valla ne olucak hıc bılmıyorum en ıyısı gıtmek dıyor guya ayak yapıyor aynen oyleben kapalı bı bayanım ama evımde acık dururdum esofmanlarla falan sımdı gıyınemıyorum afedersıız ama gece banyo yapıcak oluyoruz taaa gecenın bı vaktı uykuyu bolup yapmak zorunda kalıyoruz
Anlatmaya nerden baslasam bılmıyorum cok canım sıkılıyor.dogum yaptım hastaneden eve geldıgımde kaynımda turkıyeden bıze gelmıstı 3 ay oldu ve hala bızde alısmısım evde rahatlıga sımdı cok tedırgınım once en basıdı esofmanlaımla dosıyordum kafamı acıyordum sımdı sureklı hazır oldayım kendı evımde rahat degılım suan evde esım yok geldı uzandı kanepeye actı sacma sapan bı dızıcok canım sıkılıyor kımseye bısey dıyemıyorum ıcımı dokmek ıstedım
ah canim bi yarama daha dokundun benim burda hic kimsem yokNe kadar düşüncesizlermiş. Yani en iyisi gitmek gerçekten.ben ne kadar güvensem de kaynıma aynı evin içinde tek başıma bu şekilde kalamam. Allah korusun yani neler okuyoruz gazetelerde artık. Şeytan insanı caydırmaya görsün. Bu olmayacak bir şey bile olsa insan rahat edemez ya. Annen falan yok mu o gelsin mesela. Mecbur rahatsız olup gider sanki.
uyarsam ne oluyor ki adam benimle kusuyor aslinda oda farkinda ama ne yapsi abisie nasil git diyebilirki onuda dusunuyorum:44::44:Kaynınızla aranızda yaş durumu vs nedir bilemiyorum ama eşinizle kibarca konuşun.
Öncelikle eşiniz evde yokken siz hazır olda çarşafla bile dursanız kaynınızla evde yalnız kalmanız caiz değil.
Geçtim başınızı açmanızı eşofman giymenizi...
Düşünüyorum da çok sinir bozucu bence.
Bir yakınım da aynı dertten muzdarip, adam geliyor yayılıyor tv'nin karşısına, keyfine bakıyor dünya umrunda değil.
Aynı şeyi benim kız kardeşim yapsa yine istemem.
Herkesin özel hayatı var ya, üç ay da ne???
Bence uyarın.
Çekmek zorunda değilsiniz. Dinen de hiçbir koca karısını ailesiyle ya da ailesinden bir fertle birlikte yaşamaya zorlayamaz.
Mahremiyet diye bir şey var yahu...
Çok sinirlendim şimdi sanki bana olmuş gibi :)
kaynannami gel diyecek onun cokmu umurundayim sanki beni dusunsun o oglunu dusunuyorki isci olsun diyeyüzsüzlüğe bak yahu..kimse de bişey demiyor mu annesi falan oğlum ne işin var yeter artık diye..bence sen anlat eşine ne demek üç ay bakmışsın daha ne Allah razı olsun desinler..
bir abimi rahat ettirmedin ne demekmiş..nüfusunu da üzerinize alın tam olsun bari..
bu kadar dayandım yeter deyin teşekkür etsin surat asacağına...bu kadar susarsanız kimse anlamaz halinizden söyliyim
aradan geçer bir zaman unutulur yaptığınız bunca fedakarlık ilk fırsatta gelin değilmi derler..
teşekkür edicekler kıymet bilicekler zannetmeyin..
Bende Bunu Sorcaktim Arkadasa😊Son durum ne? Hala hareket yok mu?
