kaynım ve eltimin kötülükleri bitmiyor

Hayallerimvarbenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2017
559
344
53
41
kızlar zor bir doğum yaptım hastanede 15gün yattım bu arada kaynım ve eltim aramadı beni ve eltim hiç g.olsun diye tlf açmadı komsularım ziyarete geldi arkadaşlarım günlük aradı bunlar da ses yok. eltim doğum yaptı 3 gün hastaneye yemek yaptım götürdüm drken hastaneden çıktık 25 gün sonra çıkıp geldiler eltim küçük bi seyde tatlı yapmış onu da getirip kaynımla yemişler adından eli boş gelmemiş oluyo ben hala yatıyorum evdeyim yemek yemeden de bunlar asla gitmezler kaynanaya da akıl dagıtıyo eltim sanki doktordan daha iyi bilecek …kaynanada bebeğimi aldı içeriye götürdü eltimin küçük kızına verdi ya anlamıyorum sanki oyuncak bebek veriyo bu hareketlerine cok bozuldum böylece gittiler … o kadar soğudum ki güya cift dikiş akrabayız eltimle..bütün aileye halka geçirmiş oynatıyor..iyilik ve iyi niyet bu kadar ucuz olmammalı...kaynım sanki hiç bi sey olmamış gibi eve gelmeye devam ediyo ben doğum esnasında ölümden döndün doktor ağlayarak geldi kimse kimseyi umursamıyor kimseye değmiyor ama hala benden samimiyet bekliyolar bunları sırtımda taşısam ne olacakki kötü günümde yanımda olmayan iki insan..esim de hala mesafe koymuyor sana dargınım demiyo esime cok kızıyorum ve 3.yegeni oldu insan bi atlet getirir hiç olsun..sen benim komsularım tepsi tepsi tatlılar yemekler getiren oldu kimse de getirdiğini yemedi bu kadar mı olur anlam veremiyorum ..esim lohusayken memlekete gitti ordayken kaynım bizim eski kanepeleri bi kamyona yükletti memlekete gönderdi esim evde değil memlekette ben de lohusayım hastayım takatim yok kaynım bi zile basıp da bi ihtiyacın var mı diye sormadı..ya sanki sorsa biz onu markete mi yollayacaz bu hareketleriyle daha da kücğldü gözümde..komsum her gün eve geldi sen lohusasın bişey canın isterse esim alır sen hastasın çıkamazsın dışarıya diyor elin insanı..kaynım da bi zile basmıyor.. 3 tane cocugum oldu Allaha şükür bi tane iğne almadı bunu bırakın maddeci değilim ya bi kere kucağına al öp anlamıyorum ya nasıl bi insan ...soğuk buzdolabı gibi bi şey...kaynana yı da büyülemişler sanki hep memleketten bişeyler gönderiyo onların ikisi 12000tl maas alıyo biz tek maas bize bisey hayatta yollamaz ya ben ne yapayım bana yol gösterin esim de annsinin kölesi usandım bıktım...

Elti ile çift dikiş akraba nasıl oluyor? Kayınvalideniz bebeğinizi oyuncak bebek gibi çocuğun eline verirken siz seyirci olarak mı katılıyorsunuz? O onu vermedi bu bunu getirmedi bana kalırsa çok yıpratıcı düşünceler. Birine iyilik yaparken karşılık beklenmemeli diye düşünüyorum adı üstünde iyilik!

Allah yardımcınız olsun, bu aileye 3 çocuk fazla bile yazık çocuklara anneleri anne olsa eşinizide, kaynınızıda çeker uyarır, eltinizede diyebilir kızım siz eltisiniz gidin birbirinizle ilgilenin diye, ama eşiniz de suçlu çünkü sizi ve çocuklarını ezdirmeye devam ediyor resti çekse ufak çaplı uyarsa böyle yapamazlar size, onu bunu boşverin evladınızı büyütmeye bakın lohusaymışsınız böyle şeyleri düşünmek üzülmek iyi gelmez size

mutlu olmak istiyorum ama esimin ailesi hiç fırsat vermiyor ki..esim de onların oyuncağı ne yapayım Allah askına...bebeğimi bile kızlarına verip oyuncak eden kaynana..usandım yemin ederim memleketten misafir gelse diretkt ban ageliyolar kimse ona gitmiyor özel hayatım yok..devamlı tepemdeler

Kötülük yaptıklarını düşünemedim malesef. İyilik yapmamışlar sadece.
Ben de bu şekilde düşündüm.Sonucta ortada bir kötülük yok. Konu sahibi kardesimizin beklediği düzeyde bir aile sıcaklığı içerisinde yaklasmamislar ona ama gidip bir kötülük de yapmamislar.

annemin halasının torunu eltim

İkisi 12 bin alıyor dediğinize göre ikisi de çalışıyorlar. Ne ara fırsat bulup komşularınız gibi zırt pırt gelecekler ki?
Kayınvalideniz bebeğinizi oyuncak bebek gibi verirken lafınızı söylemeliydiniz.
Kayınbiraderiniz ve eltinizin yaptığı bir kötülük göremedim ben.

güç yetiremiyormuş ben bişey yapsam babasını arayalıö diye esim tehdit ediyo annesiyle bir olup

Senin derdin eltin veya kaynın değil ki. Zaten hayatın karışık üçüncü bir çocuğun olmuş lohusasın zor bir Doğum yapmışsın birde bunun üstüne kaynın ve eltini mi dert edeceksin.
Yapmayın bunu kendinize
Mevcut şartları iyileştirmiyorsan bulunduğun ortamdan keyif almaya bakacaksın. Yok ben yapamam dersen yıkıp kıracaksın bunun ortası yok

Şu insanların maaşlarını hesaplayanlar çok itici oluyor. İnsanlar sizden çok maaş alıyor diye beklentiye girmeyin.
beklenti değil bu. amca. elden farklı olması gerekmez mi. maaslarını bilmiyorum am a dikkat çeksin diye yazdım herkesin parası kendine. sadece bi atlet bile insan alamaz mı yeni doğan çocuğa. yeğen bu..

Sıfır beklenti huzurlu hayat derim! Size kötülük yapmıyorlarsa iftira atmıyorlarsa aile birliğinizi bozacak bir girişimde bulunmuyorlarsa niye takıyorsunuz ki. Ayrıca eşinizin mesafe koymasını isteme durumunu da bir anlayabilmiş değilim adamın kardeşi sonuçta iyi kötü kardeş yanı napsın idare ediyordur. Bu kadar takılmayın derim 3 tane çocukla zaten fazlasıyla aksiyonlu bir hayatınız vardır. Sağlıkla büyüsünler.

Almadılar etmediler sizin zorunuza giden bu değil, siz onlara yapıp aynısını beklemişsiniz. Demekki onlar sizin kadar düşünceli değil ve sizi düşündükleri yok
Bundan sonra karşıdaki size ne kadar geliyorsa sizde o kadar gidin fazlasını yapmayın o zaman üzülmezsiniz

aşiri derecede beklentıler ıcındesınız ve alıngansınız okurken yoruldum sız bırde kendınız bızzat kendınızı yasıyorsunuz allah yardımcınız olsun

Konu elti yada kayın değil. Sorun annesine köle olduğunu düşündüğünüz esiniz , siz eşinize değilde onun üzerinden diğerlerine kafa yoruyorsunuz.
elti ve kayın tabi ki konu..esim olmasa onlar da yoktu.. bu birbirine bağlı hersey..metni dikkatli okuyun ben basımdan geçenleri yazdım lütfen saptırmayın ne yapmalıyım onu söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…