• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanayla yaşamak

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Konularımı bilen bilir.Babamdan ve kardesımden nefret ediyorum.Bu evde mutsuzum.Kız kardesımın erkek arkadası var 3 yıldır.Çocuk cidden temız ıyı bırı.O konuda sıkıntı yok.Kız kardeşim bıktım artık bu evden diyor.Çocuk askerlıgını yapmadı daha gıtmedı askere.Aılesı suan kardesıme ıyıler.Kardesımde bu yıl evlenelım.O askere gıder.1 sene otururum kaynanamla dıyor Hem çalışırım evde durmuyacagım dıyor.Ya da bu yıl evlenecek bedellı yapacak ılerıde.Acıktan okuyor sevgılısı.Biri 20 digerı 21 yasındalar.Benım aynı ev kafama yatmadı.Kardesım bu evden ıyıdır dıyor.Ben 26 yasındayım.1 yıllık ılıskım var.Ben ve sevgılım kendımı maddı manevı toparlamadan evlenmek ıstemıyorum.Akrabalar sende öyle yap dıyor.Hatta yakın kız arkadasım dıyor.Ama ben kaynana cekemem herhalde kafayı yerım.

Hayiiir dedim basligi gorunce. Butum gun evde olmasada farketmiyo gercekten. Problem illaki oluyo. Acabiliyosa kendi yuvasini acsin.
Bu evden iyidir demesin. Ailemle problemlerim vardi kv kp ile beraber yasiyoruz. Simdi uzaktan o problemler hic yokmus gibi. Mesafeli olmakta fayda var. Cidden fazla samimiyet b..luk getirir. Cok iyiydik nisanliyken bizde ama suan anlasamiyoruz malesef

Hayiiir dedim basligi gorunce. Butum gun evde olmasada farketmiyo gercekten. Problem illaki oluyo. Acabiliyosa kendi yuvasini acsin.
Bu evden iyidir demesin. Ailemle problemlerim vardi kv kp ile beraber yasiyoruz. Simdi uzaktan o problemler hic yokmus gibi. Mesafeli olmakta fayda var. Cidden fazla samimiyet b..luk getirir. Cok iyiydik nisanliyken bizde ama suan anlasamiyoruz malesef
Benımde ıcıme sınmıyor.Ne kadar olsada adı ustunde kaynana.Uzak durmak en ıyısı.Ben uzak oturmak ıstıyorum.O da evden kurtulmak ıcın evlenıcem dıyor.Cocugun annesı de tamam dedı.Babası da kabul ederse gelecekler

Benımde ıcıme sınmıyor.Ne kadar olsada adı ustunde kaynana.Uzak durmak en ıyısı.Ben uzak oturmak ıstıyorum.O da evden kurtulmak ıcın evlenıcem dıyor.Cocugun annesı de tamam dedı.Babası da kabul ederse gelecekler
Kendi hayati. Umarim pisman olmaz. Ben cok pisman oldum simdi kacicak delik ariyorum :/

Konularımı bilen bilir.Babamdan ve kardesımden nefret ediyorum.Bu evde mutsuzum.Kız kardesımın erkek arkadası var 3 yıldır.Çocuk cidden temız ıyı bırı.O konuda sıkıntı yok.Kız kardeşim bıktım artık bu evden diyor.Çocuk askerlıgını yapmadı daha gıtmedı askere.Aılesı suan kardesıme ıyıler.Kardesımde bu yıl evlenelım.O askere gıder.1 sene otururum kaynanamla dıyor Hem çalışırım evde durmuyacagım dıyor.Ya da bu yıl evlenecek bedellı yapacak ılerıde.Acıktan okuyor sevgılısı.Biri 20 digerı 21 yasındalar.Benım aynı ev kafama yatmadı.Kardesım bu evden ıyıdır dıyor.Ben 26 yasındayım.1 yıllık ılıskım var.Ben ve sevgılım kendımı maddı manevı toparlamadan evlenmek ıstemıyorum.Akrabalar sende öyle yap dıyor.Hatta yakın kız arkadasım dıyor.Ama ben kaynana cekemem herhalde kafayı yerım.

Kız kardeşine söyle sakın öyle bir hata yapmasin. Köprüyü gecene kadar bu pembe hayallerin hepsi. Az daha sabretsin askerlik olayı aradan çıksın öyle evlenip ayrı yuva kursunlar. Yağmurdan kaçarken doluya tutulur sonra benden söylemesi

Kız kardeşine söyle sakın öyle bir hata yapmasin. Köprüyü gecene kadar bu pembe hayallerin hepsi. Az daha sabretsin askerlik olayı aradan çıksın öyle evlenip ayrı yuva kursunlar. Yağmurdan kaçarken doluya tutulur sonra benden söylemesi
evet ben dedım uzaktan iyidir herkes.İkna oldu biraz

evet ben dedım uzaktan iyidir herkes.İkna oldu biraz

Bekarken istediği hayatı yaşayamıyor. Bari evlendikten sonra temiz bir sayfa açsın kendine. Evlenip başka birinin evinde boyundurluga girmektense az daha sabretsin soz hakkinin sadece kendisine ve esine ait oldugu bir yuva kursun lütfen kardeşine bu mesajlarımızı okut. 20 yaşında henüz gencecik kız yapmasın böyle bir kötülüğü kendine çok üzülürüm.

Şimdi söylemek kolay geliyor ama onun düşündüğü gibi olmuyor. Aynı evde oturmak karşıdan kolay geliyor ama gerçekten çok zor ben altlı üstlü oturduğum halde 5 sene olacak anca alıştım.

Ya bilemiyorum evinizde neler yaşıyorsunuz ama baba evinden kaçayım derken daha büyük sıkıntılara atmasın kendini , bu evliliğin acelesi çok seviyorum diye değil sırf evden kurtulup yeni bir ortama geçmek için anladığım kadarıyla , dilerim mantıklı kararlar verir pişman olmaz

Kaynana kisisine bu teklif edilmiş o da kabul etmiş ise, simdi değil 5 yıl sonrada evlenseler birlikte otururlar...

Kızkardeşiniz birlikte oturabiliriz imajı vermiş bir defa..

Hangi kv evinde bedava hizmetçi istemez, hemde oğlu yanında...oh mis gibi....

Ya biz farklı şehirlerde yaşıyoruz, sıkıntı çekiyoruz...

bu birlikte oturmak isteyenler neyin kafasını yaşıyor anlayamıyorum...

Kız kardeşine söyle, BDV bin konularına birkaç gün göz gezdirsin, sonra karar versin..

Back
X