Arkadaşlar fake konu, tuttukça hikayeyi katmanlaştırıyor maşallah.Biraz da aslında kısır olduğu için böyle davranıyor bir türlü ait olamadı bu tarafa. Çoluk çocuğa karışsa bi annelik duygusunu tadsa böyle yapmazdı belki....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar fake konu, tuttukça hikayeyi katmanlaştırıyor maşallah.Biraz da aslında kısır olduğu için böyle davranıyor bir türlü ait olamadı bu tarafa. Çoluk çocuğa karışsa bi annelik duygusunu tadsa böyle yapmazdı belki....
O zaman sabahtan beri büyük muhabbeti yapıp durdunuz yapmayın.Dogru sizin gibi insanlara da büyüklerinizi kırmak incitmek
E eltim böyle yapınca eşim de kızdı kardeşine, özellikle öteledi normalde burda okullar kapandı mı izinleri ayarlar giderdik ama burada biraz tadilat işlerimiz var önce onları yapacağız.
E iyi kayınvalide size gelince sıkılmaz, çocuklarla oyalanır. Hem onlara da bakar, oh ne güzel işte.Eşinize söyleyin, artık sizde kalsın madem. Eltiniz madem iyi ilgilenemiyor, siz ilgilenin de alem
Aile gibi hissedemiyor malum cocuk evin neşesi. Allah isteyen herkese nasip etsin ne diyelim.Ahshdhd vites arttiriyor.
Ayol kadin o tarafa ait olsa ne, sanki cok matah bir tarafsiniz![]()
Kocam kocam dediği kocayı da sevmiyor bir de çocukların hayrına katlanıyormuşO zaman sabahtan beri büyük muhabbeti yapıp durdunuz yapmayın.
Eşiniz oraya annesini görmeye gitmiyor mu?
Kardeşine kızdı diye niye annesini cezalandırıyor?
Geçin bu edebiyatları.
Eşiniz bir zorba ve siz dahil herkes elinde oyuncak olmuşsunuz.
Elti belki kocasıyla iyidir, mutludur, siz de o da yok. Memlekete gitseniz ne olur gitmeseniz ne olur, koca aynı koca ve yanınızda.
40 yaşında kadın burda sabahtan beri büyüğe saygı muhabbeti yapıyor yalandan, kocanızdan korkunuzaydı hepsi.
Hasta değil bir şey değil ne diye gelin kaynana başı bekleyecek acaba hey Allahım inşallah burayı okur da derhal bu görevine son verir o zaman görün bakalım kaynana yanında kimin beklemesi lazımmışYalnız konu tam okunmuyor sanirim, Bizler uzaktayız ve kayinvalidem hasta düşkün biri degil bakımlık bir durumu yok zaten. Okul kapanınca yanına gidip 2 aya yakın kalıp ilgileniyoruz biz zaten sorun şu ki 2 3 hafta daha sabredemeyip kendi tarafına giden eltim biz oradayken de nasılsa yemekti temizlikti bahce isleri idi her işi yapan var deyip gelir ve hiç bi işin ucundan tutmaz
Veren Allah alan Allah yalnız dilinizin belasını çekmeyin sonraAile gibi hissedemiyor malum cocuk evin neşesi. Allah isteyen herkese nasip etsin ne diyelim.
Yok yani suçlamak ya da kotu mana da demedim neden boyle başına buyruk olduğunu anlatmaya çalıştım bu da bi sebep sonuçta cocuk ister istemez kuvvetli bağ olusturuyo
Sizin evin pek nesesi yok cocuga ragmen ama, onu ne yapacağız?Aile gibi hissedemiyor malum cocuk evin neşesi. Allah isteyen herkese nasip etsin ne diyelim.
Çocuga demiş zaten sen olmasaydın bizim annenle evliliğimiz çoktan biterdi diye....
Ne tadilatı yahu niye geç gidiyorsunuz kaynana yanına bir an evvel gitmeniz lazım gelin hanım bekle bekle nereye kadarDogru sizin gibi insanlara da büyüklerinizi kırmak incitmek
E eltim böyle yapınca eşim de kızdı kardeşine, özellikle öteledi normalde burda okullar kapandı mı izinleri ayarlar giderdik ama burada biraz tadilat işlerimiz var önce onları yapacağız.
