ben zaten vermeyelim demiyorum ki hanımlar 1000 tl sini bulup buluşturup veririrm ben evlenmesinde demiyorum sanırım yanlış anlaşıldı evlensin ama zaten o istemese bile ben veririm 1000 lirasını ama bunun fazlasını vermek zorundamıyım sonuçta evimin rızkından kesip ben bu parayı vermiş olacam
ben hala bu yorumundayım
nedense kelimesi çok manidar
sence neden?
ben zaten vermeyelim demiyorum ki hanımlar 1000 tl sini bulup buluşturup veririrm ben evlenmesinde demiyorum sanırım yanlış anlaşıldı evlensin ama zaten o istemese bile ben veririm 1000 lirasını ama bunun fazlasını vermek zorundamıyım sonuçta evimin rızkından kesip ben bu parayı vermiş olacam
inanın bilmiyorum acaba neden
aşık olmuş olamaz mı?
aşık olmuş olamaz mı?
Olamaz canım
Konu sahibinin isteği üzerine biraz daha beklemeliydi
canım borcumuz bitmedi ki henüz ben çalışmasam mutfak masrafımızı bile eşim karşılayamaz o dereceyiz ama beklese rahat rahat veririz çünkü kredi borcumuz bu sene son :26: ama beklemiyor çünkü çok sorumsuz bir insan belki 10 tane kızla çıkmıştır şimdi nedense evleniyor
doğru haklısın hayat onun hayatı ama keşke biraz daha düşünceli bir insan olsaydı ama annesini bile zor duruma sokan bir insan sorumsuzluğuyla ailede ün saldı bende sadece 1000 tl sini veririm diyorum benim kardeşimde 1000 lira verdi ama ne lafını eder ne söyler ama bu açgözlülüğü beni düşündürdü tek yardımları bize evlenirken 1000 liraları oldu onuda istemeleri gerçekten çok acı diyorum sadece
ismi lazım değil bi arkadaşım abisinin evleneceği kız hakkında "niye acele ediyolar kesin hamile bu" demişti, benimde dilim serttir biraz sende 5 senedir çıkıyosun evlendiğinde "bunlar zaten yatmıştır" falan deseler ne hissedersin demiştim aklıma o geldi o manidar nedense kelimesini okuyunca
Borç harç bul bi yerden ver parasını. Uğraşmaya değmez bile sonra konuşup konuşup duruyorlar boşver.
şöyle bir şey var canım zaten bunu söyleyen ben değilim abisi yani eşim elinden geçirmediği kız kalmadı şimdi neden evleniyor acaba diyor bende ondan duyduğumu size söylüyorum aşık olduğu bir kız vardı onu biliyorum ama onu da bırakmıştı en son
şöyle bir şey var canım zaten bunu söyleyen ben değilim abisi yani eşim elinden geçirmediği kız kalmadı şimdi neden evleniyor acaba diyor bende ondan duyduğumu size söylüyorum aşık olduğu bir kız vardı onu biliyorum ama onu da bırakmıştı en son
Nedense benimde aklıma o ima geldi
Elinden geçirmek mi nasıl bir üslup bu..
Siz altı sene boyunca eşinizin elinden mi geçtiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?