- 14 Temmuz 2023
- 5.191
- 7.142
- 128
- 23
- Konu Sahibi hanimefendicik
-
Teşekkür ederim yorumunuz için saolun haklısınız kapımı bile çalmadı bunu bı kaç kez yaptı eşim yokken benim odama bile girmesi yanlış yatak odası ben kimsenin yatak odasına girmedim ailem bunu yanlış olduğunu söylerdi hep kimsenin çantasından izni olsa bile bişey alinmicani anlatırdı böyle büyüdüm yanlış geliyor ama eşimden bile büyük bi adam bunları rahatca yapinca abi diyorum ya sonuçta ben abartiyormuyum ya diye kendimi bile sorguladım kız arkadaşıyla yaşadıklarını anlattı kendime gelemedim odama çekildim eşim gelene kadar da çıkmadım asla sizlerden cesaret aldım çok ta mantıklı akıl verdiniz saolun gerçekten insan kendinden şüphe edecek duruma nasıl gelir doğru bildiğine ragmenKendi kızkardeşi demiş evine alma diye, daha ötesi mi var?!
Ne munasebet kayniniz size "beni traş et" diyecek
Yatak odanıza destursuz dalacak, desturlu bile giremez.
Deli misiniz divane misiniz?
adam normal değil, cikin gidin ailenize, esiniz de size inanmazsa inanmasın!
İş fiziksel taciz boyutuna gelebilir o zaman kendinizi ruhsal olarak toplamaniz daha zor olur, üstelik hamilesiniz. Konuşun eşinizle
Her şey var insan kaçakçılığı içici satıcı ruhsatsız silah benim bilgigim bunlarBu kadar saf olamazsiniz konu umarim kurgudur.
Ne icin girdi iceri sucu ne ?
Tam tersi bu durumda ailesini arkasına almazsa çok kötü iftiraya, kaynının cinsel saldırısına uğrar,bu konular öyle ailem duymasın , kimse bilmesin mevzusu değil.Herkes alma bunu evine demiş koca inatla almış,kocayla oturup o evde konuşulmaz aile devreye girmezse sonu tehlikeliBence aileni karıştırma, işler sarpa sarabilir, sen üzülürsün. Eşinle konuş, çözmezse ailene gidersin. Ha ben olsam asla aileme anlatmam. Eşimle olan hiç bir leyi anlatmam, bizim aramız düzelse de onların kırgınlığı geçmez çünkü.
Esim kendi ailesini karşısına aldı ama benim ailem konuşursa onalri herzaman dinler benim aileme de çok değer veriyor en doğrusu annem babam da devreye girmeli ben korkup utanıp sıkılıp kendimi ifade edememekten de korkuyorum alsinda en doğrusu ailemle berber konusmakTam tersi bu durumda ailesini arkasına almazsa çok kötü iftiraya, kaynının cinsel saldırısına uğrar,bu konular öyle ailem duymasın , kimse bilmesin mevzusu değil.Herkes alma bunu evine demiş koca inatla almış,kocayla oturup o evde konuşulmaz aile devreye girmezse sonu tehlikeli
O abim gözüyle baktığı için kör bende korktuğum için dilsizimBen senin adına endişelendim sen nasıl duruyorsun, kocan nasıl bu duruma düşürüyor seni inanılmaz ya
O adam kimse yokken size zarar verse ne olacak? Nasıl durdunuz adam insan kaçakçılığı ve bunun gibi bir çok suçtan yatmış,korkusuz olur bunlar iç güdüyle yaşar ,size bir şey yapsa ne olacak? Başka biri olsa 40 kere gitmiş o kocadan tiksinmişti.Amasız fakatsız hemen derhal gidin,şu an evde kimse yoksa arayın ailenizi gelip alsınlar sizi....Esim kendi ailesini karşısına aldı ama benim ailem konuşursa onalri herzaman dinler benim aileme de çok değer veriyor en doğrusu annem babam da devreye girmeli ben korkup utanıp sıkılıp kendimi ifade edememekten de korkuyorum alsinda en doğrusu ailemle berber konusmak
o kadar fake kokuyor ki anlatamam.Merhaba ben 3 yıllık evliyim çocuğumuz yoktu şu anda hamileyim eşimin kardeşi cezaevinden bir sene önce çıkmıştı ve bir senedir ailesi kabul etmediği için evi olmadığı için bizim yanımıza yerleşti işe girdi çalışıyordu işe gidip geliyordu eşimle beraber ve iştem kovuldu şu anda evde oturuyor eşim şu anda işte ve bana yenge benim tıraş eder misin diye sürekli ısrar ediyor bu yaptığı şey normal mi daha öncesinde de birden maske olup uzandım koltuğun önüne gelip önüme oturdu ve direkt maskeyi uzattı sürer misin bile demedi ben de neye uğradığımı şaşırdım aldım ve sürmek zorunda kaldım eşime anlattığımda çok kızmıştı ve şu anda da kız arkadaşıyla yaşadığı her şeyi detaylı anlatıyor şu anda da benim saçlarıma tıraş eder misin diye soruyor O yaptığı şey normal mi ne tepki vereceğimi bilmiyorum eşime söylemeli miyim ve eşime söylersem ne olur hiçbir fikrim yok ve bu durum beni korkutuyor bana akıl verin lütfen samimi olmamaya calisiyorum ama yinede sürekli samimiyet kurmaya çalışıyor ne yapmam lazım
gelecek hafta şeytana uydum kaynınla ilişkiye girdim diye konu açmaya alt hazırlık yapıoKonuda niye açılmak istemek, kapalılık diye tagler var? Konu sahibi kusura bakma da sen buraya seks hikayesi yazmaya gelmişsin. Hiçbir akla mantığa uymayan gittikçe abartı seviyesi artan yorumlar yazıp duruyosun.
Neden o kadar korkuyorsun kocan ağa mi paşa mi. Adam olsa kız kardeşinin eve alma dediği adamı eve alıp hamile karısıyla yalnız bırakmazdı.O abim gözüyle baktığı için kör bende korktuğum için dilsizim
İNŞALLAH öyledir öbür türlüsü çok korkunç, dilerim bir ergen bizimle dalga geçiyorduro kadar fake kokuyor ki anlatamam.
hiç olma. bir yerlerde birileri bunu yaşıyor olabilir ama o yaşayan bu değil ! sapık ensest fantazili iğrenç biri ben ergen olduğunu da düşünmüyorum bamya pipili bir kartolozdur. ki bu gün deli gibi şevişmek adlı konuyu açanla aynı kişi olduğuna da yemin edebilirim.İNŞALLAH öyledir öbür türlüsü çok korkunç, dilerim bir ergen bizimle dalga geçiyorduryoksa Türkiye nin bir yerinde şu saatte bir kadın için kaynı taciz ediyor mu,tecavüz eder mi ,böyle iğrenç kocalar gerçekte var mı ?diye huzursuz olmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?