Aile gibi hissedemiyor malum cocuk evin neşesi. Allah isteyen herkese nasip etsin ne diyelim.
Yani kötü mana da demedim başına buyruk olma sebeplerinden biri de o sorumluluk almayı falan bilmiyorVeren Allah alan Allah yalnız dilinizin belasını çekmeyin sonra
Evinizde insan yerine konulmayınca elti üzerinden mi göstermeye çalışıyorsunuz kendinizi?
Çocuğunuz var ama sizin evde pek neşe yok gibi onu ne yapacaksınız
Sizin eşinizle aranızda hiç bir bağ oluşturmamış çocuklar eşiniz size insan hesabına koymuyorYok yani suçlamak ya da kotu mana da demedim neden boyle başına buyruk olduğunu anlatmaya çalıştım bu da bi sebep sonuçta cocuk ister istemez kuvvetli bağ olusturuyo
Tövbeler olsun kadının ne kısırlığı kaldı ne başka şeyi kafa yapını değiştirBiraz da aslında kısır olduğu için böyle davranıyor bir türlü ait olamadı bu tarafa. Çoluk çocuğa karışsa bi annelik duygusunu tadsa böyle yapmazdı belki....
Ya geç bu işleri. Demek kadının evindeki neşeyi çekemedin. Belki kocasının ailesine götürmüş olmasını kocasının onu sevmesini. Hasedinden kadına bi şey olmasa bari.Yani kötü mana da demedim başına buyruk olma sebeplerinden biri de o sorumluluk almayı falan bilmiyor
Bağ falan oluşturmuyor, sizin çocuğuz var da eşinizle gerçek bir bağınız mı var? Değer mi görüyorsunuz?Yok yani suçlamak ya da kotu mana da demedim neden boyle başına buyruk olduğunu anlatmaya çalıştım bu da bi sebep sonuçta cocuk ister istemez kuvvetli bağ olusturuyo
Nasıl bir bağ oluşturuyor gördük onu eski konulardan. Bağ dediğiniz kötü kocaya katlanma bahanesi.Yok yani suçlamak ya da kotu mana da demedim neden boyle başına buyruk olduğunu anlatmaya çalıştım bu da bi sebep sonuçta cocuk ister istemez kuvvetli bağ olusturuyo
Yani kötü mana da demedim başına buyruk olma sebeplerinden biri de o sorumluluk almayı falan bilmiyorVeren Allah alan Allah yalnız dilinizin belasını çekmeyin sonra
Evinizde insan yerine konulmayınca elti üzerinden mi göstermeye çalışıyorsunuz kendinizi?
Çocuğunuz var ama sizin evde pek neşe yok gibi onu ne yapacaksınız
Cocuk varken anneler diuemiyor öyle tek gidersem geri dönmem diye onu demeye calistimSizin eşinizle aranızda hiç bir bağ oluşturmamış çocuklar eşiniz size insan hesabına koymuyor
Çok yarenlik düşünüyorsanız evlensin madem eltiye mi kaldı yarenlik kadının çekisine bakSevap alacak bir durum yok yarenlik sadece
Yemegini işini gücünü kendi yapar bahce yapar sütüne kadar sağar
Bir de bu ataerkil zihniyette, erkege itaat esastir mantigindaki aile "kısır" kadin barindirmaz pek. Ya kısır olan kayınsa?Ya geç bu işleri. Demek kadının evindeki neşeyi çekemedin. Belki kocasının ailesine götürmüş olmasını kocasının onu sevmesini. Hasedinden kadına bi şey olmasa bari.
Eltim kaynima eğer gelmezsen tek giderim ve bir daha dönmem demiş bunu kolayca soyleyebiliyo 2 3 çocuğu olsa diyemezdi böyle bisey bunu anlatmaya calisiyorumBağ falan oluşturmuyor, sizin çocuğuz bar da eşinizle gerçek bir bağınız mı var? Değer mi görüyorsunuz?
Başına buyruk dediğiniz de 3 gün ailesinin yanına gidip bayram ziyareti yapması. Siz nasıl bomboş bir hayat yaşıyorsunuz ki bunu başına buyrukluk olarak görüyorsunuz?