Kaynım eşime söylemeli mi bu durumda?

Prenses Annesii

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
192
104
53
Kayınpederim kayınvalidemi aldatıyor. Adam balıkçı geçen sezon Gürcistan'a gitti. Geçenlerde köye gittim kaynım daha 16 yaşında bana dediki yenge sana bişey söylicem dedim söyle babam annemi aldatıyo dedi emin misin dedim evet WhatsAppta mesajlarını yakaladım hattâ resimleride var dedi şok oldum . Neyse ki bu sene yurt dışına gitmeyecek burda yapacak balıkçılık. Ama üstüme yük oldu yüzüne bakınca aklıma geliyor üzülüyorumda bu durumda eşime ben söyleyemem tabiki ama kaynıma desem mi bu durumu eşimle paylaşsa nasıl olur ? Adam 1000 dolar maaş alıyodu geçen sene parasız geldi yiyip içip keyfine bakıyor sinirlendim doğrusu . Eşim ne zorluklarla kurdu yuvasını altınlar eşimindi bozup köydeki evi yapmışlardı evlenirken onları yaptılar bana bütün eşyaların parasınıda eşim ödedi yardım etmiş olmadılar yani bu durum canımı sıktı hepsinin rızkını o kadına mı yediriyor kaynım benim bildiğimi eşime söylemese sadece ikisi arasında bilse eşim belki benimle kendi paylaşır böyle mi yapsam bilemedim kayınvalidem sineye çeker büyük ihtimalle o yüzden hiç ona duyurmadan eşim pederle konuşsa bu durumu kiminiz kaynana biliyodur dediniz ama hiç ihtimal vermiyorum çünkü telefon falan karıştırmaz dokunmatik telefon kullanamaz anlamaz yani

Son düzenleme:
Kayınvaliden biliyordur bence ama sesini çıkarmıyordur öğrensem ne yapacam bu saatten sonra bosayacak halim yok gibi düşünüyordur. Bir de böyle olaylar ortaya çıkınca aldatan kişi daha rahat oluyor bu sefer öğrenirler korkusu olmadığı için 1 yapacaksa 3 yapıyor

Vallahi acilen kocanızla SİZ paylaşın derim. Kaynın daha çocuk. Travma olmasın zavallıya. Onu mümkün mertebe en dışında tut konunun. Tabi ne kadar olabilirse zira tüm aileyi etkiliyor. Eşine anlat, eşin annesine muhakkak söylemeli. Kadın çocuklarını beslemiş büyütmüş kayınbaban olacak şerefsizin kahrını çekmiş. Bunu ona çocukları borçlu. Bilmek hakkı. Ayrılırsa da çocukları arkasında durmalı.

Kayınvalidenizi az çok tanıyorsunuzdur sizce sineye mi çeker yoksa kazan mı kaldırır?

Madem sineye çekecek biri ne gerek var entrika yapmaya kayınvaliden sineye çekecekse hiç böyle bir konuyu açmana gerek bile yok hem sizin sorununuz bile değil. Kadının ağız tadını bozmayın
Hani ona söylemeden eşim bi konuşsa pederle diye düşündüm

Esine sen soyleyebilirsin, cocuk size guvenip anlatmis, on kisiye daha anlatip travmatik olmasina gerek yok. Siz bildiginiz kadarini esinize anlatin. O annesine anlatip anlatmamaya kendi karar verir. Babasi ile de kendisi konusur muhtemelen, en azindan annesinin maddi haklarini bir sekilde korumaya alir.

Valla kaynana durumu biliyor da olabilir

Benim kayınpederim de kayınvalidemi aldatıyor ve tüm çocukları ve eşi biliyor. Karı koca huzursuzluk yaşıyor yıllardır eşim en sonunda boşanın dedi kötü oldu. Annesinin boşanmak gibi bir niyeti yok kayınpederde oğlum nasıl böyle söyler diye eşimle küstü torunlarını bile sormuyor yıllardır görmüyor.
sizlik bir durum yok kaynınız abisi ile konuşsun kardeşler karar versinler ne yapacaklarına sonuçta anne babalarının nasıl tepki vereceklerini kendileri daha iyi bilirler.

Ama oğlu söylemiyor babası annesini aldatıyor diye yengesi yerine annesine diyebilirdi. Şimdi bir de böyle bakın olaya yada abisine yada babasının karşına çıkıp sen ne yapıyorsun diye sorardı .
O olay benim de dikkatimi çekti. Neden abisine söyleyemedi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…