- 23 Mart 2017
- 272
- 70
- 98
- 29
- Konu Sahibi Siyahruhluu
-
Sezgilerim beni yaniltmiyorsa ev satilmazsa zaten evlendikten sonra borcu bize yıkacaktamam da ev nişanlının üstüneyse satmasın. krediyi de nişanlınla beraber ödeyin
Hımm onun üstüneyse satamaz zaten kafasına göre konuşuyor boşverinOnun üstüne ben elektrikle suyu üzerime alırken gördüm
Sezgilerim beni yaniltmiyorsa ev satilmazsa zaten evlendikten sonra borcu bize yıkacak
aman aman sakın ha veririm yaparım sözlere değil icraata bakın hiç güvenilir gelmedi bu insan banaVeririm demiş nişanlımin arabası var satar düğününüzü yaparsınız demeye getirmiş bugün hatta oda sinirlenmis başta hiç böyle degildi
Biz ikimizde her şeyi kendimiz yapalım dedik keza diyordum ki bu kadın bize ev aldı daha masrafa sokamam düğün istemedim(zaten düğün taraftarı bir yapım yoktur) ama bunları duydukça onu da yapacaksınız bunu da yapacaksınız diyesim geliyorbu kayınvalide neyin kafasını yaşıyor acaba , altınları alcak düğün arefesinde olan evladı o ev için kredi çekicek gelini o eve göre plan program yapıcak düzen kurmaya çalışıcak kadın evi satıcak üstüne bide kendine yazlık almak için o zaman diceksin ki bana yaptığın benden aldığın altınları tekrar yapın nişanlım bu ev için kredi çekti o parayıda iade edin masraflar yapıldı onları da karşılayın üstüne başka yerden ev al bakalım yapabilcek mi bu nasıl bi davranış ya ,bende hiç bişey isteyemem edemem ama böyle bir olay yaşasam o düşüncesine onu pişman ederim
Onun üstüne ben elektrikle suyu üzerime alırken gördüm
Zaten simdiden yat kalk dua et bana diyor ya çıldırmak üzereyim ciddenOoo sen daha dur bunlar sımdıden böyleyse bunlar henüz evliliginin fragmanı. O evi sattırma inat et. Git zapt et nasılsa ev nişanlının üzerine. Bidaha da yüz göz olma hep mesafeli ol. Belli ki yakınlığı kaldıracak tipler değiller. İlerde de o evi ben aldım size hep kafanıza kakacak
Biz ikimizde her şeyi kendimiz yapalım dedik keza diyordum ki bu kadın bize ev aldı daha masrafa sokamam düğün istemedim(zaten düğün taraftarı bir yapım yoktur) ama bunları duydukça onu da yapacaksınız bunu da yapacaksınız diyesim geliyor
Şimdi yazınca farkettim abonelikleri bile almışız ya offO zaman nisanlinizin rizasi yoksa satamaz.
Abovv zaten evlilik öncesi nişanlınız üstüne olduğu için ev üstünde hiç yasal hakkınız olmayacak takı takmayın demişsiniz ya, böylelikle masrafsız oğlunu evlendşrmiş ve garanti altına almış olacaktı.Kadın öyle cin ki oğluna da kazık atmaya karar vermiş, çok işiniz var Allah yardımcınız olsun.Kızlar merhaba direk konuya geçmek istiyorum. Yorumlariniz için şimdiden teşekkürler.
Nişanlımla 5 yıllık bir ilişkimiz var evlenmek üzereyiz bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle bu sene evlenmeyi düşünüyoruz. Gelelim nişanlımin ailesine kayınvalide adayım bize bir ev aldı bana takılacak altınları bozdurup üstüne kredi çekip baya uygun fiyatlı bir ev aldı ve nişanlımin üstüne bu ev biz evi evlenmeden tadilata soktuk ve daha sonra utanmadan eve emlakçı getirdi nişanlımin abisi ve evin Fiyatını 2 katına çıkardı emlakçı. Birden evi satalım demeye başladı kaynım ve kayınvalide ben 1 buçuk ay boyunca gittim geldim isteğime göre yaptırdım o evi keza nişanlım kredi çekti yaptırmak için ben de sustum içimden düşünüyorum ki daha iyi bir ev alır fakat hanımefendi vazgeçmiş faize koyacakmış kendine yazlık alacakmış ben hep sustum en son nişanlımla kavga etmiş oda sinirlendi böyle bir şey mi olur dalga mi geçiyorsunuz diye. Benim amacım bana niye ev almadı değil madem satilacaktı bu ev niye içine masraf yaptırdı babamın bile emeği var o evde. Dur bakalim diyor bir de avutur gibi ya ben o eve gore esya alacagim sonra ne olacak diyorum alma simdi diyor ya sabir.. beni dusunmuyorsun bari evladini dusun. Ahh salak kafam bir de bana ev aldin altin falan istemem dedim. Cok uzuluyorum kadin bir anda saf degistirdi onceden bana iyiydi simdi surat asmaya basladi ve bana ayri ogluna ayri konusuyor ne yapiyim kizlar yol gosterin?
