Kaynım beni kovdu

annecm

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
6
0
286
Almanya
arkadslar forumu takip ediyordum fakat konu acamk buguneymis kaynanam sabah kahvaltiya cagirdi bede kizimla gittim buyuk amcasi kizimi özlemisdiye esim isteydi esim isten geldikten sonra ise gitmeden önce tel acamk gereken iki yer vardi ararmisin sen dedim arayacagini söyledi fakat geldiginde vakit cok gectikten sonra aramadigini ögrendim bende nicin aramadigini bari aramadin aramadigini söyleseydinde ben arasaydim diye kizdim kucuk kaynimda sen benim yanimda böyle konusamazsin bende sen kimsin dedim yok dua et sen teyzemin kizi olmasaydin gö.... tekmeyi yerdin s..... git burdan bende burasi senin evin degil senin evin olurda gelirsem kovarsin dedim burasi enin evin degil dedi gerizekali bunun gibi agzina gelen herseyi saydi ben sadece sen imsin bana karisiamazsin dedim o sirada kaynanam ve esim odadan cikardilar kaynimi ve bes aylik hamileyim aglayip ic cekmekten nefes zor aliyorum beni ikinci kovusu birincide affetmistim yine tekrari cok cok uzulu<orum aileme bir sey söylüyemiyorum sim ise sesini cikarmiyor szin yaptiginiza bende mi ktiliyim diyor sade kaynanm tel actiginda karismasin diyor kaynim icin ama nafile olan banaoluyor gün be gün yipraniyorum sizce benimde hatam varmi bu konuda

Konuyu pek anlamadım ama bana küfür edenle işim olmazdı..
Bir de daha önce de kovulmuşsunuz,affetmeniz hata!

Çok yüz göz olmuşsunuz ve anlamadığım eşiniz neden tepki göstermiyor. Bu kaynınız eşinizin büyüğü mü küçüğü mü?

yaa ne haklaa böyle bişey yapabilir vee en önemlisii eşin nasıll tepkisizzzz kalıyorr eşinle bu konuyu konuş karnındaki onun çocuğu sana ve en önemlisi bebeğine de zararı var nasıll insanlar var yaa :1shok:

kocanın kardeşi sana küfür ediyor ve kocam da napayım mı diyor.
yavaş yavaş çivisini çıakrtıyoruz evliliklerinde.

KArısına hakaret ediliyor..kardeşinin ağzının payını veremiyor mu?
Kayınvaliden tel.açınca da,kaynına iletsin diye ,o karışmasın diyor sadece..
kulaktan kulağa oynar gibi..
Eşin kardeşinden korkuyormu ne?
ınsan bu kadar pısırık olmamalı?
Küstahlık ,terbiyeszilik diz boyu..
Allahtan hata sende dememiş eşin sana..

hata sende dememiş ama sessiz kalmasıda bence farklı bi anlam taşımıyo

bence bu sana yaılan bi saygısızlık bunu kimsenin yapmaya hakkı yok eşinle konuş anlat ve bence elini ayağını çek o taraftan ki tavrını görsünler.. Eşin onlara bişi der demez bilemem ama senin bi tavır koyman şart die düşünüyorum.
Herkes anlasın yerini ve bunu anlatanda sen ol ki zaten ilkinde hata yapmışsın tekrar etme derim..

Bu kadar yüz göz olunmuş bişi değildi ama bende buna benzer bişi yaşadım..
Seviye koy ben eşimin büyük abisiyle görüşmüyorum gitmem gelmem bayramlaşmam işimde olmaz seviyesiz dengesiz konuşan birisi
Huzurumu kaçıranın huzuruna saygım yoktur..
benim için yok gibi yok sayıyorum..
Yok sayyy..

bu ne be şimdi..daha önce kovulduğun yere niye gidiyosunki bidaha....

benim hatam varmı burda diye sormuşsun şimdi belki yok ama öncesinde affederek en büyük hatayı yapmışsın...
senin yerinde olsam kocamla konuşmam beni savunmadığı için....
o eve de gitmem asla....

hem kocanın napıyım lafına çok sinir oldum ben yaaa
nedemek napıyım...seni koruyamadıktan sonra sana sahip çıkamadıktan sonra..kaynın seni ordan kovarken hoppss ağır ol bakalım diyemedikten sonra

