Kaynım bizimle kalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımefendi siz iyi misiniz? Eşiniz üzülmesin diye kendi evinizde diken üstündesiniz farkında mısınız? Eşiniz üzülmesin, siz üzülün o halde hamile halde. Hem de anne, baba ve kız kardeşinin dahi kabul etmediği, işinde bile dikiş tutturamayan ve kovulan herif için. Bu iyilik, eşinizi düşünmek falan değil bariz saflık.
Eşinizle dahi rahatça konuşamayacaksanız da kiminle konuşacaksınız? "Hayatım o evdeyken şöyle şöyle durumlar oldu, ben sen üzülme sonuçta kardeşindir diye sabrettim ama ben kendi evimde artık rahat değilim, kardeşinin bu yaptıklarına anlam veremiyorum ve çok rahatsız oluyorum. Ya kardeşini yollarsın ya da o gidene kadar ben ailemin evine giderim" diyeceksiniz. Eşinizde kendisine adam diyorsa 1 dakika daha o evde tutmaz zaten kardeşini. Haa olurda size inanmazsa zaten evli kalmanızın da bir anlamı yoktur. Boşayın gitsin o adamı.
Hayır kurumu değilsiniz siz..

Valla aman yok bi şey olmaz diyemem haklısınız

Ama abisi olduğu için onu üzmek istemiyorum abimi eve sigdirmadi gibi düşünmesini istmeiyorum ama rahatsız oluyorum artik
İyi katlan o zaman. Cezaevinden çıkmış, eski suçlu, ailesinin bile istemediği bir adamı hamile halinle evde tutuyorsun

Ama abisi olduğu için onu üzmek istemiyorum abimi eve sigdirmadi gibi düşünmesini istmeiyorum ama rahatsız oluyorum artik
Ailesinin sigdiramadigi kazik kadar adami ben neden sigdirayim canım önce ana ve babasına desin sonra size laf söylesin

berber misiniz siz ne alaka
Eşime söyledim gitmek istiyorum rahat değilim diye ama neden kötü bişey mi var diye düşündü bidaha da konusunu açmadım
Daha ne olsun bugün tras yarın banyo siz berbermisiniz masör mü kaçın o evden yoksa niyeti belli degilmi sanki .Kız arkadaşları anlatmalar odaya girmeler eeeeeeeeee sonra bize beddua etmeler siz gerçekten anlamadınız mi hala olayi kötü birşey yok çok kötü şeyler var sizin için yakın gelecekte durmayın orada

Tesettürlü oluo bunları bilmemeniz ayrı garip geldi bana çok garip dini yorum yasak yapmıyorum da neyse olurmu bu istekleri falan koca adam diyorsunuz yani birde

Söyle bence

Sende öyle bir korku olsa başından kabul etmezsin

Ne demek ya eşimi üzmek istemiyorum.. adam odaya pat diye dalıyor rahat değilim uzanamıyorum diken üstündeyim deseniz eşiniz neden üzülecek . Anlatsın abisine kadın hamile özel durumu var yeter bu kadar bir yıl oldu anandan babandan özür dile yoluna git artık desin . Yoksa Allah korusun Müge anlı örnekleri çok daha üzücü.

İyi de okuyunca ilk akla o geliyor. Maske Sur tras et bunlar normal talepler mı. Ayrıca evde başbaşa mı kaliyorsunuz. Eşinizde de abisinde de akıl terbiye yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…