- 24 Mart 2019
- 192
- 104
- 53
- Konu Sahibi Prenses Annesii
-
Kayınvaliden biliyordur bence ama sesini çıkarmıyordur öğrensem ne yapacam bu saatten sonra bosayacak halim yok gibi düşünüyordur. Bir de böyle olaylar ortaya çıkınca aldatan kişi daha rahat oluyor bu sefer öğrenirler korkusu olmadığı için 1 yapacaksa 3 yapıyorKayınpederim kayınvalidemi aldatıyor. Adam balıkçı geçen sezon Gürcistan'a gitti. Geçenlerde köye gittim kaynım daha 16 yaşında bana dediki yenge sana bişey söylicem dedim söyle babam annemi aldatıyo dedi emin misin dedim evet WhatsAppta mesajlarını yakaladım hattâ resimleride var dedi şok oldum . Neyse ki bu sene yurt dışına gitmeyecek burda yapacak balıkçılık. Ama üstüme yük oldu yüzüne bakınca aklıma geliyor üzülüyorumda bu durumda eşime ben söyleyemem tabiki ama kaynıma desem mi bu durumu eşimle paylaşsa nasıl olur ? Adam 1000 dolar maaş alıyodu geçen sene parasız geldi yiyip içip keyfine bakıyor sinirlendim doğrusu . Eşim ne zorluklarla kurdu yuvasını altınlar eşimindi bozup köydeki evi yapmışlardı evlenirken onları yaptılar bana bütün eşyaların parasınıda eşim ödedi yardım etmiş olmadılar yani bu durum canımı sıktı hepsinin rızkını o kadına mı yediriyor kaynım benim bildiğimi eşime söylemese sadece ikisi arasında bilse eşim belki benimle kendi paylaşır böyle mi yapsam bilemedim
Vallahi acilen kocanızla SİZ paylaşın derim. Kaynın daha çocuk. Travma olmasın zavallıya. Onu mümkün mertebe en dışında tut konunun. Tabi ne kadar olabilirse zira tüm aileyi etkiliyor. Eşine anlat, eşin annesine muhakkak söylemeli. Kadın çocuklarını beslemiş büyütmüş kayınbaban olacak şerefsizin kahrını çekmiş. Bunu ona çocukları borçlu. Bilmek hakkı. Ayrılırsa da çocukları arkasında durmalı.Kayınpederim kayınvalidemi aldatıyor. Adam balıkçı geçen sezon Gürcistan'a gitti. Geçenlerde köye gittim kaynım daha 16 yaşında bana dediki yenge sana bişey söylicem dedim söyle babam annemi aldatıyo dedi emin misin dedim evet WhatsAppta mesajlarını yakaladım hattâ resimleride var dedi şok oldum . Neyse ki bu sene yurt dışına gitmeyecek burda yapacak balıkçılık. Ama üstüme yük oldu yüzüne bakınca aklıma geliyor üzülüyorumda bu durumda eşime ben söyleyemem tabiki ama kaynıma desem mi bu durumu eşimle paylaşsa nasıl olur ? Adam 1000 dolar maaş alıyodu geçen sene parasız geldi yiyip içip keyfine bakıyor sinirlendim doğrusu . Eşim ne zorluklarla kurdu yuvasını altınlar eşimindi bozup köydeki evi yapmışlardı evlenirken onları yaptılar bana bütün eşyaların parasınıda eşim ödedi yardım etmiş olmadılar yani bu durum canımı sıktı hepsinin rızkını o kadına mı yediriyor kaynım benim bildiğimi eşime söylemese sadece ikisi arasında bilse eşim belki benimle kendi paylaşır böyle mi yapsam bilemedim
Sineye çekerKayınvalidenizi az çok tanıyorsunuzdur sizce sineye mi çeker yoksa kazan mı kaldırır?
O zaman bence biliyor olma ihtimali yüksek... Ama yine de eşiniz ile konuşun derim.Sineye çeker
Bence bilmiyor çünkü kayınvalidem öyle açık göz değil dokunmatik telefon kullanamaz mesela bilmez bilmiyordurO zaman bence biliyor olma ihtimali yüksek... Ama yine de eşiniz ile konuşun derim.
Hani ona söylemeden eşim bi konuşsa pederle diye düşündümMadem sineye çekecek biri ne gerek var entrika yapmayakayınvaliden sineye çekecekse hiç böyle bir konuyu açmana gerek bile yok hem sizin sorununuz bile değil. Kadının ağız tadını bozmayın
Valla kaynana durumu biliyor da olabilirKayınpederim kayınvalidemi aldatıyor. Adam balıkçı geçen sezon Gürcistan'a gitti. Geçenlerde köye gittim kaynım daha 16 yaşında bana dediki yenge sana bişey söylicem dedim söyle babam annemi aldatıyo dedi emin misin dedim evet WhatsAppta mesajlarını yakaladım hattâ resimleride var dedi şok oldum . Neyse ki bu sene yurt dışına gitmeyecek burda yapacak balıkçılık. Ama üstüme yük oldu yüzüne bakınca aklıma geliyor üzülüyorumda bu durumda eşime ben söyleyemem tabiki ama kaynıma desem mi bu durumu eşimle paylaşsa nasıl olur ? Adam 1000 dolar maaş alıyodu geçen sene parasız geldi yiyip içip keyfine bakıyor sinirlendim doğrusu . Eşim ne zorluklarla kurdu yuvasını altınlar eşimindi bozup köydeki evi yapmışlardı evlenirken onları yaptılar bana bütün eşyaların parasınıda eşim ödedi yardım etmiş olmadılar yani bu durum canımı sıktı hepsinin rızkını o kadına mı yediriyor kaynım benim bildiğimi eşime söylemese sadece ikisi arasında bilse eşim belki benimle kendi paylaşır böyle mi yapsam bilemedim kayınvalidem sineye çeker büyük ihtimalle o yüzden hiç ona duyurmadan eşim pederle konuşsa bu durumu
Entrika değil de bence maddi açıdan kendilerini korumaya alırlar.Madem sineye çekecek biri ne gerek var entrika yapmayakayınvaliden sineye çekecekse hiç böyle bir konuyu açmana gerek bile yok hem sizin sorununuz bile değil. Kadının ağız tadını bozmayın
Bence kimden öğrenmişseniz o gidip herkese söylesin onun babasıyken o bu durumu söylemiyorsa siz hiç konuşmayınHani ona söylemeden eşim bi konuşsa pederle diye düşündüm
Ama oğlu söylemiyor babası annesini aldatıyor diye yengesi yerine annesine diyebilirdi. Şimdi bir de böyle bakın olaya yada abisine yada babasının karşına çıkıp sen ne yapıyorsun diye sorardı .Entrika değil de bence maddi açıdan kendilerini korumaya alırlar.
O olay benim de dikkatimi çekti. Neden abisine söyleyemedi acaba.Ama oğlu söylemiyor babası annesini aldatıyor diye yengesi yerine annesine diyebilirdi. Şimdi bir de böyle bakın olaya yada abisine yada babasının karşına çıkıp sen ne yapıyorsun diye sorardı .
Sever beni kaynım beni daha yakın gördü kendine belkideO olay benim de dikkatimi çekti. Neden abisine söyleyemedi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?