- 1 Temmuz 2025
- 84
- 145
- 8
- 40
- Konu Sahibi hanimefendicik
-
Aynen etiketler çok garip...Etiketlere kayınpeder açılmak kapalılık falan yazmışsın ne alaka? Ben bir kadın olarak bu adamla aynı evde kalamam demekten niye korkuyorsun? Hiç inandırıcı değilsin ya
Sen maske sürmeye devam et
İyi misiniz hanımefendi kesinlikle uygun bir yöntem bulup o adamın o evden çıkması lazım. Esinizi tanirsiniz çok sinirlendirmeden guzelce anlatin.Ne bu laçka laçka tavırlar. Evden çıkana kadar da kesinlikle evde yalnız kalmayın onunla.Ama abisi olduğu için onu üzmek istemiyorum abimi eve sigdirmadi gibi düşünmesini istmeiyorum ama rahatsız oluyorum artik
Söylemek icin ne bekliyorsun?eşime söylediğim zaman bu durumu çözeceğini onu evden göndereceğini de biliyorum
Yok canım ben yatarken kardeşin odaya dalıyor beni traş et diyor falan diyebilirsin meselaEşime söyledim gitmek istiyorum rahat değilim diye ama neden kötü bişey mi var diye düşündü bidaha da konusunu açmadım
Anası babası sığdırsaymış, size mi düştü?Ama abisi olduğu için onu üzmek istemiyorum abimi eve sigdirmadi gibi düşünmesini istmeiyorum ama rahatsız oluyorum artik
maskeyi sür olayından sonra bitmişti benim içinAma abisi olduğu için onu üzmek istemiyorum abimi eve sigdirmadi gibi düşünmesini istmeiyorum ama rahatsız oluyorum artik
Görümce bile sizden mantıklı wallaHaklısın bacım valla söyledim istemediğimi aslında ama onu evden nasıl gonderiyim kardeşim o benim dedi bana olan davranışını eşime çok anlatmıyorum korktuğum için anlatsam tutmaz onu evde görümcem anlatmıştım oda eşimle konuştu alma evine falan diye ama onalri kestirip attı sahip çıkmıyorlar diye eşim yanlış dusunuyor olabilirmi ona söylesem problem çok buyur diye korkuyorum ama söylemezsem de bu kaynım çok ileri gider mi
Ya elini verince kolunu kaptırıyorsun bence bir erkegin bu kadar uzun kalması normal degil kendine düzen kursunAma abisi olduğu için onu üzmek istemiyorum abimi eve sigdirmadi gibi düşünmesini istmeiyorum ama rahatsız oluyorum artik
bence söyle direk eşine. Normal bişey değil bu.Merhaba ben 3 yıllık evliyim çocuğumuz yoktu şu anda hamileyim eşimin kardeşi cezaevinden bir sene önce çıkmıştı ve bir senedir ailesi kabul etmediği için evi olmadığı için bizim yanımıza yerleşti işe girdi çalışıyordu işe gidip geliyordu eşimle beraber ve iştem kovuldu şu anda evde oturuyor eşim şu anda işte ve bana yenge benim tıraş eder misin diye sürekli ısrar ediyor bu yaptığı şey normal mi daha öncesinde de birden maske olup uzandım koltuğun önüne gelip önüme oturdu ve direkt maskeyi uzattı sürer misin bile demedi ben de neye uğradığımı şaşırdım aldım ve sürmek zorunda kaldım eşime anlattığımda çok kızmıştı ve şu anda da kız arkadaşıyla yaşadığı her şeyi detaylı anlatıyor şu anda da benim saçlarıma tıraş eder misin diye soruyor O yaptığı şey normal mi ne tepki vereceğimi bilmiyorum eşime söylemeli miyim ve eşime söylersem ne olur hiçbir fikrim yok ve bu durum beni korkutuyor bana akıl verin lütfen samimi olmamaya calisiyorum ama yinede sürekli samimiyet kurmaya çalışıyor ne yapmam lazım
Yarın bir gün başınıza bi iş gelirse kendiniz oturur üzülürsünüz sessiz sessiz.. Anası eve almamış, bi bildiği var demek ki..Ya eşime soylesem sorunu çözer am onu üzmek istemiyorum aslında
Kusura bakmayin esiniz abisini biliyordur size karsi beklemese bile sapik oldugunu biliyordur o sizi dusunmemis hicEşim evde Durmaz demedimki ben durmazsa da bu konu için çok önemli değil o adam ama benim korktuğum namus davasıyla olay başka boyuta giderimi vs vs korkularım var eşim de öyle bi adam değil zaten ben anlatsam abisiyle büyük kargaşa yaşayacak bunu biliyorum korkum bu
Akşam kardeşi gelince ondan da isteyebilir tıraş etmesini yada berberede gidebilir ama adam yengesinin tıraş etmesini istiyor nedense. Kocayada maşallah bekar kardesiyle karısıni evde bırakıp işe gidiyor. İnşallah konu sahtedir, bu kadar aptallık normal değil çünkü.kız her şeyi kenara bırakayım bi saniye de eşşek kadar adam saçını niye size tıraş ettirmek istiyor ısrarla, ne münasebet ne alaka şimdi yani daha nasıl şaşıracağımı bilemedim bu durum ne kadar normal olabilir
Sen kimsin ki beddua etsen ne olur?Allah kötü düşünen herkesi bu duruma dusurmesin beddua etmicem size ben ne yazdım da konuyu sexe getirdiniz Allaha havale ediyorum
Tamam konusucam eşimle zaten ben farklı bi amaçla açmıştım ama bukadar kötü insan varken yanlış da olsa dogruda olsa insan bildiğini yapmaliymis kimseye sormamamk lazım insanı bı şekilde akıl isdedim millet azginligiyla karsisindaki insanında öyle zannediyor
Bacım berberlere kıran mı girmiş hani abisine söylese neyse de yenge ne alaka yani,adam bildiğin manyak konu sahibi de kocam üzülmesin diye ayılıp bayılıyor sanki normalmiş gibi bunlarAkşam kardeşi gelince ondan da isteyebilir tıraş etmesini yada berberede gidebilir ama adam yengesinin tıraş etmesini istiyor nedense. Kocayada maşallah bekar kardesiyle karısıni evde bırakıp işe gidiyor. İnşallah konu sahtedir, bu kadar aptallık normal değil çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?