çok afedersin özürdilerim ama
ben ona erkek bile demem

Böyle insanlarla muhattap olmak zorunda değilsin. Eşin görüşsün istiyorsa ama sen görüşme. Ne muhattap olucan ki? Ayrıca teyzenin oğluyla evlendiğin için de böyle gariplikler var bence. Hiç mi korkmuyorsunuz akraba evliliğinden bu ne cahil cesaretidir anlamadım gitti.

bu kadar laftan sonra eşinin bir şey dememesi çok hayret verici..

erkeklerin yarısından fazlası böle yaaaa heralde..eşim bana hep feminist olduğumu söyler..ama gelde olma....böyle erkeklere deli oluyorum ben..okudukça manyak oluyorum hee...bak ne güzel işimi yapıyodum mesai bitecek zaten..yarım bıraktım sinirden..

niye evleniyosun be adam...sorun karın doyurmak değil..ben karnımı heryerde doyururum..iki lokma ekmei heryerde bulurum...gerçi bazılar ekmek getirmekten bile aciz...verme para lazım değil..açta yaşarım desen onada amenna der...
madem evlendin madem yuva kurdun sorumlulukların yokmu karına karşı....
ben ağlarken silme gözyaşımı...
derdim varken dinleme...
annen laf söylesin büyüğündür de...
kaynım kovsun neyapayım de...
eeeeeeee.....
ozaman hayatımda senin işin nee

hatanın büyüğü sende 1 akraba evliliği 2 hatayı affetmen bundan sonra hiç görüşme derim ben hatta bayramlarda bile yasakkelime ne bu küstahlık çok büyük hakaretler etmiş yahu böyle insanlarla(!) vaktini harcadığına değmez.

Ne münasebet siz küfür ediyor ve siz bunu affediyorsunuz?

sorun bence sizde,her defasinda sineye cekerseniz tabiki sizi ciddiye almayip küfür ederler.

ne ilginc ..

ortada saygı yoksa herkes herşeyi der....

senin saygın olsaydı gerizekalı demezdin.....
kayının saygısı olsa basıcan tekmeyi demezdi....
kocanın saygısı olsa ne sana o lafı derdirtidi nede kardeşinin demesine izin verirdi.....
saygısızlık almış başını yürümüş......

birde durup duruken ne sen nede kayının bu kadar tepkili olmaz mutlaka önceden beri yaşanmış bir şeyler varki saygı ortadan kalkmış herkes agzına geleni diyor olmuş....

bencede biz olayları tek taraflı dinliyoruz sonuçta

valla tek care esin bu gibi durumlarda ve sen kesinlikle kaynana gitme bir daha taaa'ki senden ozur dileyene kadar. Bu adam sana niye bu kadar kirici konusabiliyor onuda anlamadim degil hamile olmak hic bir sekilde seninle oyle konusma hakkina sahip degil.. Esinin kucugumu? 'ki buyugu bile olsa esin seni korumali nasil konusuyorsun esimle diye kizmali bagirmali.. hatta agzinin uzerine bir tane cakmali ya neyse

konuyu tam anlamadım ama kaynın sizi nasıl kovar daha önce bir küslüğünüz varmıydı.çok kötü seyler söylemiş.sizin yerinizde olsam ne o eve bidaha gider nede yüzünü görerim bide hamilesiniz.bende suan hamileyim kendimi sizin durumunuzda olmayı dahi düşünemiyorum

bencede biz olayları tek taraflı dinliyoruz sonuçta

evet olayları tek taraflı dinliyoruz bu bir birde bir telefon muhabbetinden dolayı yok tekme basıcam yok gerizekalı gibi laflar edilmez.....
ha özürdilenecekse bence her iki kişide birbirinden özürdilemeli....
dedigim gibi saygının olmadıgı yerde küfürde kavgada herşey olur..

Bu davranışı daha evvel de tekrar etmiş.Ve siz affetmişsiniz.

Valla bana küfür eden her kim olursa olsun bir daha onunla asla görüşmezdim.

Hata sizde ki ikinci kez bunu yapmasına izin vermişsiniz.

O size çemkirmeye başladığı an evden çıkıp gidecektiniz hiç muhattap bile almayacaktınız ki huyu belliymiş küfürbazın teki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…