- 29 Mart 2025
- 31
- -22
- 1
- 25
- Konu Sahibi hanimefendicik
-
Eşime söyledim gitmek istiyorum rahat değilim diye ama neden kötü bişey mi var diye düşündü bidaha da konusunu açmadımAile evine gitseniz olmaz mı? En mantıklısı bu gibi.
Yanlış yapıyorsunuz. Eşinizi bu kadar düşünmeyin üzülen siz olursunuz. Adamın davranışları normal değil ne olursa olsun söyleyin. Ya da soğuk davranmaktan ziyade defol git diye kovun evinizden ne bu tavırlar diye yani. Kimseyi çekmek zorunda değilsiniz. Kendinizi düşünün önce.Eşime söyledim gitmek istiyorum rahat değilim diye ama neden kötü bişey mi var diye düşündü bidaha da konusunu açmadım
Gerçekten Soruyor musunuz normal mi diye?Merhaba ben 3 yıllık evliyim çocuğumuz yoktu şu anda hamileyim eşimin kardeşi cezaevinden bir sene önce çıkmıştı ve bir senedir ailesi kabul etmediği için evi olmadığı için bizim yanımıza yerleşti işe girdi çalışıyordu işe gidip geliyordu eşimle beraber ve iştem kovuldu şu anda evde oturuyor eşim şu anda işte ve bana yenge benim tıraş eder misin diye sürekli ısrar ediyor bu yaptığı şey normal mi daha öncesinde de birden maske olup uzandım koltuğun önüne gelip önüme oturdu ve direkt maskeyi uzattı sürer misin bile demedi ben de neye uğradığımı şaşırdım aldım ve sürmek zorunda kaldım eşime anlattığımda çok kızmıştı ve şu anda da kız arkadaşıyla yaşadığı her şeyi detaylı anlatıyor şu anda da benim saçlarıma tıraş eder misin diye soruyor O yaptığı şey normal mi ne tepki vereceğimi bilmiyorum eşime söylemeli miyim ve eşime söylersem ne olur hiçbir fikrim yok ve bu durum beni korkutuyor bana akıl verin lütfen samimi olmamaya calisiyorum ama yinede sürekli samimiyet kurmaya çalışıyor ne yapmam lazım
Bu çok doğru aslında haklısın cesaret edip konuşmam gerekiyor aslında kocamı kaybetmek değil de ya bana inanmazsa kimse kardeşine kondurmaz çünkü empati yapıp eşime açamıyorum bunu eşim konu ben olunca babasına bile eyvallah etmez buna eminim benim yüzümden kavga edip kusmesinler ben çok mu abartoyorum acaba kuruyomuyum diye kendimle konusuyorum. Peki bunu eşimle nasıl konusabilirimEvden gidin annenize , ailenize söyleyin kocanız sorarsa aileniz arkanızda durur,ya o ya ben dersiniz Otursun tercihini yapsın Siz niye dert edip üzülüyorsunuz bırakın da sizi bu duruma düşüren oturup üzülsün.Cesur olun artık cesur, yoksa başınıza iş gelecek ,o koca size değil abisine inanacak,bahanesi de rahatsız olsaydın söylerdin, söylemediğine göre halinden memnundun olacak ve bunu herkes düşünecek..
Açma tabi açma koca önemli, kaynınız size zarar verdiğinde kimse size inanmayacak ,koca da ailende çevrende kimse hiç kimse inanmayacak,çünkü susmayı koca gider diye oturmayı tercih ettinEşime söyledim gitmek istiyorum rahat değilim diye ama neden kötü bişey mi var diye düşündü bidaha da konusunu açmadım
Eşinle konuşmadan önce ailene anlatacak o evden gideceksin mevzu konuşulurken kaynınında olduğu evde olman tehlikeli.Kocan dediğin gibi bir adam olsaydı kardeşiyle üstelik cezaevinden çıkmış,ailesinin eve almadığı bir adamla seni muhattap etmezdi Gerçekler acıdır yüzleş önceBu çok doğru aslında haklısın cesaret edip konuşmam gerekiyor aslında kocamı kaybetmek değil de ya bana inanmazsa kimse kardeşine kondurmaz çünkü empati yapıp eşime açamıyorum bunu eşim konu ben olunca babasına bile eyvallah etmez buna eminim benim yüzümden kavga edip kusmesinler ben çok mu abartoyorum acaba kuruyomuyum diye kendimle konusuyorum. Peki bunu eşimle nasıl konusabilirim
Hamileyim hormanlardani abartoyorum diye kafayı yer oldum oturup ağlıyorum sitrese giriyorum bugün de böyle yapınca elim ayağım boşaldı sinirden ama eşime nasıl anlatmam gerekiyor en doğru olan anlatmak ama cesaretim de yok iş namus davasına binerse tahmin edersiniz ki daha da kötü olur babam hoca benim biraz okumuştu gitsin rahat edeyim diye bir kaç gün sonra cezaevine aldılar ama eşim geri çıkarttı para ödeyipYanlış yapıyorsunuz. Eşinizi bu kadar düşünmeyin üzülen siz olursunuz. Adamın davranışları normal değil ne olursa olsun söyleyin. Ya da soğuk davranmaktan ziyade defol git diye kovun evinizden ne bu tavırlar diye yani. Kimseyi çekmek zorunda değilsiniz. Kendinizi düşünün önce.
