- 27 Eylül 2017
- 559
- 344
- 53
- 41
- Konu Sahibi Hayallerimvarbenim
-
Ben de bu şekilde düşündüm.Sonucta ortada bir kötülük yok. Konu sahibi kardesimizin beklediği düzeyde bir aile sıcaklığı içerisinde yaklasmamislar ona ama gidip bir kötülük de yapmamislar.Kötülük yaptıklarını düşünemedim malesef. İyilik yapmamışlar sadece.
annemin halasının torunu eltimElti ile çift dikiş akraba nasıl oluyor? Kayınvalideniz bebeğinizi oyuncak bebek gibi çocuğun eline verirken siz seyirci olarak mı katılıyorsunuz? O onu vermedi bu bunu getirmedi bana kalırsa çok yıpratıcı düşünceler. Birine iyilik yaparken karşılık beklenmemeli diye düşünüyorum adı üstünde iyilik!
güç yetiremiyormuş ben bişey yapsam babasını arayalıö diye esim tehdit ediyo annesiyle bir olupAllah yardımcınız olsun, bu aileye 3 çocuk fazla bile yazık çocuklara anneleri anne olsa eşinizide, kaynınızıda çeker uyarır, eltinizede diyebilir kızım siz eltisiniz gidin birbirinizle ilgilenin diye, ama eşiniz de suçlu çünkü sizi ve çocuklarını ezdirmeye devam ediyor resti çekse ufak çaplı uyarsa böyle yapamazlar size, onu bunu boşverin evladınızı büyütmeye bakın lohusaymışsınız böyle şeyleri düşünmek üzülmek iyi gelmez size
Senin derdin eltin veya kaynın değil ki. Zaten hayatın karışık üçüncü bir çocuğun olmuş lohusasın zor bir Doğum yapmışsın birde bunun üstüne kaynın ve eltini mi dert edeceksin.mutlu olmak istiyorum ama esimin ailesi hiç fırsat vermiyor ki..esim de onların oyuncağı ne yapayım Allah askına...bebeğimi bile kızlarına verip oyuncak eden kaynana..usandım yemin ederim memleketten misafir gelse diretkt ban ageliyolar kimse ona gitmiyor özel hayatım yok..devamlı tepemdeler
beklenti değil bu. amca. elden farklı olması gerekmez mi. maaslarını bilmiyorum am a dikkat çeksin diye yazdım herkesin parası kendine. sadece bi atlet bile insan alamaz mı yeni doğan çocuğa. yeğen bu..Şu insanların maaşlarını hesaplayanlar çok itici oluyor. İnsanlar sizden çok maaş alıyor diye beklentiye girmeyin.
senin de yaşanmışlıkların var ne olur anlat ban a ders olsun gerçi esim beni ezdiriyor onun ailesi bu katlanmak zorunda kalıyorumElti ?
Kayın ?
Yoldan geçen insandan farklı değil benim için ( verdiğim değer açısından ) bu kadar niye hayatınızın baş köşesine koydunuz .
elti ve kayın tabi ki konu..esim olmasa onlar da yoktu.. bu birbirine bağlı hersey..metni dikkatli okuyun ben basımdan geçenleri yazdım lütfen saptırmayın ne yapmalıyım onu söyleyinKonu elti yada kayın değil. Sorun annesine köle olduğunu düşündüğünüz esiniz , siz eşinize değilde onun üzerinden diğerlerine kafa yoruyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?