- 29 Mayıs 2021
- 14.485
- 94.346
- 548
- 37
Niye?Meslekleri karistirmasak
Gaye-miz derken?Yok diş falan geçirmek gibi bir gayemiz yok
Meslekler başka bir dünyadır..Niye?
Çocuklarımın sizin zihniyetinizde bir öğretmenleri olsun asla istemezdim.
Kadını ailenin ortak malı görüyorsunuz resmen.
Eltinizi kendi gelininiz zannediyorsunuz.
Büyükleri uymayan ulur muydu neydi öyle saçma fikirlere sahipsiniz. Çocuğu olmauan bir ine direkt kısır diyorsunuz, nezaketen bile öyle denmez.
Rahmetli babaannem köyde geçirdiği hayatıyla sizden çook daha ileri görüşülüydü.
Hanımefendi sizin pırasa suratlı kocanızla hiç işim olmaz ama ne yazık ki kocanızında sizinle bir işi yok işte bana saracağınıza azıcık kendinize gelin de biricik kocanıza gösterin dişinizi insan yerine koyulursunuz belki azıcıkHadi hadi anladim ben seni
Tabi tabi kesin öyledir.Meslekler başka bir dünyadır..
Yani eltiye diş geçirmek gibi bir gayemiz yokGaye-miz derken?
Ben sizden bahsetmiştim. Kocanızın dişi geçiyor zaten size. Sizin kimseye gücünüz yetmiyor sadece.
Kocasından ayrı bir kimliği yok işte neden zorluyorsunGaye-miz derken?
Ben sizden bahsetmiştim. Kocanızın dişi geçiyor zaten size. Sizin kimseye gücünüz yetmiyor sadece.
Bir kıskançlık seziyorummmm yoksa çok isteyip de olamadınız mi? Üzülmeyin her anne bir ogretmendirTabi tabi kesin öyledir.
Kocamın suratı ve pırasa:))) çok sekersinizHanımefendi sizin pırasa suratlı kocanızla hiç işim olmaz ama ne yazık ki kocanızında sizinle bir işi yok işte bana saracağınıza azıcık kendinize gelin de biricik kocanıza gösterin dişinizi insan yerine koyulursunuz belki azıcık
Kocan seni bulduğuna şükür etsin. Kimse bakmıyor içi geçmiş kocana korkma.Niye yoksa kocam da gözün mu var
Yaa çok komiksiniz cidden.Bir kıskançlık seziyorummmm yoksa çok isteyip de olamadınız mi? Üzülmeyin her anne bir ogretmendir
Ben konu sahibine çok üzüldüm ya!Birkaç yorumunuzu okudum, midem bulandı.
Kendi ezikliğini örtmek, koca tarafından insan yerine koyulmak için bir umut yaranma çabası, başka bir kadını ezmek zorunda hissetmek epey acınası.
Eltiye mi üzülsem size mi acısam bilemedim gerçekten.
Ben konu sahibine çok üzüldüm ya!Birkaç yorumunuzu okudum, midem bulandı.
Kendi ezikliğini örtmek, koca tarafından insan yerine koyulmak için bir umut yaranma çabası, başka bir kadını ezmek zorunda hissetmek epey acınası.
Eltiye mi üzülsem size mi acısam bilemedim gerçekten.
Kendinizden Nihat Doğan gibi üçüncü çoğul şahıs olarak mı bahsediyorsunuz?Yani eltiye diş geçirmek gibi bir gayemiz yok
Hayat birseylere üzülmek için çok kısa gülüp geçiniz hanımefendi :)Yaa çok komiksiniz cidden.
Sizi mi kıskanacağım?
Size üzülebilirim sadece.
Çünkü başka kimseye gücü yetmiyor hoş eltinin de pek taktığını zannetmiyorum
Yalnız turkce ogretmeniniz yaşıyorsa ziyaret ediniz lütfen hanımefendi. 1.cogul şahıs eki oluyor o.Kendinizden Nihat Doğan gibi üçüncü çoğul şahıs olarak mı bahsediyorsunuz?
Ben sizden bahsediyorum, bireysel olarak sizden, şahıs olarak sizden
Ah çok teşekkür ederim, hemen düzeltiyorum kendimi.Yalnız turkce ogretmeniniz yaşıyorsa ziyaret ediniz lütfen hanımefendi. 1.cogul şahıs eki oluyor o.
3.cogul şahıs kullansaydım dış geçirmek gibi bir gayeleri yok derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?