'ım benım kayınvalidemde yan bınamdaydı ve hıcc zararı yok hatta faydaları var emın ol Evın ayrı kapın ayrı hıc kotu şey düşünme dıyenlerede kulak asmaiki apartman dairesi yan yana
ve ikisi de onlara ait
içim hiç rahat değil
Ne kadar uzak oturursan okadar iyi tabikide ama ayni evde oturmakdan iyidiriki apartman dairesi yan yana
ve ikisi de onlara ait
içim hiç rahat değil
sen kendini onların yerine koy, sevmeye çalış, say bak gör her şey nasıl güzel olacak kardeşim... olumlu yaklaş ki olumlu olsun :) sen hürmette kusur etme bak gör neler oluyor: )sadece biraz zaman sabır :)iki apartman dairesi yan yana
ve ikisi de onlara ait
içim hiç rahat değil
Dogdu kiz valla mesela benimki arkadasimin ki babam var yani ana kuzusu olarak yasamayan adamlarO eş daha doğmadı canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?