- 21 Ağustos 2022
- 2.095
- 7.126
- 108
- 33
- Konu Sahibi hanimefendicik
-
çok korkunç değil mi ? düşünmeye tahammül edemiyoruz.Bunun düşünmek istemiyorum,nedense olan hep masum çocuklara oluyor.
Valla aman yok bi şey olmaz diyemem haklısınızTam tersi bu durumda ailesini arkasına almazsa çok kötü iftiraya, kaynının cinsel saldırısına uğrar,bu konular öyle ailem duymasın , kimse bilmesin mevzusu değil.Herkes alma bunu evine demiş koca inatla almış,kocayla oturup o evde konuşulmaz aile devreye girmezse sonu tehlikeli
İyi katlan o zaman. Cezaevinden çıkmış, eski suçlu, ailesinin bile istemediği bir adamı hamile halinle evde tutuyorsunAma abisi olduğu için onu üzmek istemiyorum abimi eve sigdirmadi gibi düşünmesini istmeiyorum ama rahatsız oluyorum artik
Ailesinin sigdiramadigi kazik kadar adami ben neden sigdirayim canım önce ana ve babasına desin sonra size laf söylesinAma abisi olduğu için onu üzmek istemiyorum abimi eve sigdirmadi gibi düşünmesini istmeiyorum ama rahatsız oluyorum artik
Daha ne olsun bugün tras yarın banyo siz berbermisiniz masör mü kaçın o evden yoksa niyeti belli degilmi sanki .Kız arkadaşları anlatmalar odaya girmeler eeeeeeeeee sonra bize beddua etmeler siz gerçekten anlamadınız mi hala olayi kötü birşey yok çok kötü şeyler var sizin için yakın gelecekte durmayın oradaEşime söyledim gitmek istiyorum rahat değilim diye ama neden kötü bişey mi var diye düşündü bidaha da konusunu açmadım
Söyle benceMerhaba ben 3 yıllık evliyim çocuğumuz yoktu şu anda hamileyim eşimin kardeşi cezaevinden bir sene önce çıkmıştı ve bir senedir ailesi kabul etmediği için evi olmadığı için bizim yanımıza yerleşti işe girdi çalışıyordu işe gidip geliyordu eşimle beraber ve iştem kovuldu şu anda evde oturuyor eşim şu anda işte ve bana yenge benim tıraş eder misin diye sürekli ısrar ediyor bu yaptığı şey normal mi daha öncesinde de birden maske olup uzandım koltuğun önüne gelip önüme oturdu ve direkt maskeyi uzattı sürer misin bile demedi ben de neye uğradığımı şaşırdım aldım ve sürmek zorunda kaldım eşime anlattığımda çok kızmıştı ve şu anda da kız arkadaşıyla yaşadığı her şeyi detaylı anlatıyor şu anda da benim saçlarıma tıraş eder misin diye soruyor O yaptığı şey normal mi ne tepki vereceğimi bilmiyorum eşime söylemeli miyim ve eşime söylersem ne olur hiçbir fikrim yok ve bu durum beni korkutuyor bana akıl verin lütfen samimi olmamaya calisiyorum ama yinede sürekli samimiyet kurmaya çalışıyor ne yapmam lazım
Sende öyle bir korku olsa başından kabul etmezsinEşim evde Durmaz demedimki ben durmazsa da bu konu için çok önemli değil o adam ama benim korktuğum namus davasıyla olay başka boyuta giderimi vs vs korkularım var eşim de öyle bi adam değil zaten ben anlatsam abisiyle büyük kargaşa yaşayacak bunu biliyorum korkum bu
Ne demek ya eşimi üzmek istemiyorum.. adam odaya pat diye dalıyor rahat değilim uzanamıyorum diken üstündeyim deseniz eşiniz neden üzülecek . Anlatsın abisine kadın hamile özel durumu var yeter bu kadar bir yıl oldu anandan babandan özür dile yoluna git artık desin . Yoksa Allah korusun Müge anlı örnekleri çok daha üzücü.Merhaba ben 3 yıllık evliyim çocuğumuz yoktu şu anda hamileyim eşimin kardeşi cezaevinden bir sene önce çıkmıştı ve bir senedir ailesi kabul etmediği için evi olmadığı için bizim yanımıza yerleşti işe girdi çalışıyordu işe gidip geliyordu eşimle beraber ve iştem kovuldu şu anda evde oturuyor eşim şu anda işte ve bana yenge benim tıraş eder misin diye sürekli ısrar ediyor bu yaptığı şey normal mi daha öncesinde de birden maske olup uzandım koltuğun önüne gelip önüme oturdu ve direkt maskeyi uzattı sürer misin bile demedi ben de neye uğradığımı şaşırdım aldım ve sürmek zorunda kaldım eşime anlattığımda çok kızmıştı ve şu anda da kız arkadaşıyla yaşadığı her şeyi detaylı anlatıyor şu anda da benim saçlarıma tıraş eder misin diye soruyor O yaptığı şey normal mi ne tepki vereceğimi bilmiyorum eşime söylemeli miyim ve eşime söylersem ne olur hiçbir fikrim yok ve bu durum beni korkutuyor bana akıl verin lütfen samimi olmamaya calisiyorum ama yinede sürekli samimiyet kurmaya çalışıyor ne yapmam lazım
İyi de okuyunca ilk akla o geliyor. Maske Sur tras et bunlar normal talepler mı. Ayrıca evde başbaşa mı kaliyorsunuz. Eşinizde de abisinde de akıl terbiye yok.Allah kötü düşünen herkesi bu duruma dusurmesin beddua etmicem size ben ne yazdım da konuyu sexe getirdiniz Allaha havale ediyorum
Tamam konusucam eşimle zaten ben farklı bi amaçla açmıştım ama bukadar kötü insan varken yanlış da olsa dogruda olsa insan bildiğini yapmaliymis kimseye sormamamk lazım insanı bı şekilde akıl isdedim millet azginligiyla karsisindaki insanında öyle zannediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?