Kaynim ve eltimin bayramda kayinvalidemi yalniz birakmasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne anlatıyon Cemile?
Ne anlatayım size? Yazım kurallarından mi başlayalım yalnız kelimesi yalin kökünden gelir doğru yazımı yalnız şeklindedir. Yanliz kullanımı yanlıştır.
Umarim dersinizi almışsinizdir :)))

Konu eşim bana haksız yere kızıyor diye açıldı ama sanki dert başkaymış
Her yorumu okumadim elbette ama az çok okuduğum kadarıyla bir nebze konu sahibesi sanırım eltisinden hırsını alamamış. Burada biz de eltiye sanki kadincagiz sucluymuş gibi tüh kaka falan diyelim mi istemiş anlamadım. Yalniz bayağı böyle keyifli keyifli yazın da gidemez bende yok halımı yıkarım yok tadilatını yaparım falan diye de yazmış. Niye yazi beklesin, bayram her zamanmi! Yaz yine gider size ne ki.
Vallahi yazık ya yok efendim kadının çocuğu olmadığı için kendisini o aileye ait hissedemiyormuş, pes diyorum. Günah degilmi bunu nasil yazabildiniz. Kendi ailesini red edeydi o zaman ait hissederdi herhalde . Sizin anne olmanizda Allah in takdiri, hata konuşmayın.

Bayram günü böyle bir hikaye yazma amacınız neydi peki? Kocanızın sizi adam yerine koymadığı başka konularınizda var onlarda kurgumu?
Hep boyle kaba ve saldırgan misiniz? Sanirim birey olabilme kavramını adam yerine koyma gibi avam bir tabir ile iliskilendirmissiniz. Sevgiler

Ne anlatayım size? Yazım kurallarından mi başlayalım yalnız kelimesi yalin kökünden gelir doğru yazımı yalnız şeklindedir. Yanliz kullanımı yanlıştır.
Umarim dersinizi almışsinizdir :)))
Vallahi Cemilesin sen. Hani şu salak mısın olanından.
Git konuna bak niye "yanliz" yazıyorsun o zaman avel.
Ders verme sen git eltiye diş bile. İyice rezil oluyorsun.

Hanımefendi olay kurgu...

Kadın durduk yere herhangi bir zamanda kafası esmişte gitmiş değil kaldı ki bunu da yapabilir yani bağ bahçeye giden bir kadın yalnızda kalabilir, bu bir. İkincisi de bayramda gitmiş bayramda !!! Neyse Allah büyük, Allah herkesin gönlüne göre versin.

Eltinin hemen geri döneceği bencede yalan. Kadına öğretmen olduğu hatırlatıldı o yüzden konu fake yalanını söylemek zorunda kaldı. Fake olduguna inanalım diyede öncesinde eltisine kısır mısır diye salladı ki daha inandırıcı olsun.

Vallahi Cemilesin sen. Hani şu salak mısın olanından.
Git konuna bak niye "yanliz" yazıyorsun o zaman avel.
Ders verme sen git eltiye diş bile. İyice rezil oluyorsun.
Aslında size cevap vermeyecektim zira çok düşük bir seviyede yazıyorsunuz. Konuma tekrar baktım ve "yalniz birakmasi " seklinde yazilmis sanirim gözlük kullanmalısınız ya da psikolojik bir tedaviye ihtiyacınız var iyi geceler sevgiler...

Gerçi inşallah komple fakesinizdir de gerçekten karısına "kocana itaat et, erkek sus dediğinde kadın susar" diyen, size sadece çocuklar yüzünden evli kaldığınızı söyleyen bir adamla gerçekten evli değilsinizdir.

Yok onlar gerçek bu konu fakese de kocanızdan alamadığınız ilgiyi alarak gecenizi şenlendirmişsinizdir, psikolojinize biraz iyi gelmiştir ^_^

Kurgu da benden daha iyiler de var....

Bayram da annesi yanliz kaldı diye bana diş biliyor ne yapabilirim?
Al bacım tavsiyelerini bir güzel uygularsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…