kaynım ve eltimin kötülükleri bitmiyor

Aramayan kişiler kendi sevdiğim akrabalarımdan olmadığı sürece insanların beni arayıp aramaması çok umrumda olmaz.
Sevdiklerimden de aramayanlara en fazla kırılır, mesafe koyarım konuşmama derecesine getirmem.
Beni görmeye gelenler eli boş gelebilir, bir şey almayabilir, hatta telefon edip görmeye gelmeyebilir de bunlara benim yapabileceğim bir şey yok herkesin kendi tercihi.
Bunda Allah'a havale edilecek bir durumda yok, kayın ailesi ile görüşmeyecek bir olay da değil.

Pardon da neyini abartmışım anlamadım ki siz değil misiniz eşim kardeşine karşı hicbirsey söylemiyor diyen sanki eşini sevme dedik bananeysn sanki

Kimse kimseye yardim etmek zorunda degilki sifir beklenti sonsuz mutluluk.. madem size bisey yapildgi yok sizde baskasina yapmayin herkes dogum yapiyo cok abartmissin halini

bunları böyle alıştıran sensin..bu yaptıklarının senin görevin olarak görüyorlar..yapma iyilik

geçmişi döndüremeyiz geleceğe bakacaz artık ….
elti bu bacı gibi teyze gibi yanar mı bu da bana ders oldu.... insanı tanıyon işte kim nedir diye...acı bi ders ...işin kötüsü eve gelince benden kırmızı halı beklediler … bundan sonra her kafaları esince gelemezler yüzleri kalmaz belki...

sizin gibi rahat olmayı Allah bana da lütfetsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…