Bayram günü böyle bir hikaye yazma amacınız neydi peki? Kocanızın sizi adam yerine koymadığı başka konularınizda var onlarda kurgumu?Gercekten kurguydu :))
Ama güzeldi... Bir hanımefendi fark etti konu fake diye ama bulamadım mesajini
Ne anlatayım size? Yazım kurallarından mi başlayalım yalnız kelimesi yalin kökünden gelir doğru yazımı yalnız şeklindedir. Yanliz kullanımı yanlıştır.Ne anlatıyon Cemile?
Kocanız hem size hem de elti ailesine çektiriyor üstüne üstelik bu adamdan çocuk düşünüyorsunuzEvliyim ve esim inanılmaz huysuz ve geçimsiz biri. Evdeki huzurun artması için neler yapıyorsunuz?
Konunun içinde yalanlar olabilir, eltinin hemen geri döneceği, sizin yazın geç gideceğiniz gibi sonradan eklenenler ama bunlar zorba bir kocanızın olduğu ve sizin ona hiç ses çıkarmadığınız gerçeklerini değiştirmeyecek eklemeler.
Hep boyle kaba ve saldırgan misiniz? Sanirim birey olabilme kavramını adam yerine koyma gibi avam bir tabir ile iliskilendirmissiniz. SevgilerBayram günü böyle bir hikaye yazma amacınız neydi peki? Kocanızın sizi adam yerine koymadığı başka konularınizda var onlarda kurgumu?
Vallahi Cemilesin sen. Hani şu salak mısın olanından.Ne anlatayım size? Yazım kurallarından mi başlayalım yalnız kelimesi yalin kökünden gelir doğru yazımı yalnız şeklindedir. Yanliz kullanımı yanlıştır.
Umarim dersinizi almışsinizdir :)))
Hanımefendi olay kurgu...Konu eşim bana haksız yere kızıyor diye açıldı ama sanki dert başkaymış
Her yorumu okumadim elbette ama az çok okuduğum kadarıyla bir nebze konu sahibesi sanırım eltisinden hırsını alamamış. Burada biz de eltiye sanki kadincagiz sucluymuş gibi tüh kaka falan diyelim mi istemiş anlamadım. Yalniz bayağı böyle keyifli keyifli yazın da gidemez bende yok halımı yıkarım yok tadilatını yaparım falan diye de yazmış. Niye yazi beklesin, bayram her zamanmi! Yaz yine gider size ne ki.
Vallahi yazık ya yok efendim kadının çocuğu olmadığı için kendisini o aileye ait hissedemiyormuş, pes diyorum. Günah degilmi bunu nasil yazabildiniz. Kendi ailesini red edeydi o zaman ait hissederdi herhalde. Sizin anne olmanizda Allah in takdiri, hata konuşmayın.
Niye?Hanımefendi olay kurgu...
Kadın durduk yere herhangi bir zamanda kafası esmişte gitmiş değil kaldı ki bunu da yapabilir yani bağ bahçeye giden bir kadın yalnızda kalabilir, bu bir. İkincisi de bayramda gitmiş bayramda !!! Neyse Allah büyük, Allah herkesin gönlüne göre versin.Bizle yaşamak isterse de ayiriirz evde bir oda ona atacak değiliz
İşte giderse de böyle burnundan gelir, apar topar doner halbuki laf dinleyip 2 hafta sonra gitse ne böyle sorun çıkardı ne de apar topar dönmek durumunda kalırdı kimse de ardını sormazdi
Eltinin hemen geri döneceği bencede yalan. Kadına öğretmen olduğu hatırlatıldı o yüzden konu fake yalanını söylemek zorunda kaldı. Fake olduguna inanalım diyede öncesinde eltisine kısır mısır diye salladı ki daha inandırıcı olsun.Konunun içinde yalanlar olabilir, eltinin hemen geri döneceği, sizin yazın geç gideceğiniz gibi sonradan eklenenler ama bunlar zorba bir kocanızın olduğu ve sizin ona hiç ses çıkarmadığınız gerçeklerini değiştirmeyecek eklemeler.
Aslında size cevap vermeyecektim zira çok düşük bir seviyede yazıyorsunuz. Konuma tekrar baktım ve "yalniz birakmasi " seklinde yazilmis sanirim gözlük kullanmalısınız ya da psikolojik bir tedaviye ihtiyacınız var iyi geceler sevgiler...Vallahi Cemilesin sen. Hani şu salak mısın olanından.
Git konuna bak niye "yanliz" yazıyorsun o zaman avel.
Ders verme sen git eltiye diş bile. İyice rezil oluyorsun.
Ne kurgusu!??Hanımefendi olay kurgu...
Amacınız neydi bu şahsınıza münhasır nadide mi nadide kurgunuzda?Hanımefendi olay kurgu...
Kurgu da benden daha iyiler de var....Eltinin hemen geri döneceği bencede yalan. Kadına öğretmen olduğu hatırlatıldı o yüzden konu fake yalanını söylemek zorunda kaldı. Fake olduguna inanalım diyede öncesinde eltisine kısır mısır diye salladı ki daha inandırıcı olsun.
Aslında size cevap vermeyecektim zira çok düşük bir seviyede yazıyorsunuz. Konuma tekrar baktım ve "yalniz birakmasi " seklinde yazilmis sanirim gözlük kullanmalısınız ya da psikolojik bir tedaviye ihtiyacınız var iyi geceler sevgiler...
Al bacım tavsiyelerini bir güzel uygularsınBayram da annesi yanliz kaldı diye bana diş biliyor ne yapabilirim?
Kıvırma kurgusuNe kurgusu!??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?