• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynım benim evimde kalacakmış içimi dökmek istedim:(

canım bizler bazen karşı taraftan anlayış bekliyoruz ama duygularını paylaşmazsan onlar zorlanacağını bilemez ki.....
elbette önce kendi evladının geleceğini düşünecek....
ben evli değilim ama senin yerinde olsam kendin kötü olma kayınvalidenle eşinle konuş....
güzelce anlat.....
o nasıl karşı tarafa evet dediyse şimdi de durumu o düzeltsin.....
bak saçma gelecek ama benim bir tanıdığımın kaynı böyle kalıyordu....
çevresi tanımadığı için iftira attılar kıza...
üstelikte izmir çeşme gibi bir yerde....

vazgeçtiler canım göndermiyorlar

tepki vermemekte çok iyi yapmışsınız bakın sonradan vazgeçmişler ama gelseydi yine birkaç ay kalacaktı idare ederdiniz ozamanda eşinle ve kayınvalidenle aranı açman iyi olmazdı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana annemden çok kaynanam sahip çıktı hala da öyle bazen kızarım kötü yönleri var ama destekçim yine odur eli hep üstümden doğumda geldi baktı bana annem gezmedeydi bebeğimin eksiklerini hep o aldı evlendim evimi temizledi düzdü hemde başka şehirden gelip yaptı bunları kırmak istemiyorum neyse ki vazgeçti allah razı olsun inşallah kararını değiştirmez

sağol allah razı olsun:52:

ay canım valla kendi başıma gelmiş gibi sevindim.....
evli değilim ama misafirperver bir ailede büyüdüm....
misafir geldimi sürekli ona hizmet etmem lazım kendi hayatım diye bişey kalmıyor yani....
bide genç çocuk gezmek ister....
yemeği ütüsü...
insan sırasında bir makarnada yese oluyor,misfirine yapamazsın ki....
üstelik tesettürlü olduğunu yazmışsın yaz gelmiş dilediğin gibi evde giyinirsin...
oh valla ben rahatladım....:32:

Bana annemden çok kaynanam sahip çıktı hala da öyle bazen kızarım kötü yönleri var ama destekçim yine odur eli hep üstümden doğumda geldi baktı bana annem gezmedeydi bebeğimin eksiklerini hep o aldı evlendim evimi temizledi düzdü hemde başka şehirden gelip yaptı bunları kırmak istemiyorum neyse ki vazgeçti allah razı olsun inşallah kararını değiştirmez

ne güzel senin gibi vefalı gelinlerde var.....

ay canım valla kendi başıma gelmiş gibi sevindim.....
evli değilim ama misafirperver bir ailede büyüdüm....
misafir geldimi sürekli ona hizmet etmem lazım kendi hayatım diye bişey kalmıyor yani....
bide genç çocuk gezmek ister....
yemeği ütüsü...
insan sırasında bir makarnada yese oluyor,misfirine yapamazsın ki....
üstelik tesettürlü olduğunu yazmışsın yaz gelmiş dilediğin gibi evde giyinirsin...
oh valla ben rahatladım....:32:

Sağol canım yazın bende olacak ama haftaya geliyor 2 ay kalacakmış gezecekmiş ona razıyım bir sene kalmasında

2 ayda az değil ama 12 ayın yanında bişey değil.....:9:

Aynen öyle :52: eşime dedim misafirim gelince işe götürecek yanında kaynımı arkadaşalarım rahat edemez evde biri varken sen rahatından ödün verme arkadaşlarına gidip gezeceksin tabi onlarda gelecek arada onuda çıkarır biyerlere götürürsün dedi tamam sorun yok dedim

Hadi gözünaydın Allah gönlüne göre verdi :) sevindim çok kayinvalideye de maşaallah diyorum nazar değmesin ;)

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Hadi gözünaydın Allah gönlüne göre verdi :) sevindim çok kayinvalideye de maşaallah diyorum nazar değmesin ;)

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

ben çokk sevindim inşallah nazar değmezde kararından vazgeçmez inan ki çoook yüküm var bebeğim var ve öğrenciyim örgün okuyorum yemek temizlik bebek inan ki çok zor bide kaynım geelince işim artacak kalacağı oda hem ardiyem hem çalışma odam ben kışın orda çamaşır kurutuyorum kitaplarım okul malzemelerim orda evim 75 metre bile yok düşünceleri çok mantıksızdı

Valla herşeyi geçtim tesettürlü bir bayan için genç bir delikanlının evde kalması çok sıkıntılı. Bende kapalıyım ve eve girer girmez dökülüp saçılıyorum. Belki ona bakmak zor olmayacaktı ama insan bir evinde rahat ediyor şimdi siz onuda yapamayacaksınız. Kayınvalidene güzellikle anlatsan hak verir bence.

Umarım bu iki ayda eşiniz "biz birbirimize alıştık gül gibi geçinip gidiyoruz dersaneye burada gidecek" demez. :ssz:

İki ay ne öyle ya? Benim kaynım bir gece kalıyor da yatağını toplamadığı için sinir olurum. Hizmet ettirir kendine. Benim eşim tam tersi. Olduğu için fazla tahammül edemem de. :40:

Back
X