anlıyorum..
ailesi biraz huzursuz bir tip. ama gereğinden fazla dert edip, kendini yıpratıyorsun. korkularını gerekçeleriyle birlikte eşinle paylaş. niçin yardım edemeyeceğinizi izah et.geçmiş saygısızlıklardan, bebeğinizin masraflarından detaylı bir şekilde bahset. eşin sana hak verecektir. görümcenin lafına da bakma, doğmamış oğlana don biçiyor o. önce bir kazansın bakalım. o zamana minik de bir bebeğin olacak. bahanen çok olur korkma..
eşimle herseyi paylaştım.üstelik bu yüzden onu terk edeceğimi dahi söledim. inan belki inanmıcan cnm ama okadar yıprandımki bu anlattıklarım belki onda biri.bir daha bukadar yıpratılmama izin verirse eşim yıpratılmaktan kastım para göndermeye kalkarsa gözüm onuda görmez. çünkü beni çok yordular. evliliğimin cicim aylarını mahvettiler.gözüm hep yaşlıydı benim.evlilik yıldönümümüzde bile burnumdan getirdiler.anlatsam bırak bu topiği kadınlar kulübüne sığmaz heralde.yinede sağol cnm içimi döktüm rahatladım. beni anlayan insanların olması çok güzel. eşimde anlıyor haklısın diyor ama yinede ailesine nede olsa ialesi ben bişey demek istemiyorum. sizle rahatlıyorum. sağolunnnn.