Söylenebilecek her şey söylenmiş zaten..
Kaynın tekrar Amerika'ya dönmeyi düşünmüyor mu? Bir de işe girme, evlenme gibi dertleri yok mu?
Aklıma geldi de bu çocuk evlenirse ve eşi onun sana olan ilgisini farkederse durum daha komplike bir hal almaz mı ?
Bunu eşe söylemek ne kadar zor bir şey ya. Söylememek içinde tutmak bir o kadar zor. Seni çok iyi anlıyorum canım. İnşallah bir yolunu bulur çözersin bu durumu. İşe kaynını devamlı terslemekle başla. Öyle peşinde dolanmasına engel ol. Niye geldin bişey mi istiyosun. Sana bakınca ne var ne baktın de.
Psikolojik sorunları olabilir ya. Asosyal bir kişilik muhtemelen. Ya belki de seni kendine çok yakın buluyor. Ne biliyim iyi tarafından düşünmek istiyorum.
Ben eniştemin telefonunda (halamın eşi) kendi fotoğraflarımı bulmuştum. Küçüktüm o zaman daha ya. Samimiydik de. Sık sık görüşür onlarda kalırdım. Halamla yaşlarımız çok yakındı. Telefonunda fotoğraflara bakardım. Çocuklarının fotograflarına bakıyodum. Bakma da demezdi yani. Bir gün ne göriyim. Adam ben uyurken uyudugum odaya girmiş fotograflarımı çekmiş. Hani belki bana göstermek için çekti dedim. Ama salonda falan uyumuyodum yani özellikle odaya girmiş. Uygunsuz vaziyette de olabilirdim. Bir daha hiç evlerinde kalmadım. İğrendim. Kimseye de anlatamadım. Gördüğümde bile konuşamıyodum. sonra boşandılar halam sebeplerini pek anlatmadı ama aldattı falan dedi olayı büyütmeden tek celsede boşandılar. Muhtemelen sağlam pabuç değildi. Başka sapkınlıklar yapıyordu. Bunu niye anlattım. Bu tip insanların pislikleri çıkıyor bir yerden..
Sen canını çok sıkma. Onu hayatınızdan çıkarmanın yollarını ara.. Bir şekilde kaynının ayagını kes sizin evden.. Okuyunca benim o ergen yıllarımdaki enişte korkumu hatırladım çok üzüldüm o yüzden..