- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Ben nasıl istemem diyeyim onların düşünmesi lazım en baştan biliyordum sorunları ama istemem desem kocamlada aram soğur
direk istemiyorum demezdin. dolaylı yolla fikirler sunarak gelmesini engelliyebilirdin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben nasıl istemem diyeyim onların düşünmesi lazım en baştan biliyordum sorunları ama istemem desem kocamlada aram soğur
Çalışmıyor 170 aldı abisiide ben disipline alırım onu diyo eşime istemediği mi belli ediyorum ben çalışamam diyorum geri adım atmıyo salonda çalış sana ne zararı olacak diyo
direk istemiyorum demezdin. dolaylı yolla fikirler sunarak gelmesini engelliyebilirdin.
yaptım canım olmadı bebeğim var anne ben bile çalışamıyorum o uyanıkken benim evimde ders çalışılmaz dedim çalışır sorun olmaz bebeğin ne zararı olacak dedi eşime çalışacak yerim yok dedim salonda çalış dedi herşeye cevapları var elimden ne gelir ki zaten yapı olarakta cazgır değilim
arkadaşım öyle şey olur mu kapaliyim diyorsun kapali olduguna gore esin de az cok bu isleri bilir esin ise gidince sen kayninla yalniz kalacaksin butun gun, sor bakalim bu ne kadar dogruymus
arkadaşım öyle şey olur mu kapaliyim diyorsun kapali olduguna gore esin de az cok bu isleri bilir esin ise gidince sen kayninla yalniz kalacaksin butun gun, sor bakalim bu ne kadar dogruymus
Kocam sen bilirsin dedi ilk başta şimdi gelsin sen zorlanır mısın ki salonda çalış ne olacak o çocuğu sahiplenmezsem bi balltaya sap olmayacak diyor bi yandan gelsin okur belki yazık diyorum bir yandan bende yeni gelin sayılırım daha 3 yılım bile dolmadı evde genç bi delikanlı ben nasıl kocamla rahat edicem üstelik ben tesettürlüyüm ne yapıcam
Bir de söyle birşey var eğer sınavı kazanamazsa ihale size kalabilir, ilgilenmediniz diye. Ben olsam bunun arkasına sığınır ve sorumluluk almak istemediğimi söylerdim.
Haklısınız daha büyük sorunlar olacak ozaman zaten kazanamayacak kazanacak adam yengeme gideyim demez ben kendi evimde sessiz sakin çalıştım müziğe bile tahammül edemezdim bebekli eve ders çalışmaya gelen yalan söylüyor derdi dersane bahanesiyle istanbula kaçmak kocama da dedim bunu mecbur çalışacak dedi
aynı benim eşim gibi kardeşlerine babalık yapma derdinde seninki..kıl oluyorum böyle erkeklere...ne işi var ya aylarca senin yanında!!benim eşimde yanında kaynıyla oturan arkadaşının eşini bana örnek gösterip bak nekadar anlayışlı ve sabırlı takdir edilecek bir kadın vs diyo....uyuzzzz....![]()
Kaynım liseyi bitirdi ygs den barajı bile aşamadı 170 aldı bende öğrenciyim 3.sınıfa geçtim 11 aylıkta oğlum var kayınvalidem oğlumu sana göndereyim orda dersaneye gitsin dedi sanki onların şehrinde yokmuş gibi burda çalışmıyor orda çalışır dedi bişey diyemedim desem kötü olacağım. Neyse bu sabah aradı kayınvallidem kızım evin küçük sıkıntın çok sen rahat edemezsin senin çalışma odanda oğlum kalacak sen nerde çalışacaksın göndermiycem vazgeçtim dedi sonra eşimle konuştuk olmaz öyle şey gelsin o orda çalışmaz kazanamaz sen salonda ders çalışırsın ben uyurum sorun olmaz dedi ben yine bişey diyemedimkaynanam şimdi gelsin sana gezsin dinlensin bayramda gelirsiniz birlikte dedi bayrama 2 ay var ben yeni tatile çıktım gezicem dinlenicem ben niye bu kadar talihsizim kızlar niye bukadar düşüncesiz bu insanlar biz ne yapalım diyceksiniz yapacak bişey yok dertleşelim yeter
![]()
Kocam sen bilirsin dedi ilk başta şimdi gelsin sen zorlanır mısın ki salonda çalış ne olacak o çocuğu sahiplenmezsem bi balltaya sap olmayacak diyor bi yandan gelsin okur belki yazık diyorum bir yandan bende yeni gelin sayılırım daha 3 yılım bile dolmadı evde genç bi delikanlı ben nasıl kocamla rahat edicem üstelik ben tesettürlüyüm ne yapıcam
eşim dersane başlayınca gelicek şimdi gelmiycek dedi kayınvalidem şimdi gelsin dersaneye orada vermiycem dedi ne yapacaklar bilmiyorum
eşime göndermeyecekler vazgeçmişler dedim göndersinler o orda okumaz dur ben arıyım dedi kapadı annesini aradı ne yaptılar bilmiyorum ama gelecek galiba eşim böyle ısrar ederse çocuğun canına minnet zaten istanbula gelecek o küçük ilçeden kurtulacak ortam kızlar anne baba da yok ohhh
Kızlar eşim aradı kaynana mı ikna edememiş göndermiyorlar tek oğlum değil ümran da benim çocuğum rahat edemez ben düşüncesizlik ettim ama vazgeçtim demiş gelmiyor sadeca şimdi tatile gelsin burda sıkılıyor demiş kaynanam gelsin dedim bende ay idare ederim çok sevindim ya ohh sağolsun canım kaynanam![]()
Helal olsun anlayışlıymış eşinden :))
evet ya gerçekten allah razı olsun beni de düşündü