Kaynım olacak kişi!

İyi de anlattığı profili ve konu sahibinin neler çekeceğini yakinen bilen biriyim annem kendi kardeşinden yengelerim yine aynı kişiden yani dayimdan yıllarca çekti. Evlendi barklandi hâlâ kurtulamadilar. Sorumluluk bilse, bilinçli olsa el üstünde taşınır elbet. Herhalde acımasız, dağda büyümüş insanlar falan değiliz. Benim de erkek kardeşim arada gelir çocuğumun altını mi değiştirmedi, camimi mi silmedi neler neler. Böyle biri olsa ben de bir günden başka evimde barindirmam. Eninde sonunda kötü olacak zaten. Baştan kötü olsun da başı ağrımasın.
 
Sizinle bir iletişimimiz olmasına gerek yok, ne alaka bu cümle?konuya yaptığınız yorumunuza yorum yaptım, mesaj alıntılayıp mesaja yorum yapılabildiği için sizin mesajınıza cevaben yazdığım için alıntılayıp yazdım.Çünkü sizin mesajınız absürt geldi bana,halada öyle.Mesajınız orda duruyor,benimkilerde duruyor.Kusura bakmayın ama konu sahibine iş bulmasına neden ön ayak oldunuz, yok orda tek siz varsınız herşeyde size gelir mesajınız bana göre normal değil.
 
Ne alaka derken? Alakayı size mi soracağım? Ya da yorum yaparken uygunluğunu size mi soracağım? Rica edeceğim, azıcık mantıklı düşünün. Her onaylamadığınız fikrin sahibine uygunluğunu sorup, buyurgan bir ifadeyle kendi doğrunuzu mu kabul ettirmeye çalışırsınız hep? Herkesin normali, doğrusu kendine. Yine rica edeceğim, beni alıntılamayın daha fazla, iyi forumlar size.
 
Hanımefendi adam ben akşam 7 de çıkçaaaaam yeaaaaaaa ne gerek var eve diyor!!!
Bir diğeri annemde ben tek yiyorum.Eşim gece geliyor işten.özel dersleri var.Yani kardeşi gidene kadar gece 11 e kadar ben onunla oturmak zorunda değilim!
 
Çok abartmışsın gerçekten. Bir salça için gelmedi dediğin kv salçayı bir yıl yiyecek farkındaysan işin ucundan tutmuyor dediğin adam sanırım 25 yaşında falandır , hani yan gelip yatan kişi ev hanımı görümcen olsa hak vereceğim… adamın hayatında ilk kez bir gelişme olmuş gidecek üstelik, hemen ay çok yorucu yok çocuğum peşimde… akşama çorba ve makarna yapacak gücün varsa onu yap, hünkar sofrası kurmana gerek yok
 
Madem ise giriyor, Maas aldigi andan itibaren, Eve maddi katkida bulunma sarti kosun, Kira bedeli+mutfak masrafinin bir kismi mi olur, artik onu siz dusunun.

2. Maasini almadan kendiliginden gitmis olur Ayrica genc Adam, sevgilisi olunca kendi evinde bulusabilecegi icin, hiiccc birsey yapmasaniz da, doga kanunlari geregi kendi evini zaten ayiracak.

Sabredip zamana birakmak, ya da maddi destek sarti kosmak size kalmis.

Hic merak etmeyin, hem muhendis hem genc, bir Sure sonra isteseniz de, yuzunu bile goremeyeceksiniz o yasta bir delikanlinin :)
 
Ay aşırı asosyal.Burda liseyi bitirmişti.Arkadaş çevresi vardı o zamanlar.Abisi diyor ki sıkılmıyor musun ara arkadaşlarını çık.yok adam hep evde yatacak.
 
elin evi değil ya hu abisinin evi.
Abi artık bekar değil ki evlenmiş barklanmış ele karışmış. Ne kadar samimi olunursa olunsun evde bir yenge var. Ve evin bütün işleri yengeye bakıyor. Üstelikte küçük çocuğu var. Ben rahat edemezdim sanırım…
 
Ay aşırı asosyal.Burda liseyi bitirmişti.Arkadaş çevresi vardı o zamanlar.Abisi diyor ki sıkılmıyor musun ara arkadaşlarını çık.yok adam hep evde yatacak.
Olur olurrrrrr, Adam muhendis olmus, o asosyal olsa da, kizin biri onu gozune kestirip asik ettirecek kendine. Bekle ve gor :)
 
Sen kimin evini otel gibi kullanacaksın pardon derdim ben olsam . Çok sabırlısiniz bence . Sabahtan akşama kadar başınızı bekliyormuş birde. Bence çözümü birkac gün annenizde kalmankz . Artık evde yabancı bir erkekle rahat edemiyorum deyin yuzsuzun önde gideni belli ki . Terbiyesize bak otel gibi kullanacakmis yatacagina kalksın bardaklarıni falan kaldırsın
 
Daha geleli 3 gün olmuş ve ev tutup ayrılacağını söylüyorsunuz zaten ben de olsam sinirim bozulur haklısınız az sabır bence eşinize de durumu anlatmışsınız yakında gider umarım.
 
