Kaynım bizimle kalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama abisi olduğu için onu üzmek istemiyorum abimi eve sigdirmadi gibi düşünmesini istmeiyorum ama rahatsız oluyorum artik
İyi misiniz hanımefendi kesinlikle uygun bir yöntem bulup o adamın o evden çıkması lazım. Esinizi tanirsiniz çok sinirlendirmeden guzelce anlatin.Ne bu laçka laçka tavırlar. Evden çıkana kadar da kesinlikle evde yalnız kalmayın onunla.

İster evli olsun ister bekar olsun, ister benim akrabam ister eşimin akrabası ve hatta ister kadın ister erkek olsun farketmez. Ben kimsenin evimde bizimle yaşamasını kabul etmem eşim de etmez.
Vaktiyle ananelerimiz mecbur bırakılmış böyle vıcık vıcık aile ilişkilerine, söz hakları olmamış, istemem diyememiş. O iç içe aile yapılarında ne b*klar yendiğini herkes biliyor. En olmaz diyeceğimiz, yakıştıramayacağımız insanların neler yapabileceğini! İllaki herkesin sağdan soldan duyduğu bir konu komşu akraba hikayesi vardır.
Ben kocanızı çok geniş mezhepli buldum. Kocam sabah kalkıp işe gidecek kazık kadar kaynım da bütün gün benimle evde olacak. Size de helal olsun valla.

Bu ıs olmaz bu sekılde butun gun sızınle dıpdıbe abuk sabuk davranıslar. Dınlemeyın bana ozelını anlatma bukdar dıyn. Tras aksam abin gelınce eder dıyın. Sert yapın bıraz akşamda eşiniz ile konuşun. Başlatmasın kardeşıne ya

Ama abisi olduğu için onu üzmek istemiyorum abimi eve sigdirmadi gibi düşünmesini istmeiyorum ama rahatsız oluyorum artik
maskeyi sür olayından sonra bitmişti benim için
kimse kusura bakmasın elin adamı.. nasıl güveniyorsunuz bilmem

eşiniz göndersin evden başka çaresi yok

Görümce bile sizden mantıklı walla
bu adam neyden ceza almıştı

bence söyle direk eşine. Normal bişey değil bu.

Konu gercekmi bilmiyorum ama siz pek gercek durmuyorsunuz ne demek esimi uzmek istemiyorum sapik abisini atmis sizin ustunuze sessizce bekliyor abisi ustunuze saldirsin diyemi bekliyorsunuz allah korusun yarin obur gun oyle bir sey olsa ailecek o adama toz kondurmazlar sizin kuyruk salladiginizi soylerler ailecek esinizde dahil gerekirse cikin gidin ailenize esinizde gecsin kosesinde aglayip gunlugune yazsin

Kusura bakmayin esiniz abisini biliyordur size karsi beklemese bile sapik oldugunu biliyordur o sizi dusunmemis hic

kız her şeyi kenara bırakayım bi saniye de eşşek kadar adam saçını niye size tıraş ettirmek istiyor ısrarla, ne münasebet ne alaka şimdi yani daha nasıl şaşıracağımı bilemedim bu durum ne kadar normal olabilir

Akşam kardeşi gelince ondan da isteyebilir tıraş etmesini yada berberede gidebilir ama adam yengesinin tıraş etmesini istiyor nedense. Kocayada maşallah bekar kardesiyle karısıni evde bırakıp işe gidiyor. İnşallah konu sahtedir, bu kadar aptallık normal değil çünkü.

Sen kimsin ki beddua etsen ne olur?
Burada herkes senin gözünü açmaya çalışıyor birşeylerin farkına var diyor.

Bacım berberlere kıran mı girmiş hani abisine söylese neyse de yenge ne alaka yani,adam bildiğin manyak konu sahibi de kocam üzülmesin diye ayılıp bayılıyor sanki normalmiş gibi bunlar

Kazık kadar herifin yanınızda ne işi var yaa
İnanamıyorum üstelik çalışmıyor akşama kadar evde yatıyor.
Çalışsa bile sen onu evine kabul etmeyeceksin. Ailesi bile kabul etmemişken kocana noluyor anlamadım.
Gitsin bi işe gşrsin bir kaç adamla ev tutup otursun.
Hamilesin bir de
Ayrıca kaynın belli ki psikolojisi bozuk. Bahsettiği şeyler ve hareketleri de hem mide bulandırıcı hem de ürkütücü.
Senin anan baban yok mu bu işe ne diyorlar.
Ne örfen ne dinen ne hukuken böyle bir şey hiçbir yerde kabul edilemez. İğrenç bir durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…