Kaynim ve eltimin bayramda kayinvalidemi yalniz birakmasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden insanlarin özel hayatina daliyor esiniz
Kisisi. Onami sorcaklardi bayramda ailesine giderken.Kendisi gideymis madem anasinin yanina kiymetliyse okadar.
Benim kaynim biseyler söyleyip kulagima gitse, onu sokup cikaririm bir yerlere valla
Esim küçük kardeşine babasından fazla babalık yapmıştır 15 yas buyuk ondan ve okutulması dershanesinden tut kız istemesinden düğününe dek herseyini eşim yapmıştır. O yüzden de kardeşinden hürmet ve aynı saygıyı görmek istiyor 2 3 hafta sonra gitseler bir yerleri eksilmezdi

Allah Allah turkce mi bilmiyorsunuz konuyu mu okumadan yorum yapıyorsunuz anlayamadim doğrusu. Kvalidem hasta ve düşkün biri degil eli ayağı tutan senin benim yapamayacağımız köy islerini bağ bahçe inek herseyi yapan biridir. Maaşı da bugünün asgari ücretinden fazla aylık. Bakıma muhtaç biri degil. Kadin zaten sürekli ana babasinda kışları koy evi sobalı o kaloriferli evde diye soba moba uğraşmasın diye onunla kalıyor. Yük değil destek oluyor maddi manevi anlamda.
Görsün anasını tabii de 3 hafta daha dayansa ölmezdi herhalde.

İyide saygisizlik etmemislerki. Kadin hu bayramdada kendi ailesine gitmek istemis.
Neyin dramini yapiyoaunuz kari koca anlayamadim.

Kaynananız elden ayaktan düşmüş biri değilse o da biraz yalnız kalabilir. İncileri dökülmez. Tek art niyetli var o da sizsiniz.
Ben niye art niyetli oldum ki şimdi? Yalnız elbette kalabilir de köy yerinde küçük oğlu ve gelinini haliyle bekliyor bayramda en yakın onlar çünkü. yazlari da bizi bekliyor ve gidince 2 aya yakın kalıyoruz.

Ay yüzsüzlüğe bak ya. Şu cümleyi kurmaya utanmıyorsunuz! Ne sanıyorsunuz karı-koca siz kendinizi? Siz keyfinize bakacaksınız insanlar dayansa ölmeyecek ay iğrenç. Rabbim sizin gibilerden korusun

Kaynananız elden ayaktan düşmüş biri değilse o da biraz yalnız kalabilir. İncileri dökülmez. Tek art niyetli var o da sizsiniz.
Ben niye art niyetli oldum ki şimdi? Yalnız elbette kalabilir de köy yerinde küçük oğlu ve gelinini haliyle bekliyor bayramda en yakın onlar çünkü. yazlari da bizi bekliyor ve gidince 2 aya yakın kalıyoruz.
İyide saygisizlik etmemislerki. Kadin hu bayramdada kendi ailesine gitmek istemis.
Neyin dramini yapiyoaunuz kari koca anlayamadim.
Konuşmuşlar haziran sonunda geleceğim o zaman gidersiniz diye. Bunlar tam tersini yapmış. Biz oraya gidince de köyden çıkmaz ama hiç bi işin ucundan da tutmazlar....

Valla bakın kimse sizi haklı bulmadı. Çünkü değilsiniz. Yok anasını 3 hafta sonra görse ölmezdi yok incileri dökülmezdi. Güzel niyetiniz dilinize vurmuş maşallah!

Ay yüzsüzlüğe bak ya. Şu cümleyi kurmaya utanmıyorsunuz! Ne sanıyorsunuz karı-koca siz kendinizi? Siz keyfinize bakacaksınız insanlar dayansa ölmeyecek ay iğrenç. Rabbim sizin gibilerden korusun
Terbiyesizce yorumlar yapma hakkını nerden buldunuz? Seviyeli olmaya davet ediyorum aksi halde yönetime bildireceğim.

Islerine gelince kayinvalide ekiyor dikiyor hayvan bakiyor, hatta eltinin islerini yapiyor.
Islerine gelmeyince kayinvalide yalniz kalmis aman Allahim

Terbiyesizce yorumlar yapma hakkını nerden buldunuz? Seviyeli olmaya davet ediyorum aksi halde yönetime bildireceğim.

Oldukça seviyeliyim. İstediğiniz yere bildirebilirsiniz. Fikirlerimi dile getiriyorum en doğal hakkım. Sizin gibi hayat etrafında dönüyor sanan, her daim önceliği kendisi olan insanların bana terbiyesiz demesi pek umrumda olmuyor. Siz dönün bir ne dediğinize, ne düşündüğünüze bakın.

Sizin derdiniz kadının yalnız kalması falan değil, tek derdiniz eltiniz ve eltinizin kayınvalidenizin maaşını alıyor olması. Kelime oyunları yaparak bunca insanı burada aptal yerine koymaya çalışıyorsunuz. Kimse sizin emir eriniz değil, herkesin ailesi kıymetli.

Sanirim konuyu anlamadınız bakımlik yikanmalik biri degil ki. Elden ayaktan düsmüs hasta yatalak biri degil ki. Aksine onun yardımı oluyor onlara. Bahçesinden urunleri toplar verir hayvancılık ürünlerini verir aylık geliri var asgari ücretten fazla onu verir,
2 3 hafta sonra da gidebilir ve yaz boyu kalabilir ama tam tersini yapıyor ortada kimse yokken ortalıkta yok, koy evinde işleri çekip çevirecek birileri varken de orda suya sabuna dokunmadan yan gelip yatıyor.

20 saatlik mesafe dediğiniz yer uçakla 1,5 saat. İsteseniz gayet de giderdiniz. Canınız istememiş gitmemişsiniz. Eltinizi tebrik ediyorum kendi ailesine gitmiş ve kocasına da sözünü dinletmiş. Kv eve çok destek olan biriyse sizde kalsın. Madem o kadar süper biri, eltinize yardımcı, biraz da sizin evde kalıp size yardımcı olsun.

Ayrıca Eşinizi diğer konularınızda huysuz, geçimsiz, agresif biri olarak tanımlamışsınız. Kendi kendine kudurup dursun.

Sefası olsun eltinin,gitsin ailesini görsün.
Siz de eşinizle karşılıklı kurulup dedikodu yapın böyle.
Çok kolay işse kasımdan nisana kadar da sizle kalsın kayınvalide.
Yaza yine gider köyüne.

Kayınvalidemin nimetlerinden yardımından imkanlarından yararlanıyorsa bence bu kadar da rahat davranmamali

Sefası olsun eltinin,gitsin ailesini görsün.
Siz de eşinizle karşılıklı kurulup dedikodu yapın böyle.
Çok kolay işse kasımdan nisana kadar da sizle kalsın kayınvalide.
Yaza yine gider köyüne.
Gelebilir bizim için hiç sorun değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…