Nişanlım da öyle diyor aslında o kadar anneci bir insan ki o bile bu sefer haklisin dediVallaha böyle insanlardan ne kadar az alirsaniz o kadar karli cikarsiniz sonunda inanin
Madem tapu sizde dert etmeyin vermezsiniz biz oturcaz derdiniz nisanliniz bunu demez mi ?Onun üstüne ben elektrikle suyu üzerime alırken gördüm
Ne bekliyordunuz ki? Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Sizin de çıkarınıza bir şey olmasa altınlarınızın satılmasına izin vermezdiniz. Karşı tarafın ailesine güvenilir böyle işlere girilmez. Belki evlendikten 2-3 sene sonra biraz tanırsın öyle olur. Boş yere baş ağrıtirlar böyle işte. Agritmasa ev aldık vs diye gezer çoğu.Zaten simdiden yat kalk dua et bana diyor ya çıldırmak üzereyim cidden
Allah'tan vicdanı bol bir nişanlım var ki evlenince direk ikimizin üstüne yapalim evi dedi hakkını veririm dedi ona da bozulmuş olabilir bilememAbovv zaten evlilik öncesi nişanlınız üstüne olduğu için ev üstünde hiç yasal hakkınız olmayacak takı takmayın demişsiniz ya, böylelikle masrafsız oğlunu evlendşrmiş ve garanti altına almış olacaktı.Kadın öyle cin ki oğluna da kazık atmaya karar vermiş, çok işiniz var Allah yardımcınız olsun.
Sezgilerim beni yaniltmiyorsa ev satilmazsa zaten evlendikten sonra borcu bize yıkacak
Der ama kötü olmak istemez baktı uzatıyorlar resti çeker ama şuan borç altında yani benim ise girmemi bekliyoruz her şeyi ikimiz halledicez kimseden bir bekletin yok zaten kendi ailemden de ne varsa kendimize yoksa da kendimizeMadem tapu sizde dert etmeyin vermezsiniz biz oturcaz derdiniz nisanliniz bunu demez mi ?
Altın istemem demişsin ama onlar da evi satmış altın iste bu saatten sonra tabikiKızlar merhaba direk konuya geçmek istiyorum. Yorumlariniz için şimdiden teşekkürler.
Nişanlımla 5 yıllık bir ilişkimiz var evlenmek üzereyiz bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle bu sene evlenmeyi düşünüyoruz. Gelelim nişanlımin ailesine kayınvalide adayım bize bir ev aldı bana takılacak altınları bozdurup üstüne kredi çekip baya uygun fiyatlı bir ev aldı ve nişanlımin üstüne bu ev biz evi evlenmeden tadilata soktuk ve daha sonra utanmadan eve emlakçı getirdi nişanlımin abisi ve evin Fiyatını 2 katına çıkardı emlakçı. Birden evi satalım demeye başladı kaynım ve kayınvalide ben 1 buçuk ay boyunca gittim geldim isteğime göre yaptırdım o evi keza nişanlım kredi çekti yaptırmak için ben de sustum içimden düşünüyorum ki daha iyi bir ev alır fakat hanımefendi vazgeçmiş faize koyacakmış kendine yazlık alacakmış ben hep sustum en son nişanlımla kavga etmiş oda sinirlendi böyle bir şey mi olur dalga mi geçiyorsunuz diye. Benim amacım bana niye ev almadı değil madem satilacaktı bu ev niye içine masraf yaptırdı babamın bile emeği var o evde. Dur bakalim diyor bir de avutur gibi ya ben o eve gore esya alacagim sonra ne olacak diyorum alma simdi diyor ya sabir.. beni dusunmuyorsun bari evladini dusun. Ahh salak kafam bir de bana ev aldin altin falan istemem dedim. Cok uzuluyorum kadin bir anda saf degistirdi onceden bana iyiydi simdi surat asmaya basladi ve bana ayri ogluna ayri konusuyor ne yapiyim kizlar yol gosterin?
Nişanlım şuanda destek oluyor ay biz salayız sanırımyakışanı odur zaten kadın peşinatı vermiş hali hazırda ödüyor. ev sizin olacaksa taksitlerini ödemelisiniz. yoksa kadın istediği zaman çıkın satıcam der yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?