öncelikle eşine anlatmalısın... çivi çiviyi söker derler aklıma bişe geliyor ama .... :)
Son durum ne? Hala hareket yok mu?
hepie cok tesekkur ederim yanliz degilmisim benim hissettigim duyguda yalis degilmis cunku bazen dusunuyorum fesatlikmi yapiyorum diye.son durum su hala bizde dedigim gibi randevusu taa altinci ayin yirmi ikisine atmislar esimde artik cok tedirgin is bul deyip duruyor oda artik oflamaya puflamaya basladi ama abisie git diyemiyor kaynimin yasini soran olmus kaynim 35 yasinda ben 22 evde yemek yememeye basladi acim ama canim istemiyor diyor guya cok canini sikiyormus esime buu gostermek istiyor en iyisi gitmek diyor esimden ses cikmayinca geri lafi ceviriyor ya randevudan sonra oturum veririlerse diyor anliyacaginiz degise hic bisey yok bu arada biz 7.ayin 26 sinda turkiyeye gidecegiz
esin boyle tepki vermeye basladiysa is iyiye gidiyor demektir..buraya kadar sabretmissin az daha sabredersen sen arada kotu olmadan is zaten cozulecek...anladigim kadariyla kayinin tembel biri...duygu somurusu yapiyor acikcasi birde...gideyim deyipte sonrasinda kendi kendine oturum verirler diye heveslendigine gore...buarada birsey soyleyeyimmi..bu adam kalsa bile herhalde hep basiniza kalacak gibime geldi...yani bi orda kalmayla is bitmezki...kendi basina bi hayat kurmasi lazim...hadi biraz ugrassa bunu yapmak icin neyse ama bu cabasi yok sanirim boyle birsey icin...Allah yardimcin olsun ...dedigim gibi sanki az daha sabretsen hersey hallolacak gibi gibi :26:
benim babam veya kocam bile tatillerde sürekli evde oturunca ben daralıyorum çünkü hem etrafı kirletiyorlar hem evin sahibi olaraktan herşeyi ele geçirmek istiyorlar, acıktım yemek susadım çay falan dertleri bitmiyor hadi kadın bir akraba olsa falan gene işlerde yardımcı olurdu size böyle iyice yük olmuş bir de evde rahat rahat da dolaşılmaz, zor bir durum olmuş, çalışıyorsa gene iyi de işsizse çok kötü
aynen bede evlenmede oce abimle bile evde durmak istemezdim rahat edemezdim bu elin adami daha kotu oluyor ama cok evde durmuyor ALLAHTAN CALISMIYOR CANIMYA burda turiste kimse is vermezbenim babam veya kocam bile tatillerde sürekli evde oturunca ben daralıyorum çünkü hem etrafı kirletiyorlar hem evin sahibi olaraktan herşeyi ele geçirmek istiyorlar, acıktım yemek susadım çay falan dertleri bitmiyor hadi kadın bir akraba olsa falan gene işlerde yardımcı olurdu size böyle iyice yük olmuş bir de evde rahat rahat da dolaşılmaz, zor bir durum olmuş, çalışıyorsa gene iyi de işsizse çok kötü
ediyorum yuzumu asiyorum konusmuyorum ama anlayan nerde bende korkuyorum bu gidisle 1 yili bulacak diye zaten 4 ay olucakaynı sıkıntı annemdede vardı gerçekten çok zor ya gece su almaya kalksa üstünü değişmek zorunda evde sürekli kapalı gezmek zorunda nebiliyim her bakımdan zor yani benimde amcamdı işte 8 ay kaldıktan sonra gitti oturum izni alamadı . hatta ceza aldı iznini geçirdiği için beş yıl boyunca giriş yapamicakKaynın rahatsız olduğunu anlamıyor mu ? Alttan alttan belli etsen
aslin da is yok suraya baktim buraya baktim diye hergun esime anlatiyor olmazda cunku dedigimgibi kimse turist calistirmak istemiyor avrupada kirizde kagidi ola bile is bulamiyor kaldiki omu bulcak ne b...yemeye geldi anlamiyorumya daha oncede gelmis 5 yil kalmis ne rezillikler cekmis hala akillamadan yine geldi e sandi bilmiyorum kardesimin evi karisi var yangelip yatarim ordami diye dusunducanim ben konu sahibinin is konusunda o kadar takinti yaptigini dusunmuyorum..kadin olsa tabii daha rahat olurdu...erkek olunca is degisiyor bence. birde ustune ustluk gelipte sigir gibi iki seksen uzanip yayilip tv izliyorsa yengesinin yaninda utanmadan o zaman cinlerin tepene cikmasin da ne yapsin?
insaAllah alamaz oturum filanda geldigi gibi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?