• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynim ve eltimin bayramda kayinvalidemi yalniz birakmasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah Allah yahu ne kadar içiniz kotu böyle giderim dönmem demesinin sebebini anlatouorum nereden neler çıkarıyorsunuz. Diyorum ya keşke olsa da dizini.kirip otursa eve ocağa sahip çıksa colugum çocuğum var deyip bi olgunlassq
Kadın pavyona mı gitmiş nere gitmiş bayram günü kocasıyla annesine gitmiş çocuğu olsa onuda alır giderdi konuyu nerelere getirmişsin

Ne diyim herkes ne anlamak neresinden ne duymak istiyosa onu anlıyo bacım
Biz gayet iyi anladık merak etmeyin. Özetleyeyim, siz de anlayın:

Eltiniz çocuk sahibi olamadığı halde eşine rest çekip istediğini yaptırabildiği, keyfine göre kayınvalidenizi bırakıp gidebildiği; buna karşın sizin kocanız sadece çocuklar için sizinle evli kaldığı, kocanıza gık diyemediğiniz, adam sizden itaat istediği için 2 ay izninizi köyde kayınvalide yanında iş yaparak geçirdiğiniz için, içiniz içinizi yiyor.

The end.

Ay cidden öğretmenmişsiniz. İnsan nasıl bu kadar kendini geliştirmeden yaşar bunca yıl da adeta bir koca karı lafları eder burada. Siz bı kafayla hangi öğrenciye ne verebilirsiniz? Yazık cidden.
Eşiniz size karşı kötüymüş ama siz de kötü niyetli, düşünceli bir insansınız. Karı koca tam birbirinize layıksınız.

Ay cidden öğretmenmişsiniz. İnsan nasıl bu kadar kendini geliştirmeden yaşar bunca yıl da adeta bir koca karı lafları eder burada. Siz bı kafayla hangi öğrenciye ne verebilirsiniz? Yazık cidden.
Eşiniz size karşı kötüymüş ama siz de kötü niyetli, düşünceli bir insansınız. Karı koca tam birbirinize layıksınız.
Meslekleri karistirmasak

Birkaç yorumunuzu okudum, midem bulandı.
Kendi ezikliğini örtmek, koca tarafından insan yerine koyulmak için bir umut yaranma çabası, başka bir kadını ezmek zorunda hissetmek epey acınası.
Eltiye mi üzülsem size mi acısam bilemedim gerçekten.
Yahu iyice drama Queen e bağladınız sizde :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X