- 11 Şubat 2023
- 12.744
- En iyi cevaplar
- 2
- 32.524
- 528
- Konu Sahibi hanimefendicik
-
Bak susup oturduğun için burada bile ilk akla bu geliyor,sen susup oturdukça demek ki oynakmış,gönlü varmış susmuş diyecekler o karakter yoksunu kocan da seni tutmayacak abisinin yanında olacakAlllahtan kork bee kimsenin helekki hamile birinin ahını alma kaynım mı kaldı ne saçmalıyorsun ayy yazık böyle düşünmen
Tamam konusucam eşimle zaten ben farklı bi amaçla açmıştım ama bukadar kötü insan varken yanlış da olsa dogruda olsa insan bildiğini yapmaliymis kimseye sormamamk lazım insanı bı şekilde akıl isdedim millet azginligiyla karsisindaki insanında öyle zannediyorBak susup oturduğun için burada bile ilk akla bu geliyor,sen susup oturdukça demek ki oynakmış,gönlü varmış susmuş diyecekler o karakter yoksunu kocan da seni tutmayacak abisinin yanında olacak
yatak odasına pat dalıp aa burda mısın diyen, beni traş et diyen ,uzanırken bacaklarının altına oturan kaynı varken fesat olan biz mi olduk ? amacın ne olduğunu anlamamak için zekasal sorunu olması lazım.Bak susup oturduğun için burada bile ilk akla bu geliyor,sen susup oturdukça demek ki oynakmış,gönlü varmış susmuş diyecekler o karakter yoksunu kocan da seni tutmayacak abisinin yanında olacak
yüze sürülen kil maskesi ve buna MECBUR kalmışMaske ne oluyor, bana sürer misin dediği sey nedir ve neden sürmek zorunda olasınız bu kısmı hic anlayamadım.
Ayrıca kazik kadar adamın sizde isi ne? Hsdi abdir bir isi vardir bir hafta okey ama bu ne hem esin iste olack aksama kadar bu adam yayılıp senle oturacak yok canim daha neler
Hiç arkadaşa kızmayın o size durumunuzun hiç normal olmadığını söylüyor o kadar gerçek dışı ki..Siz nasıl bir leş kocayla evlendiğinizin nasıl sizi iğrenç bir duruma soktuğunu idrak edemiyorsunuz.Toplum dönüp kocaya değil size söver,o leş koca da memnun olmasan söylerdin abimde gözün mü var der işin içinden çıkar.....Allah kötü düşünen herkesi bu duruma dusurmesin beddua etmicem size ben ne yazdım da konuyu sexe getirdiniz Allaha havale ediyorum
Tamam konusucam eşimle zaten ben farklı bi amaçla açmıştım ama bukadar kötü insan varken yanlış da olsa dogruda olsa insan bildiğini yapmaliymis kimseye sormamamk lazım insanı bı şekilde akıl isdedim millet azginligiyla karsisindaki insanında öyle zannediyor
Yok artik ya bu konu normal bir konu gibi gelmedi.yüze sürülen kil maskesi ve buna MECBUR kalmış
mantık yürüttüm yüze sürülüp bekletilen genelde kil maskesi oluyor yaYok artik ya bu konu normal bir konu gibi gelmedi.
Yok ebesinin nikahi dedirtiyor.
Ya orda kil maskesi yazıyor mu ben neden anlayamadım
Konu sahibi gerçekse olayın çarpıklığını idrak edecek zekaya sahip değil bence asıl leş olanın koca olduğunu geniş geniş abisini o eve sokmasının nedenini anlamıyor,boş ver kötü biz olalım,gerçekse senin sözlerin belki uyandırır bakış açısını değiştirir değilse umrumuzda olmazyatak odasına pat dalıp aa burfa mısın diyen, beni traş et diyen ,uzanırken bacaklarının altına oturan kaynı varken fesat olan biz mi olduk ? amacın ne olduğunu anlamamak için zekasal sorunu olması lazım.
Babanız hocaymış okumuş evden biraz uzaklaşmış eee biraz daha fazla okusun tamamen kurtulursunuz belkiAllah kötü düşünen herkesi bu duruma dusurmesin beddua etmicem size ben ne yazdım da konuyu sexe getirdiniz Allaha havale ediyorum sizi
bu daha korkunç. bu olayı idrak edemeyecek kadar zeka sorunu olan kadın anne olacak yarın öbür gün çocuğunu kimden nasıl koruyacak ?Konu sahibi gerçekse olayın çarpıklığını idrak edecek zekaya sahip değil bence asıl leş olanın koca olduğunu geniş geniş abisini o eve sokmasının nedenini anlamıyor,boş ver kötü biz olalım,gerçekse senin sözlerin belki uyandırır bakış açısını değiştirir değilse umrumuzda olmaz
Bunun düşünmek istemiyorum,nedense olan hep masum çocuklara oluyor.bu daha korkunç. bu olayı idrak edemeyecek kadar zeka sorunu olan kadın anne olacak yarın öbür gün çocuğunu kimden nasıl koruyacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?