Son düzenleme:
O empati ve eşitlik evde yeyip içip yatan bir sömürücü biri olunca gider bence ya . Otel gibi evinizi kullanirim dese kayniniz eşiniz yokken sürekli bir seksen koltukta yatsa gözünüze batmaz yani ? Kusura bakmayın kimse elalemin adamının pisliğini temizlemek için evlenmiyor
 
Kaynım senelerce bizde kalmayacaksa hiç sorun etmem. Ben de çalışan insanım. Bir kişilik fazla yemek yapar ya da fazla sipariş ederim.
Kaynın gidene kadar evi terk et diyenlere inanamıyorum. Kendi kardeşin geldiğinde eşinin evi terk etmesinde sorun yoksa okey.
 
Konu sahibinin sonradan eklediklerine dayanarak yazdılar galiba evi terk et olayını. Ben terk et demedim, çünkü kaynı ayrı eve ne gerek var akşam gelip yatacağım zaten diyormuş. Böyle biri, yengesi evi bir süreliğine terk etse iyice yerleşir bence.
Ben olsam 1 bilemedin 2 hafta vs. idare ederim. Gerisini istemem, doğruya doğru. Ben yatılı misafir sevmem, kimseye de yatılı gitmem zaten. Bu devirde herkesin evi ayrı olmalı bence. Ama niyeyse kültürümüzde var böyle birilerinin evinde kalma.
 
Ben evi birakip gitmesinden yanayım ve şu an kardeşim evimde . Benim kardeşim hamile oldugum için geldi yardımcı olmaya elinden geleni yapıyor . Esime bir zararı yok aksine faydası var eşim sürekli hakkını helal et diyor bir haftadır burda . Hiç sizin evi otel gibi kullanayım çalışacağım falan da demedi . Böyle bir fikri olan bir insan olsa eminim eşim de evde istemezdi haklı bulurdum . Bende kardeşim evlenince evine gidersem onun eşini hizmetçi yerine koyup bir yerlerde yayilmam sizin evi otel gibi kullanayım demem. Kardeşim evde olmadığı halde gece gündüz başını beklemem . Herşeyin bir usulü vardır . Bir insanın evinde kalırken sınırları korumalıyız ki yük olmayalim ev sahibi basının üstünde ağırlasin
 
Size katılıyorum. Sanki kayın gelmiş ömürlük eve yerleşmiş.
Ben kaynım geldiğinde bu kadar sorun çıkarırsam birdaha kendi kardeşlerimi eve davet etmeye utanırım. Benim kardeşlerim bana kiymetliyse eşimin kardeşleri de kendine kıymetli.
Gerçi adam bile kardeşi için "sepetleriz" demiş. Bunlar bana göre çok garip ilişkiler. Bu durumda hanfendinin kardeşleri geldiğinde onları sepetlemek de ona düşüyor.
 

Mevzu sadece evde kalmasi değil ki. Tabağini bile kaldirmiyormuş adam kalmak başka, kendine hizmet ettirmek başka.
Kaynim bize geldiğinde (kalmaya değil 1-2 saat misafirlik) ilk cayini ben veririm sonra getir goturunu eşim yapar bana hizmet ettirmez.
Kaldi ki konudaki konu sahibi işlerden dolayi eşinin gece yarisi geldigini ve her şeyi kendisinin yaptiğini yazmiş.
Yatili kalinan evde tabagini masada birakip gidemezsin. 3 gun degil bir gun bile bu adamin arkasini toplamak zorunda degil kadin. Gencecik 26 yasinda bir adam, bir zahmet dagittigini, kirlettigini toplayacak.

Kendine hizmet ettirmeye gelene boyle davranilir.
 
O halde ya kaynınızla konuşup "sen de işlerin ucundan tut" diyeceksiniz ya da kendi kardesinizi de göndereceksiniz evden.
Evlilik iki kişiliktir. İki kişi dışında kalan herkes misafirdir. "Kendi kardeşim dursun senin ki gitsin" dediğinizde eşiniz ses çıkarmıyosa eşinizde de sıkıntı var demektir. Bugün kardeşine sahip çıkmayan, yarın size de çıkmaz
 
Birincisi iş beklemiyorum.Su içtiği bardağı orda burda bırakmasın diyorum mesela.salça günde iki defa karıştırılıyor sadece.Onu da Kp yapabiliyor.Son olarak bu kişi tekrar yazıyorum.Ev bulmak için hiç uğraşmıyor.Bi de üstüne akşam 7 de çıkacam.Ev tutmaya gerek var mı diyor.Daha yazmadığım aklıma gelmeyen bir sürü şey.
Ayrıca bir yandan çocuğum peşinde koşuyorum bi yandan ev toplama bi yandan yemek bi yandan dersler.Hepsi bende.Ve çocuğum yaklaşmıyor amcasına.tam tersi daha çok kucak istemeye başladı.
 
Gecelere kadar bir erkekle aynı evde durmak zorunda değilim hele ki arkasını toplamayan banyoyu evi mahveden evimi otel olarak gören biriyle bana eşimin sahip çıkmasına gerek yok açıkçası kendime sahip çıkarım . Kimsenin kardeşine görgü kuralı da öğretmem .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…