Kaynım bizde ve cok bunaldım

senin abin yada ablan bunu yapsa eşin yada ailesi nin tepkisi ne olurdu. söyle eşine olurmu öyle iş. kocan yokken felan. aman bıktırdılr.

anlatmak istersen dinlerim icii dok rahatla
Sagol cnm benim ama benim yasadiklarim oyle Boyle deil
Nasil ve nerden basliyacagimi bilemedim cooook.
kos koca bes Séné...
Sadece Rabbime olan inancim ve guvenim béni ayakta tutuyo ve iki Evladim...
Herseyden biktim yasadiklarimi kaldiramiyorum coook yoruldum...eski ginlerimide Hatirladikca cok zoruma gidiyor
Ne idim,Ne oldum o kadar zoruma gidiyoki.
Ama yinede Rabbime Sukurler olsun...

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

seninle yasadiklarimiz birbirine benziyor galiba bende oyle diyorum kendime ayaya bakinca ne idim ne oldum diyorum

Evet cnm galiba ama ne kadar aci
Hayat iste aglasakta gulsekte bi sekilde geciyor iste...

evet cnm galiba ama ne kadar aci
hayat iste aglasakta gulsekte bi sekilde geciyor iste...

hayat gecıyor gecmesınede canım bızımde omrumuzden omur gıdıyor e guzel gunlerımız heder oluyor ben yenı dogum yapıp eve gelınce ısterdımkı esım benımle ılgılensın ama o abısının kagıtlarıı toplamakla mesguldu bebegıme sarılıp o kadar cok agladımkı yalızlıgıma

bi evde ne olursa olsun başka bi insan oldu mu olmuyor yaa
canımmm üzme tatlı canını sabret ve eşine bir şey deme dediğin gibi sen kötü olursun yoksa
elbet gidicek sabretmekten başka yapacak bir şey yokki

bi evde ne olursa olsun başka bi insan oldu mu olmuyor yaa
canımmm üzme tatlı canını sabret ve eşine bir şey deme dediğin gibi sen kötü olursun yoksa
elbet gidicek sabretmekten başka yapacak bir şey yokki

hanı sureklı yasasan belkı sorun etmezsın ama sonradan gelınce ne yapsa gozune batıyorhaklısın canım be kotu oluyorum tek cera sabretmek

ah canım ya aynı beni anlatmışsın. benimde kaynım 1 bucuk aydr bizde bende çok bunaldım ilk başlarda çalışmıyordu sürekli evdeydi ne genişlikse benle oturup tv izlerdi eşim kendi odasın tv koyduğu halde. ben hiç yüz vermedim konuşmadım bile valla. eşim yokken onun ne işi var benle otursun. benimde bebeğim var. 7 aylık kızım şu an ve ilk 6 ayı çok gazlı ve zor geçti . ben yemek bile yapamıyordum bebeğime bakmaktan. iyiki o zaman gelmemiş diyorum. şimdi yeni yeni doğum psikoljısını atıyorum üstümden bi de yabancı bi erkeği hiç çekemzdim evde. şimd allah tan çalışıyo akşamdan akşama idare ediyorum mecbur. Allah sana kolaylık versin. küçük bebekle kayın kahrı çekmek gerçekten çok zor çok iyi anlıyorum seni uzun oldu kusura bakma canım

ayyy ne kusu canım ya dokelım ıcımızı baska bısey yapamıyoruz zatenaslında benımkıde bu aralar pek evde durmuyor ama ıste bı kere goze batınca ne yapsa gıcık oluyorumpekı senın kaynın ne zama gıdecek sedemı yurt dısındasın

ben ist dayım canım eşim azeri benim.akrabalrı kardeşleri falan hepsi azerbaycan da.ordan buraya çalışmaya geldı kaynım. sanki iş yığılmış burda üç hafta işsiz evde takıldı ama benim cinlerim tepeme çıktı yani aynı senin gibi evim küçük rahat tuvalete gidemiyorum. süt sağmam lazım sağamıyorum. bebeğimle rahatça ilgilenemiyorum. kocama söyleyince dırdrı ediyorsun oluyo hiç anlamıyor. kaynım aynı surat yapıyorum diye bana küstü akşam yemek yemiyo güya. gece kalkıp yiyo ya sabır demekten başka bişi yapamıyorum. geldim rahatınızı bozdum kusura bakma diyeceğei yerde bide trip atıyo

