Kaynim ve eltimin bayramda kayinvalidemi yalniz birakmasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamamda ne yapabilirsin gelin hanıma? Sen eltiye degil kocana söz geçir. Şöyle düşün senin annen tek başına bir kadın olsa, başka kardeşinde olmasa kocan her bayram kendi ailesi yerine senin annenin yanına gidermiydi? Asla gitmezdi. Annen bayramı tek geçirirken seni yine kendi ailesinin yanına sürüklerdi. Senin şuan ezilmenin suçlusu eltin değil kocan. İnsanlar sana bunu anlatmaya çalışıyorlar.

Yazın zaten biz gidiyoruz sorun kurban daki işleri bahane edip bana kalmasın diye geçen kurbanda her işini bize yaptıran birinin ortadan toz olmasi
İyi etmiş kadın. Umarım kayinvalide tamamen size yerleşir. Maaşını da yersiniz oh.

Kış boyu onda kalıyormuş kayınvalideniz. Yazın da bir zahmet siz yapın zaten. Kadın yazlı kışlı sürekli
Yazın zaten biz gidiyoruz sorun kurban daki işleri bahane edip bana kalmasın diye geçen kurbanda her işini bize yaptıran birinin ortadan toz olmas

Eltiyi gectim gorumcelerin lafi bile edilmiyor. El kızına gelene kadar öz kizlari var bu kayinvalidenin ama tum laf eltiye.

HERKES OZGUR HERKES ISTEDIGI GIBI YASAR ISTEDIGI YERE GIDER.KIMSE KIMSEYE KARISAMAZ.
ADMIN KONUYU KAPATIR MISINIZ
BAMBASKA BIR YERE EVRILDI....

Yazın zaten biz gidiyoruz sorun kurban daki işleri bahane edip bana kalmasın diye geçen kurbanda her işini bize yaptıran birinin ortadan toz olmasi
Tamam da mecbur mu kadın? Kadın yapmak istemiyor işte, kocası da razı gelmiş. Maşallah arkasında kaynınız, karı koca anlaşmışlar. Size laf düşmez ki.
Ha diyorsanız o zaman maaşını almasın, iyi maaşını siz alın sizde kalsın. Yazları da kurban işlerini siz yaparsınız. Sorun kalmaz.
Maaşını alıyor diye kurban işlerini vs. yapmak zorunda değil. Kadın kışın refakat ediyor, can şenliği oluyor işte kayınvalidenize, bu kadarı yeterli. Kayınvalide ile aynı evde almak bal kaymak değil, kimse bayıla bayıla kabul etmez bunu. Herkes kocası ve çocuklarıyla çekirdek aile yaşamayı tercih eder. Gelin hanım müsamaha gösteriyormuş, Allah razı olsun demeniz lazım. Yoksa gelip sizde kalacak malum. Bunu pek ister gibi durmuyorsunuz. Bunu dillendirirseniz kocanız anam size kalmadı der, sizin eve anasını getirir. Bence akıllılık edip ses çıkarmayın eltiyle iyi geçinin.

Tam olarak konu neye evrildi?
Görmek istemediğiniz gerçekler bir bir ortaya çıkınca pek hoşunuza gitmedi sanki
Zavallı mazlum birini hapis ettik bayram gunu ailesine bile gidemiyor herkes her işi onun başına attı bir de laf söylüyor a evrildi....

Kurbanla bilmem kaç kilometre öteden siz mi ilgileniyorsunuz hanımefendi? Size ne kurbandan ondan bundan, sizin tek derdiniz elti. Bırakın kadının arkasından konuşup durmayı artık ya.

Yazın zaten biz gidiyoruz sorun kurban daki işleri bahane edip bana kalmasın diye geçen kurbanda her işini bize yaptıran birinin ortadan toz olmas
Siz yapın ne var. O her sene yapsa iyi ama. Görevi ya. Annesi bile değil kay8nvalidesi. Maaş dediğinizi zaten tekrar kadına harcıyorlardır. Alın maaşı da siz bakın kolaysa.

Siz yapın ne var. O her sene yapsa iyi ama. Görevi ya. Annesi bile değil kay8nvalidesi. Maaş dediğinizi zaten tekrar kadına harcıyorlardır. Alın maaşı da siz bakın kolaysa.
Yahu her sene ne yapmış bilip bilmeden neyi konuşuyorsunuz. Biz yapıyoruz zaten kaç senedir kurban yaza denk geliyor

Konu actiginiz eksenden hiç çıkmadı. Siz sadece haksız olduğunuzu kabul etmek istemiyorsunuz. Kendiniz çanta gibi esiniz nereye götürürse gittiğiniz için eltinin istedigi gibi istedigi yere gitmesini çekememissiniz. Yazları eltiye hizmet etmek istemiyorsanız haklısınız, kalk kendi işini kendin yap diyin.

Zavallı mazlum birini hapis ettik bayram gunu ailesine bile gidemiyor herkes her işi onun başına attı bir de laf söylüyor a evrildi....
Görümceler hanımefendi görümceler diyoruz.Öz kızlarına söylesenize bunları elin kızı ister gider ister gitmez her yaz eşiniz sizi zorla köye götürüyor diye herkesi kendiniz gibi zannetmişsiniz ve hala sanki kocanız muhteşem bir insanmış gibi anasına yok kıyamam yok vicdanım el vermez diye kendinizi kandırıyorsunuz sizsiniz sevmiyorum diyen.Sevmediğim adamın anası evliya olsa gözümde olmaz yapmayın artık ya

Eltiyi gectim gorumcelerin lafi bile edilmiyor. El kızına gelene kadar öz kizlari var bu kayinvalidenin ama tum laf eltiye.
Elti de kocasıyla normal iletişim kuramadigi için boşanma tehdidiyle gidebilmiş ailesinin yanına. Çok sıkıntılı bir aile. Erkek ne derse o olur diyen tipler, kadınlar da köle. Konu sahibi hala eltiyi suçluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…