kaynanayla yan yana apartmanlarda oturulur mu?

Kisilere gore degisir durum. arkanizda duran bir es olacaksa ve sozunu gecirebilen insanlarla arasina mesafe koyabilen bir kadin oldugunuz surece gayette normal konsuymus gibi yasayabilirsiniz

Kisiden kisiye degisir o iyiki de diyebilirsin hergin kv konularida acabilirsin etrafimda cok ornek var.. acikcssi ben eger kaynanam kiskanc degllse otursun bile yanyana benimle daha ne isterim isten gelirimnyemek yapmaya usenirsek orda yeriz oooh :) cocugu birakir gezmeye gideriz.. arada gonlu olsun diye onuda gezmeye cikaririzhediyeler aliriz mutlu olsun diye.: yeterki kiskanc olmasin eger fesat cirkef on planda olmaya calisan biri ise vay hakine

Kira ödemek daha kötü..
Ben olsam kabul ederdim, kapın ayrı ne de olsa..

altından vılla olsa yıne oturmazdım
1 cadde mesafeyle oturdum 1 sene
dusunun sokak degıl yan apartman degıl agzım cook yandı
sımdı memleketın tee bı ucuna tasındım
seytan gorsun yuzlerını

Xanim bende kaynanamla çok yakınım kaynanan iyiyse süper olur benimki iyi arada bir bozuntular çıkıyor ama sukur karışmıyor yinede çocuğum oldu çok yaramaz bi velet ne zaman bi iş yapsan veya çok yorgun olsam kaynanana bırakıyorum çok rahat ediyorum yardımcı oLan bi kaynamaya olur

Ben o vaziyetteyim.. gerçi biz ev aldık kv gelip yan apartmanımdan daire aldı bi bırakmadı peşimi.. kabul etmeyin diretin.. illa orda oturcaksanız da mesafenizi koyup karıştırtmayın kendinize.. bizimkilerde anlayış sıfır.. bazen öyle bi dadanıyolar ki üstüste 3 gün 4 gün sabahtan çağırıyolar gece yatana kadar bırakmıyolar.. biz de gizli saklı gezmeye gidiyoruz çünkü planımız var demekten anlamıyorlar.. bi de sürekli balkona çıkıp araba kapının önünde mi yoksa bi yere mi gitmişiz diye kontrol ediyolar eğer dışardaysak habire arayıp duruyolar falan filan.. ben artık 6. Senemdeyim haklarından geliyorum.. ama yeni gelinken çok zordu.. o yüzden asla kabul etme canım benim

Bence kişilere göre değişir. Her şeye karışan bir yapıları yoksa, çekirdek ailenize saygı duyabilecek biriyse, eşin de çok anneci olmayan, seni ezdirmeyecek yapıda biriyse oturulur. Çalışırsan çocuğunu sabahın köründe kaldırıp birine götürme problemin olmaz. Yeri gelir yemeğin olmadı mı orda yersin. Baktın ki olmuyor en azından kira verene kadar birikim yapıp ev için peşinat yaparsınız. Gönlüne göre bir eve taşınırsın.

Oturulup oturulmayacağı eşinizin aradaki dengeyi sağlamasına ve kayınvalidenizle uyumunuza bağlı.

Kaynanasina bagli anlayisliysa olabilir biz oturuyoruz faydasi oluyor bazen zaman zamanda canima tak diyor tabi.

ben kv ile karşılıklı dairelerde oturuyorum kv m dünya tatlısı bir kadın OLMASINA RAĞMEN bazen bunalıyorum. şuanda aramız zaten iyi ama daha uzak olsaydık eminim aramız çokkkkkkkk daha iyi olurdu. yani hiçbirşey tek taraflı değil iyi anlaşabilmek için iki tarafında ciddi anlamda hoşgörülü ve anlayışlı olması gerekiyor. biz bende kvmde anlayışlı insanlarız.
dediğim gibi en iyisi bile olsa o kadar yakın olmak çok iyi olmuyor.

Diret:) uzak otur derim huzurun için.

Can'ım benım kayınvalidemde yan bınamdaydı ve hıcc zararı yok hatta faydaları var emın ol Evın ayrı kapın ayrı hıc kotu şey düşünme dıyenlerede kulak asma

Ne kadar uzak oturursan okadar iyi tabikide ama ayni evde oturmakdan iyidir

sen kendini onların yerine koy, sevmeye çalış, say bak gör her şey nasıl güzel olacak kardeşim... olumlu yaklaş ki olumlu olsun :) sen hürmette kusur etme bak gör neler oluyor: )sadece biraz zaman sabır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…