Kaynım bizimle kalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alllahtan kork bee kimsenin helekki hamile birinin ahını alma kaynım mı kaldı ne saçmalıyorsun ayy yazık böyle düşünmen
Bak susup oturduğun için burada bile ilk akla bu geliyor,sen susup oturdukça demek ki oynakmış,gönlü varmış susmuş diyecekler o karakter yoksunu kocan da seni tutmayacak abisinin yanında olacak

Ben sizi hiç anlamadım yazdım ama cevap vermediniz
Eşiniz size bu kadar bağlı ise her dediğinizi yapıyor ise bu adamla neden yaşamınıza izin veriyor
Herkes kardeşini sever de kazık kadar adam iş bulup ayrı ev tutmalı
Bunu düşünmek için azıcık beyin olsa yeter

Allah kötü düşünen herkesi bu duruma dusurmesin beddua etmicem size ben ne yazdım da konuyu sexe getirdiniz Allaha havale ediyorum
Bak susup oturduğun için burada bile ilk akla bu geliyor,sen susup oturdukça demek ki oynakmış,gönlü varmış susmuş diyecekler o karakter yoksunu kocan da seni tutmayacak abisinin yanında olacak
Tamam konusucam eşimle zaten ben farklı bi amaçla açmıştım ama bukadar kötü insan varken yanlış da olsa dogruda olsa insan bildiğini yapmaliymis kimseye sormamamk lazım insanı bı şekilde akıl isdedim millet azginligiyla karsisindaki insanında öyle zannediyor

Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz öyle ya. Eşiniz evde yok kaynınızla ne yapıyorsunuz eşiniz gelene kadar aynı evin içinde. Üstelik cezaevi geçmişi var ailesi neden kabul etmiyor kimbilir ve işten de kovulmuş. Sizin eşinizdeki rahatlık maaşallah ne deyim. Tıraş edin maske yapın bakımlanın beraber madem eşiniz gelene kadar oyalanın böyle hayret bir şey. Eşimi üzmeyim diye kaynıma maske mi yapayım yani anlamadım nasıl mideniz alıyor böyle.

Ben ne okudum az önce ya?
Burası Türkiye,yenge-kayın olsalar bile bekar bir erkekle evli bir kadının aynı evde kalması hoş karşılanmaz.Kaynınız da uzaydan gelmediği için biliyordur herhalde bunu.Madem çalışıyormuş,ayrı eve çıkacaktı.Onu yapmadığı gibi bir de işi de bırakmış,sizin evinizdr rahat rahat takılıyor.Davranışları her anlamda çok rahatsız edici.Ben burada iyi niyet veya saygının zerresini göremiyorum.Eşinize kesin rest çekeceksiniz."Ya o gider ya ben."diyeceksiniz.Bu koşullar altında kardeşini seçerse zaten boşanmaktan başka yol kalmıyor.

Maske ne oluyor, bana sürer misin dediği sey nedir ve neden sürmek zorunda olasınız bu kısmı hic anlayamadım.

Ayrıca kazik kadar adamın sizde isi ne? Hsdi abdir bir isi vardir bir hafta okey ama bu ne hem esin iste olack aksama kadar bu adam yayılıp senle oturacak yok canim daha neler

yatak odasına pat dalıp aa burda mısın diyen, beni traş et diyen ,uzanırken bacaklarının altına oturan kaynı varken fesat olan biz mi olduk ? amacın ne olduğunu anlamamak için zekasal sorunu olması lazım.

Son düzenleme:
yüze sürülen kil maskesi ve buna MECBUR kalmış

Hiç arkadaşa kızmayın o size durumunuzun hiç normal olmadığını söylüyor o kadar gerçek dışı ki..Siz nasıl bir leş kocayla evlendiğinizin nasıl sizi iğrenç bir duruma soktuğunu idrak edemiyorsunuz.Toplum dönüp kocaya değil size söver,o leş koca da memnun olmasan söylerdin abimde gözün mü var der işin içinden çıkar.....

Yok artik ya bu konu normal bir konu gibi gelmedi.
Yok ebesinin nikahi dedirtiyor.

Ya orda kil maskesi yazıyor mu ben neden anlayamadım
mantık yürüttüm yüze sürülüp bekletilen genelde kil maskesi oluyor ya cezaevinden çıkan 40+ yaş herif kil maskesinden başka neyi bilecek ki ?

yatak odasına pat dalıp aa burfa mısın diyen, beni traş et diyen ,uzanırken bacaklarının altına oturan kaynı varken fesat olan biz mi olduk ? amacın ne olduğunu anlamamak için zekasal sorunu olması lazım.
Konu sahibi gerçekse olayın çarpıklığını idrak edecek zekaya sahip değil bence asıl leş olanın koca olduğunu geniş geniş abisini o eve sokmasının nedenini anlamıyor,boş ver kötü biz olalım,gerçekse senin sözlerin belki uyandırır bakış açısını değiştirir değilse umrumuzda olmaz

Allah kötü düşünen herkesi bu duruma dusurmesin beddua etmicem size ben ne yazdım da konuyu sexe getirdiniz Allaha havale ediyorum sizi
Babanız hocaymış okumuş evden biraz uzaklaşmış eee biraz daha fazla okusun tamamen kurtulursunuz belki
Saçmalamayın artık ya yok sessizim yok pasifim kaynımı bırak görümcem gelse şu maskeyi bana sürermisin diye bir an ne oluyoruz derim geçin efendim bunları artık .
Madem kocanız sizin için herkese kafa tutuyor söyleyin göndersin abisini eee hani diyorsunuz ya hamile kadını üzdünüz diye en çok kocanız üzüyor sizi umarım ahınız ondan çıkmaz

bu daha korkunç. bu olayı idrak edemeyecek kadar zeka sorunu olan kadın anne olacak yarın öbür gün çocuğunu kimden nasıl koruyacak ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…