Sevgililer edinmek zorunda degilsin cinsel olarakta bi acelen yoksa erken evlenmek mantiksiz erken evlenmissin ki bekarken gezip tozmanin vakit gecirmenin ne oldugunu bilmiyirsun yada evli degilsin ev kizisin :))) yada yasamayi bilmiyorsun diyeyim ben bekarken ki bende erken evlendim ama cok gezdim cok gordum ailem sagolsun hic baski yoktu ustumde hicbiseyden eksik kalmadim vs daha cok ornek var arkadaslarimla bol bol eglendim baska sehirlere gittim vs simdi evliyim ve esimlede geziyoruz gecen yaz ozellikle kamp kurmaya binlerce yol teptik gittigimiz baska sehride karis karis ama evlilik baska bekarlik baska tabi baba evinde bisey yapamayan gormeyen careyi
Sevgililer edinmek zorunda degilsin cinsel olarakta bi acelen yoksa erken evlenmek mantiksiz erken evlenmissin ki bekarken gezip tozmanin vakit gecirmenin ne oldugunu bilmiyirsun yada evli degilsin ev kizisin :))) yada yasamayi bilmiyorsun diyeyim ben bekarken ki bende erken evlendim ama cok gezdim cok gordum ailem sagolsun hic baski yoktu ustumde hicbiseyden eksik kalmadim vs daha cok ornek var arkadaslarimla bol bol eglendim baska sehirlere gittim vs simdi evliyim ve esimlede geziyoruz gecen yaz ozellikle kamp kurmaya binlerce yol teptik gittigimiz baska sehride karis karis ama evlilik baska bekarlik baska tabi baba evinde bisey yapamayan gormeyen careyi evlilik saniyor :))))) napican
Neden kendini ispatlama cabasina girdin anlamadim. Soyle gezdim boyle eglendim falan..
Karsindakini gozu kapali kus sandin herhelde sen giderken biz donuyorduk guzelim..
O saydiklarinin saymadiklarinin hepsini doyasiya yasadim. Cocuklugumda gencligimde dolu dolu gecti. Icimde ukte kalan hicbirsey kalmadi sukurler olsun evlenmeden ah sunuda yapsaydim dedigimhicbirsey olmadi
Biarada hevesini kursaginda birakicam ama ev kizi degilim
6yillik mutlu bir evliligim var