Kaynım bizimle kalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim yorumunuz için saolun haklısınız kapımı bile çalmadı bunu bı kaç kez yaptı eşim yokken benim odama bile girmesi yanlış yatak odası ben kimsenin yatak odasına girmedim ailem bunu yanlış olduğunu söylerdi hep kimsenin çantasından izni olsa bile bişey alinmicani anlatırdı böyle büyüdüm yanlış geliyor ama eşimden bile büyük bi adam bunları rahatca yapinca abi diyorum ya sonuçta ben abartiyormuyum ya diye kendimi bile sorguladım kız arkadaşıyla yaşadıklarını anlattı kendime gelemedim odama çekildim eşim gelene kadar da çıkmadım asla sizlerden cesaret aldım çok ta mantıklı akıl verdiniz saolun gerçekten insan kendinden şüphe edecek duruma nasıl gelir doğru bildiğine ragmen

Tam tersi bu durumda ailesini arkasına almazsa çok kötü iftiraya, kaynının cinsel saldırısına uğrar,bu konular öyle ailem duymasın , kimse bilmesin mevzusu değil.Herkes alma bunu evine demiş koca inatla almış,kocayla oturup o evde konuşulmaz aile devreye girmezse sonu tehlikeli

Esim kendi ailesini karşısına aldı ama benim ailem konuşursa onalri herzaman dinler benim aileme de çok değer veriyor en doğrusu annem babam da devreye girmeli ben korkup utanıp sıkılıp kendimi ifade edememekten de korkuyorum alsinda en doğrusu ailemle berber konusmak

O adam kimse yokken size zarar verse ne olacak? Nasıl durdunuz adam insan kaçakçılığı ve bunun gibi bir çok suçtan yatmış,korkusuz olur bunlar iç güdüyle yaşar ,size bir şey yapsa ne olacak? Başka biri olsa 40 kere gitmiş o kocadan tiksinmişti.Amasız fakatsız hemen derhal gidin,şu an evde kimse yoksa arayın ailenizi gelip alsınlar sizi....

o kadar fake kokuyor ki anlatamam.

Zıcarım onun bi tarafınada saçınada tıraşınada eşine gelince o da ayrı bi zıcmalık

Konuda niye açılmak istemek, kapalılık diye tagler var? Konu sahibi kusura bakma da sen buraya seks hikayesi yazmaya gelmişsin. Hiçbir akla mantığa uymayan gittikçe abartı seviyesi artan yorumlar yazıp duruyosun.
gelecek hafta şeytana uydum kaynınla ilişkiye girdim diye konu açmaya alt hazırlık yapıo

Eşim evde Durmaz demedimki ben durmazsa da bu konu için çok önemli değil o adam ama benim korktuğum namus davasıyla olay başka boyuta giderimi vs vs korkularım var eşim de öyle bi adam değil zaten ben anlatsam abisiyle büyük kargaşa yaşayacak bunu biliyorum korkum bu

O abim gözüyle baktığı için kör bende korktuğum için dilsizim
Neden o kadar korkuyorsun kocan ağa mi paşa mi. Adam olsa kız kardeşinin eve alma dediği adamı eve alıp hamile karısıyla yalnız bırakmazdı.

o kadar fake kokuyor ki anlatamam.
İNŞALLAH öyledir öbür türlüsü çok korkunç, dilerim bir ergen bizimle dalga geçiyorduryoksa Türkiye nin bir yerinde şu saatte bir kadın için kaynı taciz ediyor mu,tecavüz eder mi ,böyle iğrenç kocalar gerçekte var mı ?diye huzursuz olmak istemiyorum

hiç olma. bir yerlerde birileri bunu yaşıyor olabilir ama o yaşayan bu değil ! sapık ensest fantazili iğrenç biri ben ergen olduğunu da düşünmüyorum bamya pipili bir kartolozdur. ki bu gün deli gibi şevişmek adlı konuyu açanla aynı kişi olduğuna da yemin edebilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…