- 22 Nisan 2023
- 589
- 373
- 33
- 24
- Konu Sahibi Prenses Annesii
-
Demek ki çocukta birşey olmayacağını biliyor. Düşünsene canım böyle birşey olduğunu sen kalkıp babanın karşına geçmezmisin sen ne yapıyorsun diyeO olay benim de dikkatimi çekti. Neden abisine söyleyemedi acaba.
Canım bence karışma çünkü senin meselen değil bak sen görseydin telefonunda git eşine de derdik ama gören bir oğlu var bırak o söylesin annesini babasını düşünüyorsaSever beni kaynım beni daha yakın gördü kendine belkide
Hadi babadan korkuyor dedim ama abiye söylemeliydi.Demek ki çocukta birşey olmayacağını biliyor. Düşünsene canım böyle birşey olduğunu sen kalkıp babanın karşına geçmezmisin sen ne yapıyorsun diye
Yani en mantıklısı abi ve anneHadi babadan korkuyor dedim ama abiye söylemeliydi.
Ay bunu mu çıkardınız gerçekten şu yazdıklarımdan çoluğunun çocuğunun karısının rızkını başkasıyla yiyorken birazda parasını yemesind üzüldüm evet!Siz galiba kvye üzülmemişsiniz de kp kendi parasını yemiş diye üzülmüşsünüz. Başkalarının işine karışmayın,size ne.
Kayınpederim kayınvalidemi aldatıyor. Adam balıkçı geçen sezon Gürcistan'a gitti. Geçenlerde köye gittim kaynım daha 16 yaşında bana dediki yenge sana bişey söylicem dedim söyle babam annemi aldatıyo dedi emin misin dedim evet WhatsAppta mesajlarını yakaladım hattâ resimleride var dedi şok oldum . Neyse ki bu sene yurt dışına gitmeyecek burda yapacak balıkçılık. Ama üstüme yük oldu yüzüne bakınca aklıma geliyor üzülüyorumda bu durumda eşime ben söyleyemem tabiki ama kaynıma desem mi bu durumu eşimle paylaşsa nasıl olur ? Adam 1000 dolar maaş alıyodu geçen sene parasız geldi yiyip içip keyfine bakıyor sinirlendim doğrusu . Eşim ne zorluklarla kurdu yuvasını altınlar eşimindi bozup köydeki evi yapmışlardı evlenirken onları yaptılar bana bütün eşyaların parasınıda eşim ödedi yardım etmiş olmadılar yani bu durum canımı sıktı hepsinin rızkını o kadına mı yediriyor kaynım benim bildiğimi eşime söylemese sadece ikisi arasında bilse eşim belki benimle kendi paylaşır böyle mi yapsam bilemedim kayınvalidem sineye çeker büyük ihtimalle o yüzden hiç ona duyurmadan eşim pederle konuşsa bu durumu kiminiz kaynana biliyodur dediniz ama hiç ihtimal vermiyorum çünkü telefon falan karıştırmaz dokunmatik telefon kullanamaz anlamaz yani
Yani o zaman ortalıkta sizi ilgilendiren bir durum yok. Kaynınız kendine ait olmayan telefonları karıştırıp durmasın.Sineye çeker
Önceden akıllı telefon mu vardı da kadınlar eşlerinin aldattığını öğreniyordu? Kadınlar bilir hele ki uzun zamandır evli olanlar nasıl bilmiyorum ama gerçekten anlayıp, sezip, hissedip öğreniyorlar ne ilk ne de sondur zaten.Bence bilmiyor çünkü kayınvalidem öyle açık göz değil dokunmatik telefon kullanamaz mesela bilmez bilmiyordur
Sineye çeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?