• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynim ve eltimin bayramda kayinvalidemi yalniz birakmasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin gelininiz falan değil o ya.
Nasıl bir kafadasınız?
Aileye giren kadın herkesin ortak malı oluyor size göre herhalde.
40 yaşında görünüyorsunuz ama sanki 80 yaşındaki bir ihtiyar, köyünden çıkmamış, gün görmemiş, geleneklerin arasında kalmış biri yazıyor bunları. Siz çalışıyorsunuz da sanırım, mesleğiniz var. Kocanızın ve ailesinin fikirleri dışında bir şey de mi düşünemiyorsunuz? 2 aylık izin falan, inşallah öğretmen değilsinizdir.

Yani yuva yıkılsın istemeyiz tabii sonuçta gelinim

Biraz da aslında kısır olduğu için böyle davranıyor bir türlü ait olamadı bu tarafa. Çoluk çocuğa karışsa bi annelik duygusunu tadsa böyle yapmazdı belki....
Kıskanç ve sinsi bir kadınsın sen doğurmussunda ne olmuş kocandan o değeri gorebilmiş misin eltini buraya yazacak kadar kiskanmiş kudurmuşsun sen olsan kocan seninle gelmezdi çünkü 😂 eltin kadar olamamışsın onlar eşiyle beraber annesine giderken sen kendi evinde kocanın dırdırını çek şimdi kısırmış çocuğu veren Allah kendini böyle üstün görme evladınla sınanırsın çocuk doğurmak bir başarı değil senin üstün yeteneğin değil çok sinirlendim gece gece ya

Allah ona hayırlı evlatlar nasip etsin. Sizin şerrinizden de ailesini korusun. Bu imtihan ama sizde anlayacak zihin yapısı yok. Onu bile eksiklik olarak görüp yazdınız. Halbuki Allah ın takdiri. Dediğim gibi siz karı koca insanlıktan nasipsizsiniz. Hem de bu yükle ezilmiş kadına 3 günü çok gördünüz. Yazıklar olsun be.
İnşallah eder tabii isteyen herkese zor bi durum zaten zor bisi onu demeye çalışıyorum ne şerri keşke olsa da çocukları biraz dizini kırıp
Cok igrenc birisisiniz
Tövbe tövbe yani cocugu olmayana kısır deniyo sizde başka bisiyse onu diyelim. Aynen iade ediyorum lafınızı size. Aradan bi cümleyi cimbizlayip paparazzilige gerek yok bence

İnşallah eder tabii isteyen herkese zor bi durum zaten zor bisi onu demeye çalışıyorum ne şerri keşke olsa da çocukları biraz dizini kırıp otursa
Elalem 3 çocukla dolmuşa otobüse biniyo Allah'ın günü fıldır fıldır, herkes dizini kırmıyor.

Kıskanç ve sinsi bir kadınsın sen doğurmussunda ne olmuş kocandan o değeri gorebilmiş misin eltini buraya yazacak kadar kiskanmiş kudurmuşsun sen olsan kocan seninle gelmezdi çünkü 😂 eltin kadar olamamışsın onlar eşiyle beraber annesine giderken sen kendi evinde kocanın dırdırını çek şimdi kısırmış çocuğu veren Allah kendini böyle üstün görme evladınla sınanırsın çocuk doğurmak bir başarı değil senin üstün yeteneğin değil çok sinirlendim gece gece ya
Allah Allah yahu ne kadar içiniz kotu böyle giderim dönmem demesinin sebebini anlatouorum nereden neler çıkarıyorsunuz. Diyorum ya keşke olsa da dizini.kirip otursa eve ocağa sahip çıksa colugum çocuğum var deyip bi olgunlassq

Elalem 3 çocukla dolmuşa otobüse biniyo Allah'ın günü fıldır fıldır, herkes dizini kırmıyor.
Konu sahibi çocuk sahibi olduğu halde kocasından zerre değer görmediği ve gıkını çıkaramadığı için, eltinin kısır olmasına rağmen kocasına rest çekip sözünü geçirebilmesine bilenmiş.

İnşallah eder tabii isteyen herkese zor bi durum zaten zor bisi onu demeye çalışıyorum ne şerri keşke olsa da çocukları biraz dizini kırıp

Tövbe tövbe yani cocugu olmayana kısır deniyo sizde başka bisiyse onu diyelim. Aynen iade ediyorum lafınızı size. Aradan bi cümleyi cimbizlayip paparazzilige gerek yok bence
🧠Siz
Olay kisir olmak degil.
Sizin gibi sinsi olup,karsidakini ezmeniz.
Tum konudaki yorumlarinizini okudum.
Igrenc bir kisiliginiz var.

Biraz da aslında kısır olduğu için böyle davranıyor bir türlü ait olamadı bu tarafa. Çoluk çocuğa karışsa bi annelik duygusunu tadsa böyle yapmazdı belki....
Aile gibi hissedemiyor malum cocuk evin neşesi. Allah isteyen herkese nasip etsin ne diyelim.
Sen çok kötü bir insansın. Eski açtığın konulara bakarak tam olarak senin üslubunla 3 gün ağlayacağın cevaplar verebilirim aslında ama insanlığımı sana rağmen kaybetmediğim için vermeyeceğim. Zaten zor imtihanlardan geçmişsin ağzından çıkanlara dikkat et daha zorlarını yaşama.

Konu sahibi çocuk sahibi olduğu halde kocasından zerre değer görmediği ve gıkını çıkaramadığı için, eltinin kısır olmasına rağmen kocasına rest çekip sözünü geçirebilmesine bilenmiş.
Dua edicek koyun kesicek çocuğu olsun da gidemesin bi yere diye ahaha🤣

Allah Allah yahu ne kadar içiniz kotu böyle giderim dönmem demesinin sebebini anlatouorum nereden neler çıkarıyorsunuz. Diyorum ya keşke olsa da dizini.kirip otursa eve ocağa sahip çıksa colugum çocuğum var deyip bi olgunlassq
Siz baya olgunsunuz maşallah hanımefendi kocanız sizi insan yerine koymuyor zaten köşe taşından farkınız yok evde hu hu

İstemezsem gitmem, 40 yaşını aşmış çoluk çocuk sahibi ekonomik özgürlüğü olan biriyim kimse kimseye zorla birsey yaptıramaz. Benim de içim rahat etmez gitmeyip yalniz birakirsam yarın bi gun bizde yaslanicaz bekleriz tatil de izinde çoluk çocuk torun gelsin diye. Keyfiyetle davranmam mecburiyet zorunluluk olur anlar anlayış gösteririm.
Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramazsa madem eltiyi niye gittiği yerden çağırtıyorsunuz var ya düşman başına Allah böyle elti vermesin kadının stresten çocuğu olmuyordur belki

🧠Siz
Olay kisir olmak degil.
Sizin gibi sinsi olup,karsidakini ezmeniz.
Tum konudaki yorumlarinizini okudum.
Igrenc bir kisiliginiz var.
Yani kısır olmak suç mu bir sağlık sorunu ne yapalım atalım mı kapıya ne biçim insanlarsınız yaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X