Son düzenleme:
konuş eşinle gitsin ne demekmiş ...gel yan gel yat ohh...
ah canım ah konussan ne olucak abısıne gıt esım ıstemıyor senımı dıyecek sonra kotu ben oluyorum yoksa ıma edıyorum onda bıle adam kusuyor bana

ayyy kız bende oyle yapıyorum surat asıyorum aksam yemek yemıycem canım ıstemıyor dıyor esımı yanında sonra pısman oluyorum onun yerıne koyuyorum kendıme amannn ne bılım doluya koysam olmuyor bosa koysam dolmuyor ıste anca kendımızı dolduruyoruz

3 ay rahat etmiş işte. Evlatlık mı aldınız sanki. Kendini ezdirme bu konuda 3 aydan sonra laf falan söyleyemez size!

3 ay rahat etmiş işte. Evlatlık mı aldınız sanki. Kendini ezdirme bu konuda 3 aydan sonra laf falan söyleyemez size!

ayy guldurdun benı aynen oyle oldu dusunsene ben yenı dogum yaptım hastaneden cıkmadan bı evlat daha edınmıs olduk

ayy guldurdun benı aynen oyle oldu dusunsene ben yenı dogum yaptım hastaneden cıkmadan bı evlat daha edınmıs olduk

Vallahi iyi sabırlısın canım ya ben olsam 3 ay değil 3 gün dayanamam. Hemen oflamaya başlarım evde huzursuzluk çıkartırım
Sonuçta burası benim evim rahat olmak isterim en doğal hakkım..
Uzun yoldan gelinir falan tabiki ona lafım yok ama maks. 1 hafta olur o da, daha fazlası yüzsüzlük olur. Tepkimi belli ederim atamam içime beceremem yani

Bu adamın işi gücü yok mu neden sizde? Bir de sen çalışmıyorsun hiç rahatsız olmuyor mu evde kalmaya seninle? Ya da kayınvaliden falan gel artık demiyor mu? Ne kadar rahatlar.

benımde yuzumden bellı oluyor aslıda ama galıba benı kaıle ala yok
bu adamın işi gücü yok mu neden sizde? Bir de sen çalışmıyorsun hiç rahatsız olmuyor mu evde kalmaya seninle? Ya da kayınvaliden falan gel artık demiyor mu? Ne kadar rahatlar.

ozet gecıyım canım fransa bı yasa cıkardı oturum verıyormus hıc alan da yok ama bu onun ıcın cıktı geldı kv turkıyede pazartesı randevusu vardı onuda yıne taaa 6ayın22sıne atmıslar tam basıma kaldı yanı

Hay Allah gidecek başka yeri yok mu bunun.. ee sonra yine aksilik olursa ne olacak. Kayınvaliden falan evde olsa bir nebze rahat olur da insan böyle diken üstünde durur ya. Dünyanın 40 türlü hali var.

hay allah gidecek başka yeri yok mu bunun.. Ee sonra yine aksilik olursa ne olacak. Kayınvaliden falan evde olsa bir nebze rahat olur da insan böyle diken üstünde durur ya. Dünyanın 40 türlü hali var.

valla ne olucak hıc bılmıyorum en ıyısı gıtmek dıyor guya ayak yapıyor aynen oyleben kapalı bı bayanım ama evımde acık dururdum esofmanlarla falan sımdı gıyınemıyorum afedersıız ama gece banyo yapıcak oluyoruz taaa gecenın bı vaktı uykuyu bolup yapmak zorunda kalıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…