Bakın türkçede çok sevdiğim bir söz vardırYani abartmak istemiyorum yaşadığım şeyi ama bana da normal gelmiyor aslında fikir almak istedim
Bakın türkçede çok sevdiğim bir söz vardır
Lafına tamamı aptala söylenir
Adam sabıkalı
Anne babası istememiş
Laubali dengesiz işten kovulan biri
Bu fikir almayı gerektirecek bir durum mu
Yapmayın gözünüzü sev
Aslında evet annemlere gidip onlarla beraber konuyu acicam teşekkür ederim çaresiz kaldım kimseye anlatamayinca sağlıklı düşünerek karar vermek isdedim kızlar bana kızmayın lütfen herkes cesur herkes sert bı kadın değil maalesef ben en azından değilim ve korktuğum için eşime anlatamiyorum ama sizin soyledikleriniz de çok haklı eşimle konusucam ailemin evindeEşinle konuşmadan önce ailene anlatacak o evden gideceksin mevzu konuşulurken kaynınında olduğu evde olman tehlikeli.Kocan dediğin gibi bir adam olsaydı kardeşiyle üstelik cezaevinden çıkmış,ailesinin eve almadığı bir adamla seni muhattap etmezdi Gerçekler acıdır yüzleş önce
bana inanmazsa kimse kardeşine kondurmaz çünkü empati yapıp eşime açamıyorum bunu eşim konu ben olunca babasına bile eyvallah etmez buna eminim benim yüzümden kavga edip kusmesinler
Kendi kızkardeşi demiş evine alma diye, daha ötesi mi var?!görümcem anlatmıştım oda eşimle konuştu alma evine falan diye
Annemlere gittiğimde onu da çağırıp konusucam doğru olan da bu ben acaba yanlış mı düşünüyorum diye diye sustum ama siz haklısınız daha kötüsünü göz önüne almam lazımYa daha ilerisi olursa bence eşinizle konuşun istemediğinizi belirtin
Beklemeden ötelemeden yarın ilk iş evde kimse yokken çıkıp gideceksin,aileni arkana alacak net olacaksın, ezilmeden kırılır demeden çat çat söyleyeceksin.Kimse arkandan konuşmasın diye net olacaksın,adamı olayı yumuşatmayı bana öyle gelmiş olabilir demeyeceksin.Bu davranışı beni huzursuz etti,ben ailemde böyle görmedim yanlış korkutucu diyeceksin ki kimse abartıyor musun demesin.Aslında evet annemlere gidip onlarla beraber konuyu acicam teşekkür ederim çaresiz kaldım kimseye anlatamayinca sağlıklı düşünerek karar vermek isdedim kızlar bana kızmayın lütfen herkes cesur herkes sert bı kadın değil maalesef ben en azından değilim ve korktuğum için eşime anlatamiyorum ama sizin soyledikleriniz de çok haklı eşimle konusucam ailemin evinde
Bence aileni karıştırma, işler sarpa sarabilir, sen üzülürsün. Eşinle konuş, çözmezse ailene gidersin. Ha ben olsam asla aileme anlatmam. Eşimle olan hiç bir leyi anlatmam, bizim aramız düzelse de onların kırgınlığı geçmez çünkü.Aslında evet annemlere gidip onlarla beraber konuyu acicam teşekkür ederim çaresiz kaldım kimseye anlatamayinca sağlıklı düşünerek karar vermek isdedim kızlar bana kızmayın lütfen herkes cesur herkes sert bı kadın değil maalesef ben en azından değilim ve korktuğum için eşime anlatamiyorum ama sizin soyledikleriniz de çok haklı eşimle konusucam ailemin evinde
Çok saol cesaret etmem için güzel şeyler yazdın Cook saol yapicam bunuBeklemeden ötelemeden yarın ilk iş evde kimse yokken çıkıp gideceksin,aileni arkana alacak net olacaksın, ezilmeden kırılır demeden çat çat söyleyeceksin.Kimse arkandan konuşmasın diye net olacaksın,adamı olayı yumuşatmayı bana öyle gelmiş olabilir demeyeceksin.Bu davranışı beni huzursuz etti,ben ailemde böyle görmedim yanlış korkutucu diyeceksin ki kimse abartıyor musun demesin.
Bu da doğru ama abisi evdeyken eşimle konuşmak istemiyorumBence aileni karıştırma, işler sarpa sarabilir, sen üzülürsün. Eşinle konuş, çözmezse ailene gidersin. Ha ben olsam asla aileme anlatmam. Eşimle olan hiç bir leyi anlatmam, bizim aramız düzelse de onların kırgınlığı geçmez çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?