Kaynım bizimle kalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşime söyledim gitmek istiyorum rahat değilim diye ama neden kötü bişey mi var diye düşündü bidaha da konusunu açmadım
Yanlış yapıyorsunuz. Eşinizi bu kadar düşünmeyin üzülen siz olursunuz. Adamın davranışları normal değil ne olursa olsun söyleyin. Ya da soğuk davranmaktan ziyade defol git diye kovun evinizden ne bu tavırlar diye yani. Kimseyi çekmek zorunda değilsiniz. Kendinizi düşünün önce.

Gerçekten Soruyor musunuz normal mi diye?

Bu çok doğru aslında haklısın cesaret edip konuşmam gerekiyor aslında kocamı kaybetmek değil de ya bana inanmazsa kimse kardeşine kondurmaz çünkü empati yapıp eşime açamıyorum bunu eşim konu ben olunca babasına bile eyvallah etmez buna eminim benim yüzümden kavga edip kusmesinler ben çok mu abartoyorum acaba kuruyomuyum diye kendimle konusuyorum. Peki bunu eşimle nasıl konusabilirim

Eşime söyledim gitmek istiyorum rahat değilim diye ama neden kötü bişey mi var diye düşündü bidaha da konusunu açmadım
Açma tabi açma koca önemli, kaynınız size zarar verdiğinde kimse size inanmayacak ,koca da ailende çevrende kimse hiç kimse inanmayacak,çünkü susmayı koca gider diye oturmayı tercih ettin

Eşinle konuşmadan önce ailene anlatacak o evden gideceksin mevzu konuşulurken kaynınında olduğu evde olman tehlikeli.Kocan dediğin gibi bir adam olsaydı kardeşiyle üstelik cezaevinden çıkmış,ailesinin eve almadığı bir adamla seni muhattap etmezdi Gerçekler acıdır yüzleş önce

Hamileyim hormanlardani abartoyorum diye kafayı yer oldum oturup ağlıyorum sitrese giriyorum bugün de böyle yapınca elim ayağım boşaldı sinirden ama eşime nasıl anlatmam gerekiyor en doğru olan anlatmak ama cesaretim de yok iş namus davasına binerse tahmin edersiniz ki daha da kötü olur babam hoca benim biraz okumuştu gitsin rahat edeyim diye bir kaç gün sonra cezaevine aldılar ama eşim geri çıkarttı para ödeyip

Yani abartmak istemiyorum yaşadığım şeyi ama bana da normal gelmiyor aslında fikir almak istedim
Bakın türkçede çok sevdiğim bir söz vardır
Lafına tamamı aptala söylenir
Adam sabıkalı
Anne babası istememiş
Laubali dengesiz işten kovulan biri
Bu fikir almayı gerektirecek bir durum mu
Yapmayın gözünüzü seveyim

Aslında evet annemlere gidip onlarla beraber konuyu acicam teşekkür ederim çaresiz kaldım kimseye anlatamayinca sağlıklı düşünerek karar vermek isdedim kızlar bana kızmayın lütfen herkes cesur herkes sert bı kadın değil maalesef ben en azından değilim ve korktuğum için eşime anlatamiyorum ama sizin soyledikleriniz de çok haklı eşimle konusucam ailemin evinde

bana inanmazsa kimse kardeşine kondurmaz çünkü empati yapıp eşime açamıyorum bunu eşim konu ben olunca babasına bile eyvallah etmez buna eminim benim yüzümden kavga edip kusmesinler
görümcem anlatmıştım oda eşimle konuştu alma evine falan diye
Kendi kızkardeşi demiş evine alma diye, daha ötesi mi var?!
Ne munasebet kayniniz size "beni traş et" diyecek
Yatak odanıza destursuz dalacak, desturlu bile giremez.
Deli misiniz divane misiniz?
adam normal değil, cikin gidin ailenize, esiniz de size inanmazsa inanmasın!
İş fiziksel taciz boyutuna gelebilir o zaman kendinizi ruhsal olarak toplamaniz daha zor olur, üstelik hamilesiniz. Konuşun eşinizle

Beklemeden ötelemeden yarın ilk iş evde kimse yokken çıkıp gideceksin,aileni arkana alacak net olacaksın, ezilmeden kırılır demeden çat çat söyleyeceksin.Kimse arkandan konuşmasın diye net olacaksın,adamı olayı yumuşatmayı bana öyle gelmiş olabilir demeyeceksin.Bu davranışı beni huzursuz etti,ben ailemde böyle görmedim yanlış korkutucu diyeceksin ki kimse abartıyor musun demesin.

Bence aileni karıştırma, işler sarpa sarabilir, sen üzülürsün. Eşinle konuş, çözmezse ailene gidersin. Ha ben olsam asla aileme anlatmam. Eşimle olan hiç bir leyi anlatmam, bizim aramız düzelse de onların kırgınlığı geçmez çünkü.

Çok saol cesaret etmem için güzel şeyler yazdın Cook saol yapicam bunu

Ailesinin istemediği herifi sen ne tutuyorsun evinde. Eşin bütün gün evde ikinizin yalnız olmasına nasıl izin veriyor. Beni traş et diyor yatak odana dalıyor bunları söylemedin mi eşine. Eşin üzülmesin diye susarken kendin çok üzülüceksin.

Bu da doğru ama abisi evdeyken eşimle konuşmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…