Evet zorundasınız iki sene olmuş evleneli o parayı size vereceğine altın yaptırsaydı daha çok karı olurdu 2 senedirde borç konusunda rahatlamışsınızdır bencilce düşünmeyim.
slm hanımlar benim derdim kaynım evleniyor sanane diyeceksiniz şimdi kaynın evleniyorsa evet banane ama sorun kaynım biz evlenirken 1000tl kadar bir para vermişti kendisi çalışıyor 25 yaşında ve ben bir bayram görüşmesinde konuşmamızda bana evlenirken verdiğim 1000 tl yi vereceksiniz dedi ayrıca ben çalıştığım için benden de yardım istedi ama sorun hanımlar ben evleneli 2 yıl oldu ve biz eşimle kredi ödüyoruz çünkü takı borcu , eşya borcu, düğün borcu derken biz resmen battıkhalbuki biraz daha beklese evlenmek için verdiğinin 2 katını dahi verebiliriz buarada bana şunu söylemişti ( evlenmek için bekleseydin yenge abim para biriktirseydi) dedi halbu ki biz eşimle 6 yıl çıktıktan sonra evlendik ama kendisi 2 gün konuştuğu kızla evlenemeye karar vermiş sizce ne yapmalıyım hanımlar eşimle buyüzden aram açılsın istemiyorum ama bu gidişle aramız açılacak gibi ben mutfağımdan kısıp üzerime başıma almayıp kredi ödüyorum ama eşim 1000 tl yide verelim 1000 tl daha verelim diyor ama onu verecek durumumuz yok borç harç yapıp ben para vermek zorundamıyım kusura bakmayın hanımlar derdimden çok yazdım sanırım şimdiden tşk ederim
canım borcumuz bitmedi ki henüz ben çalışmasam mutfak masrafımızı bile eşim karşılayamaz o dereceyiz ama beklese rahat rahat veririz çünkü kredi borcumuz bu sene son :26: ama beklemiyor çünkü çok sorumsuz bir insan belki 10 tane kızla çıkmıştır şimdi nedense evleniyor
sizin sıkışık zamanınız iye evlenmemesini istemek doğru olmaz. onun hayatı, siz 6 sene beklemişsiniz, o beklemez.... ben 3 sene çıktım evlendim o 2günde kendini hazır hisseder.... bunun kriteri olmaz.
ayrıca siz evlenirken ondan borç almışsınız. yani borçla evlenmişsiniz. o evlenirken sizden borç değil alacağını istiyor. 2senede de 1000tl ödenirdi. haftada 10tl atsanız kenara ödenirdi... gene de durumunuz yoksa, veremiyoruz dersiniz. evlenme bekle demek bencillik.
canım borcumuz bitmedi ki henüz ben çalışmasam mutfak masrafımızı bile eşim karşılayamaz o dereceyiz ama beklese rahat rahat veririz çünkü kredi borcumuz bu sene son :26: ama beklemiyor çünkü çok sorumsuz bir insan belki 10 tane kızla çıkmıştır şimdi nedense evleniyor
2 kişi çalışıyorsunuz
2 senede borçlar hafiflemedi mi?
bir arkadaşın dediği gibi, kaynınız size borç olarak verdiğini para değil de altın olarak verseydi, ederi iki katına çıkardı zaten bu süre zarfında..
canım demek istediğim yanlış anlaşıldı sanırım o bize borç vermedi abime destek diye verdi ama nedense beni gördüğü zaman isterim evlenince dedi ama ozaman evlenemeyi düşünmüyordu ama şimdi birden bire evlenemeye kalkıyor biraz daha sabretse veririrz çünkü bizde zor durumdayız
hemen yarın evlenmiyordur heralde. Hem 1000 lira ödenmeyecek bir ücret değil. Ben sizin paniğinizi gördüğümde 10bin olarak okumuştum. Sonradan dikkat ettim
canım demek istediğim yanlış anlaşıldı sanırım o bize borç vermedi abime destek diye verdi ama nedense beni gördüğü zaman isterim evlenince dedi ama ozaman evlenemeyi düşünmüyordu ama şimdi birden bire evlenemeye kalkıyor biraz daha sabretse veririrz çünkü bizde zor durumdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?