• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynim ve eltimin bayramda kayinvalidemi yalniz birakmasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Meslekleri karistirmasak
Niye?
Çocuklarımın sizin zihniyetinizde bir öğretmenleri olsun asla istemezdim.
Kadını ailenin ortak malı görüyorsunuz resmen.
Eltinizi kendi gelininiz zannediyorsunuz.
Büyükleri uymayan ulur muydu neydi öyle saçma fikirlere sahipsiniz. Çocuğu olmauan bir ine direkt kısır diyorsunuz, nezaketen bile öyle denmez.
Rahmetli babaannem köyde geçirdiği hayatıyla sizden çook daha ileri görüşülüydü.

Niye?
Çocuklarımın sizin zihniyetinizde bir öğretmenleri olsun asla istemezdim.
Kadını ailenin ortak malı görüyorsunuz resmen.
Eltinizi kendi gelininiz zannediyorsunuz.
Büyükleri uymayan ulur muydu neydi öyle saçma fikirlere sahipsiniz. Çocuğu olmauan bir ine direkt kısır diyorsunuz, nezaketen bile öyle denmez.
Rahmetli babaannem köyde geçirdiği hayatıyla sizden çook daha ileri görüşülüydü.
Meslekler başka bir dünyadır..

Hanımefendi sizin pırasa suratlı kocanızla hiç işim olmaz ama ne yazık ki kocanızında sizinle bir işi yok işte bana saracağınıza azıcık kendinize gelin de biricik kocanıza gösterin dişinizi insan yerine koyulursunuz belki azıcık
Kocamın suratı ve pırasa:))) çok sekersiniz

Birkaç yorumunuzu okudum, midem bulandı.
Kendi ezikliğini örtmek, koca tarafından insan yerine koyulmak için bir umut yaranma çabası, başka bir kadını ezmek zorunda hissetmek epey acınası.
Eltiye mi üzülsem size mi acısam bilemedim gerçekten.
Ben konu sahibine çok üzüldüm ya!
Konunun asıl muhatabı eşi ve eşinin kardeşi.
O ise eltiye diş biliyor.

Birkaç yorumunuzu okudum, midem bulandı.
Kendi ezikliğini örtmek, koca tarafından insan yerine koyulmak için bir umut yaranma çabası, başka bir kadını ezmek zorunda hissetmek epey acınası.
Eltiye mi üzülsem size mi acısam bilemedim gerçekten.
Ben konu sahibine çok üzüldüm ya!
Konunun asıl muhatabı eşi ve eşinin kardeşi.
O ise eltiye diş biliyor.

Kendinizden Nihat Doğan gibi üçüncü çoğul şahıs olarak mı bahsediyorsunuz?
Ben sizden bahsediyorum, bireysel olarak sizden, şahıs olarak sizden :D
Yalnız turkce ogretmeniniz yaşıyorsa ziyaret ediniz lütfen hanımefendi. 1.cogul şahıs eki oluyor o.
3.cogul şahıs kullansaydım dış geçirmek gibi bir gayeleri yok derdim.

Yalnız turkce ogretmeniniz yaşıyorsa ziyaret ediniz lütfen hanımefendi. 1.cogul şahıs eki oluyor o.
3.cogul şahıs kullansaydım dış geçirmek gibi bir gayeleri yok derdim.
Ah çok teşekkür ederim, hemen düzeltiyorum kendimi.

Kendinizden Nihat Doğan gibi 1. çoğul şahıs ekiyle mi bahsediyorsunuz?

Hayat bir kurgu ve tiyatrodan ibarettir, bazen canınız sıkılır bir hikaye kurgularsiniz, toplumun kitlesel tepkisini ölçmek ve ne kadar ileri gidebileceklerini ölçmek istersiniz.
Bazisi o da sizin hayat görüşünüz der ve çekilir.

Bazisi karşısındakinin tüm değerlerine saldıracak kadar ileri gider.

Bazisi sadece duygusal tepkiler verir.

Aslında olay aynıdır kendi karakterimize göre algılar ve olaylara yorumlar yaparız.

Aslında 2.dereceden evlilik bağı yolu ile olan akrabaliklar üzerinden kurulan bir olaya verdiginiz tepkiler kendi iç dünyanızdir.

İyi geceler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X