kaynanayla yan yana apartmanlarda oturulur mu?

Sizin kullanıcı adınıza bayılıyorum

Yorumların tamamını okuyamadım ama sizin yazdığınıza nazaran ben altlı üstlü oturuyorum, sobalı, akşam yemekleri bir ve kaynana evinde... daha çok şey denir de bence uzaktan en mantıklısı her kaynana bir olmaz ama işini şansa bırakma eşine şuraya gidiyorum dersin çıkarsın bide kaynana diline düşersin allahım ne bu kaynana vakası... Bende çekip gitmek istiyorum sırf bundan herşeyimize karışıyor bi laf dedim mi ben suçlu oluyorum

Bende birlikte oturuyorum canım.. kv kötü değil her işini kendi yapar ama evine ailen arkadaşın rahat gelemio.. bina da o komşuluk yapmıyor die ben de bi komşuya gidip otirmuyorum.. esin ile bi ozelin olmuyor tv bi tane kv de bizimle 12 ye kadar oturuyor.. evliliğin hiç bi güzelliğini yasayamiyorsun.. onların istediği yere gitmek zorundasın..
!!!kötü olacaksan şimdi ol sonra herşey duzelir zaten

Bu sorunun cevabi kaynanadan kaynanaya değişir :)
Yani iyi biriyse oturulabilir.ben dusunurum mesela.
Ama evlenip samimiyet kurmadan bilemezsin bunu.riskli bir olay.

Asla ve asla diyorum. Ayni sokakta oturdugum halde problem yasiyorum birde yanyana oturmak iskence resmen

Canım kişiden kişiye dwğişir kv niz iyiyse sorun olmaz sende her zaman açmazsın kapıyı gelse bile uyuyodum duştaydım duymadım falan dersin bnm ev müstakil eşimin amcasıgil oturuyor amcasının karısı çok vurdumduymaz biri vakitsiz gelir haset bir kadın kendisi bende hiç yüz vermiyorum o yüzden gelmiyor gelse bile açmıyorum bazen nerden bilecek evde olup olmadığımı değil mi

valla ben kendı aileme yakın otıruyorum kvdemere degıl
Bende kendi annemin alt katinda.cok sansliyim hala annemin yemeklerinden yiyyorum ve annemi babsmi hergun goruyorum.oyle hergun gitmiyorum tabi hafta sonlsri kizimla cikariz aile gibisi varmi.canlarim benim

Kesinlikle oturulmaz. Tecrubeyle sabit.
Dip dibe mustakil evlerimiz var. Esim benle tanismadan once aldigi icin sesimi cikaramadim baska yer olsun diye.
Bastada hersey guzel gorunuyodu gecinir gideriz diyordum.
Ama oyle degil iste. Eminim daha mesafeli otursaydik cok daha guzel baglarimiz olurdu esimin ailesiyle. Ama boyle olunca her kaynanama gelen saatin kac oldugununa bakmaksizin benim kapimida calar oldu neymis cocuk seveceklermis.
Her an her dakika musait olmani bekliyolar hic özel diye bisey yok.
Musait olmayip acmayincada arkandan lafini ediyolar kapiyi bile acmiyo vs. Ben her an musait olmak zorundamiyim? Hem evim hem piskolojim her zaman buna musait degil ama anlamiyolar.
Insan her an aman kapi calacak diye kendi evinde diken ustunde otururmu? Kaynananla dipdibe oturursan oyle oluyo iste. Uzaga git kafan rahat huzur icinde yasa

Ha bisey daha eklemek istiyorum.
Uzakta yasiyor olsaydik gercekten cok cok daha fazla severdim onlari. Cunku sorunlarimiz sadece bu yanyana oturmaktan kaynakli seyler. Bu sebebler yuzunden sogudum onlardan.
Cunku gorumcelerim kayinlarim ne zaman onlara gelse ha zaten yanyana oturuyolar mutlaka musaitlerdir gelmisken cocuguda severiz diye bize sormadan haber vermeden gelip bizimde zilimize basip cocuk sevmeye geliyolar. Sonra musait olmayincada arkadan bik bik bik konusuyolar.
Bi kerede sirf bizi yada yegeninizi dusunup sirf onun icin bizim icin geldinizmi?
3 senelik evliyim daha istisnasiz 1 kere bile arayip haber verip muaitmisiniz diye sorup gelmediler. Hicbirisi. Ve ben bundan biktim. Ay cok dolmusum sanirim
Konu sahibi kusura bakma fikir vericem diye kendi derdime dusmusum

Olmaz. nokta baska ev bakin..neden boyle gerekiyorda baska turlu gerekmiyor.. ev dolu kesinlikle kabul etmeyin

KV ile aynı şehirde bile oturulmaz, hatta imkanınız varsa ülkeyi terk edin

Artık gelirken uğrar geçerken uğrarlar...
Hadi şunu pişirdim x sever sizde gelin...
Falancakar gelecek sizde burda olun...
Torunumu özledim bi bakmaya geldim...
Vs...
Her kapı sesi, telefonun çalması kabusun olur panik atağa doğru yol alırsın...
Ben ki kv Anadolu dan Avrupa ya taşınırsa diye korkarken (Allah yaşatmasın) yan binada oturmasını düşünemek bile istemiyorum.

Her kaynana kötü değildir yan yana yaşayıp mutlu olanlar var. Ben ne kendi ne de kocamın annesinin yakınımda oturmasını istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…