kaynım evleniyor :(

2,5 senenin faizi dersin sende verirsin..ya eşin kardeşine yardım edecek,bırakın karışmayın şu erkeklerin ailevi işlerine..kardeşi evleniyor ve destek olucak bu çok büyük bişeymi ya.valla sinirlerim hopluyor böyle şeylere..
kusura bakmayın rencide etmek falan değil,içinde yaşadığınız maddi durumunuzu siz biliyorsunuz ama eşinizin aklında kesin bişey vardır zaten yardım etmek istediğine göre bi güvencesi vardır..
bu adam evlenince takı alıcaksınız 1 bilezik nerden baksan 1500-2000 tl..o zaman siz onuda aldırmazsınız eşinize

Kaynınızın çarpık ilişkileri

özel hayatı

para batırması

ailesiyle ilişkisini ısrarle neden yazıyorsunuz?

Evet,bu adam evlenmeyi hak etmiyor dememizi mi bekliyorsunuz?

Adam zamanında vermiş şimdi geri istiyor

ayrıca,evet gerekirse daha fazla yardımı da hak ediyor,zira kardeş

bu kadar kötülediğiniz kaynınızın iyi bir yüreği olmasaydı zamanında size 1000 tl vermezdi.......

Borç harç bul bi yerden ver parasını. Uğraşmaya değmez bile sonra konuşup konuşup duruyorlar boşver.

eşinin yardım etmek istemesi çok normal. benim kardeşim evleneceği zaman yardım etmek isterim. 1000 tlyi verebileceksiniz gibi geldi şimdi bana. 1000 tlyi verebilen 2000'ide verir ozmn. o eşinizin kardeşi. bende başta sandım ki hiç veremessiniz. (bizde kötü dönemlerimiz oldu, maaşlarımız uçup 200 -300 içeri girdiğimiz zamanlar.. öle bişiy sandım)

ben bi zaman kardeşimden borç alacaktım, hatta kardeşim ben evlenirsem nasıl olacak demişti (haklı olarak), bende bankadan çekim sana veririz bu kadar basit demiştim. mecburum o benim kardeşim. nasıl derim ben, olmas veremem o parayı diye...

fazlasını vermek zorunda değilsiniz ama abi olarak takı takmanız gerekir yani 1000 lira haricinde yine cebinizden para çıkacak mecburen

bende abim için şöyle böyle toplasam 10 bin düğün borcuu ödemişimdir ama ben öderken geri dönmeyeceğini bile bile ödedim şimdi kendi çeyizinde ne var dersen "sıfır"
kendi çeyizimi yapmaya başlıcam yakında ben evlenirkenden abimden bişey beklemiyorum zaten yapabileceklerinide düşünmüyorum ne yaparsam yiine ben kendim yapıcam
ama size verilen para borç olarak verilmiş şimdi bin lira bulup buluşturursunuz o evlendikten bi kaç ay sonrada oların kalan borçlarına yardım edersiniz en azından bu
arada bi kaç borcu ödemiş olursunuz. bende eşiniz yerinde olsam ödeme taraftarı olurdum o size yardım etmiş sonuçta .eşinizle oturun güzelce konuşun ne kendinizi yıpratın
nede eşinizii haklısınız rızkınızdan kesip vermek istemiyorsunuz peki o evlenicek olan sizin kardeşiniz olsa siz yardım etmek istemezmisiniz yinede .

sakın eşinizle böyle bir konu yüzünden bozuşmayın. hiç hoş olmaz paracı durumuna düşersiniz. onun kardeşi bırakın ne yapmak isterse yapsın. benim kaynımda evleniyor bu yaz. abisinden daha çok ben düşünüyorum neler yapabiliriz neler takabiliriz diye. kendi kendime planlar yapıyorum ama bunu ben evlenirken o bana ne taktı hatırlamıyorum bile şu an benim durumum var onun ihtiyacı var yaparım. sonuçta eşimin kardeşi. kimlere yapmıyor insan. ayrıca kaynınız aşık olmuş evleniyor bu kez kaçırmak istemiyor belki kusura bakmayın ama ne zaman evleneceğine de bırakın kendisi karar versin.

aşık olmuş olamaz mı?

