ama para biriktiren biri değildir hanımlar kayınvalidemin üzerinden kredi çekip 20000 tl yi batırmış biri bu insan ve şuan kayınvalidem onun borcunu ödüyor kendisi destek bile olmuyor annesine ama aklı başında bir insan olsa zaten bunu düşünür ama öyle bir insan değil
benimde sorunum bu malesef hanımlar bırakın 1000 tl yi 5 kuruşu kenara atacak durumumuz yok borç yaptık evlendik biz 1000 tl sini tamam bulup buluşturup vereyim ama daha fazla desteği hakediyor mu karar veremiyorum:26:
1000 lirayı ne kadar büyüttünüz hanımefendi, en kötü ihtimal geri ödemese nolur eşiniz kardeşine 1000 lira yardım etmiş çok mu Allah aşkına
ama para biriktiren biri değildir hanımlar kayınvalidemin üzerinden kredi çekip 20000 tl yi batırmış biri bu insan ve şuan kayınvalidem onun borcunu ödüyor kendisi destek bile olmuyor annesine ama aklı başında bir insan olsa zaten bunu düşünür ama öyle bir insan değil
adam borç istemiyoki alacağını istiyo
Ama tatlim hayat onun hayati isterse 1 saatte tanigi kizla evlenir.
Birde borc bu kizamazsin ona borc sahibi parayi her an isteyebilir. Verirken iyide simdi kotumu oldum der yani. Eh evlenicek onada para lazim.
Sende haklisin daha toparlanamadik diyorsun. Ben olsam hemmen bulup bulusturur yakin cevremden toparlar veririm o parayi. Arkamdan laf ettirmem. Vermediler diye. Valla surunurum yinede veririm. Durumunuz duzelincede guzel bir ev hediyesi alisiniz olur biter.
benimde sorunum bu malesef hanımlar bırakın 1000 tl yi 5 kuruşu kenara atacak durumumuz yok borç yaptık evlendik biz 1000 tl sini tamam bulup buluşturup vereyim ama daha fazla desteği hakediyor mu karar veremiyorum:26:
Hayır diyo ya, yardımı hakediyo mu bilmiyorum, ekstra 1000 TL den bahsediyo orda
ben zaten vermeyelim demiyorum ki hanımlar 1000 tl sini bulup buluşturup veririrm ben evlenmesinde demiyorum sanırım yanlış anlaşıldı evlensin ama zaten o istemese bile ben veririm 1000 lirasını ama bunun fazlasını vermek zorundamıyım sonuçta evimin rızkından kesip ben bu parayı vermiş olacam
canım borcumuz bitmedi ki henüz ben çalışmasam mutfak masrafımızı bile eşim karşılayamaz o dereceyiz ama beklese rahat rahat veririz çünkü kredi borcumuz bu sene son :26: ama beklemiyor çünkü çok sorumsuz bir insan belki 10 tane kızla çıkmıştır şimdi nedense evleniyor
2 sene önce borç alarak aldıysanız o parayı tabi ki vermelisiniz..
2 sene 1000 lira gibi parayı denkleştirmek için gayet uzun bir süre..
Siz altı sene sevgili kalmışsınız ama kenara bir şey koyamamışsınız..
Sizin tabirinizle iki gün konuştuğu kızla evlenmek isteyen kaynınız nasıl koysaydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?