şöyle bir şey var canım zaten bunu söyleyen ben değilim abisi yani eşim elinden geçirmediği kız kalmadı şimdi neden evleniyor acaba diyor bende ondan duyduğumu size söylüyorum aşık olduğu bir kız vardı onu biliyorum ama onu da bırakmıştı en son

Olamaz canım
Konu sahibinin isteği üzerine biraz daha beklemeliydi

ismi lazım değil bi arkadaşım abisinin evleneceği kız hakkında "niye acele ediyolar kesin hamile bu" demişti, benimde dilim serttir biraz sende 5 senedir çıkıyosun evlendiğinde "bunlar zaten yatmıştır" falan deseler ne hissedersin demiştim aklıma o geldi o manidar nedense kelimesini okuyunca

Bu konuda sorumsuz olan k.biraderiniz değil eşiniz ve sizsiniz bence. Altınlarınızdan bozdursanız bile ödenirdi bin lira bu zamana dek. O da mecbur kalıp açık açık istemek zorunda kalmış demek ki.

Nedense benimde aklıma o ima geldi

Borç harç bul bi yerden ver parasını. Uğraşmaya değmez bile sonra konuşup konuşup duruyorlar boşver.

doğru haklısın 1000 lira vermiştim diyen insandan herşey beklenir nedense bu erkek aileleri kız ailesinin üzerinden geçinmeye bayılıyor çünkü kızmayın hanımlar bende öyle oldu benim ailemin üzerine yıktılar herşeyi eşimin ailesinden tek bu 1000 lira görmüştük onuda veririm alınterimle yapmıştım herşeyi onuda veririm

Elinden geçirmek mi nasıl bir üslup bu..
Siz altı sene boyunca eşinizin elinden mi geçtiniz

kaynın kimle evlenirsen evlenir, seni ne ilgilendirir, senin maddi durumun yüzünden evlenmeyecekmi bu adam..
ayrıca 2 sene önce altın temmuz ayında gramı 57 diydi.şimdi olmuş 92.. nerdeyse 2 katı..
kaynın size verdiği verdigi 1000 tlyi altına yatırsaydı zaten 2000 e yakın para alırdı suan. bence borcunuzu ne yapın ne edin verin, evlenecek insan parasını ister kimsede bişey diyemezz,onunda ihtiyaçları şimdi dağlar kadardır

Nedense benimde aklıma o ima geldi

nitekim yukardaki yorumunda ima etmiş konu sahibi

ben anlamadım konuyu.hem diyorsunuz ki 5 kuruş paramız yok 1000tl borcu verecek,sonrada çeviriyorsunuz fazlasını vermeye mecburmuyum.1000tl borcu vermeye evet mecbursunuz.borç alır,altın bozdurur bişekilde ödersiniz.fazlasını da zaten 5 kuruş paranız yoksa verme ihtimalinizde yoktur zaten.neyi dert ediyorsunuz.ama normali ne diye soruyorsanız;normali adamın 1000tl sini verip,düğündede altın takmaktır.birde söylemeden geçemiycem ;madem bu kadar borcunuz var,beş kuruş para yok neden çocuk doğurdunuz,yazık değil mi o çocuğa.biraz sabredip borçlar bitince doğursaydınız keşke

Elinden geçirmek mi nasıl bir üslup bu..
Siz altı sene boyunca eşinizin elinden mi geçtiniz

yanlış anlaşılmasın !!!! onun dediği hergün bir kızla çıkar sonra anlatırmış bugün şununla çıktım ayrıldım falan eşim onu söyledi yani gndelik ilişkiler yaşıyormuş:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…