- 23 Mart 2017
- 272
- 70
- 98
- 29
- Konu Sahibi Siyahruhluu
-
Cok haklisiniz ben net olamadığım, her şeye tamam dediğim için böyle oldu sanırım. Siz de inşallah bundan sonra agzinizin tadi bozulmadan oturursunuzBenim de demek istedigim bu zaten, az asim agrisiz basim diye bosuna dememisler.
Evlilik geciren ve yeri geldiginde kayinvalide/kayinpeder sorunu yasayan bir cok kadin sana net olmani onerir ki, sonrasinda basin agrimasin.
Basta nasil baslarsa sonrasi da oyle gider.
Ev alacaklari icin altin istememissiniz, bari ev olmayacaksa size altinlarinizi versinler.
Siz olmadi biraz para toplar, pesinat yapar ev alirsiniz.
Nihayetinde kirada oturmakta zor.
Benim de basimdan benzer bir mevzu gecti.
Evlenmemize 6 ay kala, kayinvalide ve kayinpeder 50 bin biz verelim pesinat yapin ev alin demislerdi.
Ben de calisiyordum o zaman, gezdik tozduk bir suru ev baktik, ona burun kivirdilar buna burun kivirdilar.
Evlenmeme 2 ay kala ev kiraladik. 8 sene kirada oturdum.
Kiracilik zor is.
Gecen ay bir tane ev aldik, o da kavga kiyamet esimle, maalesef.
Ama aldik sukur.
Diyecegim o ki, bastan boyun egmeyin, sonradan hep ayni sekilde davranisi bir cok baska konuda da yasarsiniz.
Simdiden kendi SINIRLARINIZI ve limitlerinizi belli edin ki onlarda size istedikleri gibi davranamasinlar.
2kat fiyat icin evi satanlar malesef anlamazlar.Ben ve ailem çok bir masraf yapmadi ama babam musluklarina kadar kendi taktı prizleri değiştirdi her şey maddiyat değil ama anlamazlar
Öyle bir sorun yok artık yani ben boştum o sıra ben aldım abonelikleri üzerimebu kural da mı değişti
ev kimin üzerine ise elektrik su onun üzerine değil mi
sizin kira sözleşmeniz mi var da elektrik su sizin üzerinize oldu
bu kadar uğraştırmışlar bu aşamada size ait evi satmak istememeniz mantıklı da iş nişanlınızda biter
Aynen katılıyorum.Bu koşullar sağlanırsa satın, çünkü siz o evi satmadığınız sürece huzur vermeyecekler hissine kapıldım. Harcanan bütün para artı kredi parası size verilmek koşuluyla satın ve bir daha böyle bir işleri olduğunda kesinlikle bulaşmayın. Altınlarımı verdim dediğiniz nişanda takılan akraba altınları mı yoksa ailenin size taktıkları ya da takacakları mı? Hiçbirinden vazgeçmeyin kesinliklehaklısınız
o zaman satarsa satsın
altınları yapsın düğünde taksın
çektirdiği tüm kredileri, masraflarını vs kuruşu kuruşuna kapatıp ödediklerini de versin
evin içine yapılan masrafları iyileştirme giderlerini de hesaplayın onları da ödesin
bu hesapla evi sattığında kar değil zarar eder muhtemelen
özetle oturup konuşsun nişanlın neymiş dertleri
Oda istemiyor satılmasını yani biz hep ilerde evimiz olsun kira derdiyse uğraşmayalım diye hayal kurardık annesi bir anda ev alalım diyince çok ümitlendik sevindik2kat fiyat icin evi satanlar malesef anlamazlar.
Nisanlinin yorumu ne peki?
O ne diyor?
Düğünde takacagi altinlari verdim önceden yapmış sordu bana düğünde takamam o zaman dedi ben de olur mu öyle şey sen ev almışsın bize bir de altın mi isteyeceğim dedimAynen katılıyorum.Bu koşullar sağlanırsa satın, çünkü siz o evi satmadığınız sürece huzur vermeyecekler hissine kapıldım. Harcanan bütün para artı kredi parası size verilmek koşuluyla satın ve bir daha böyle bir işleri olduğunda kesinlikle bulaşmayın. Altınlarımı verdim dediğiniz nişanda takılan akraba altınları mı yoksa ailenin size taktıkları ya da takacakları mı? Hiçbirinden vazgeçmeyin kesinlikle
Öyle olmuyor işte kadınlar kulübü arşivine gir . Çok konu bulursun..anneci oğlanlar sözlerinden çıkmadığı için evliliklerin çoğu bitiyor bitmeyen de sürünüyor gelinler..Her insan annesini sever saygı duyar ama çizgisi önemlidir eşle anne arasındaki. Konu niye buraya geldi anlamadım
Öncelikle yapılan şey çok çirkin.Kızlar merhaba direk konuya geçmek istiyorum. Yorumlariniz için şimdiden teşekkürler.
Nişanlımla 5 yıllık bir ilişkimiz var evlenmek üzereyiz bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle bu sene evlenmeyi düşünüyoruz. Gelelim nişanlımin ailesine kayınvalide adayım bize bir ev aldı bana takılacak altınları bozdurup üstüne kredi çekip baya uygun fiyatlı bir ev aldı ve nişanlımin üstüne bu ev biz evi evlenmeden tadilata soktuk ve daha sonra utanmadan eve emlakçı getirdi nişanlımin abisi ve evin Fiyatını 2 katına çıkardı emlakçı. Birden evi satalım demeye başladı kaynım ve kayınvalide ben 1 buçuk ay boyunca gittim geldim isteğime göre yaptırdım o evi keza nişanlım kredi çekti yaptırmak için ben de sustum içimden düşünüyorum ki daha iyi bir ev alır fakat hanımefendi vazgeçmiş faize koyacakmış kendine yazlık alacakmış ben hep sustum en son nişanlımla kavga etmiş oda sinirlendi böyle bir şey mi olur dalga mi geçiyorsunuz diye. Benim amacım bana niye ev almadı değil madem satilacaktı bu ev niye içine masraf yaptırdı babamın bile emeği var o evde. Dur bakalim diyor bir de avutur gibi ya ben o eve gore esya alacagim sonra ne olacak diyorum alma simdi diyor ya sabir.. beni dusunmuyorsun bari evladini dusun. Ahh salak kafam bir de bana ev aldin altin falan istemem dedim. Cok uzuluyorum kadin bir anda saf degistirdi onceden bana iyiydi simdi surat asmaya basladi ve bana ayri ogluna ayri konusuyor ne yapiyim kizlar yol gosterin?
Cok haklisiniz ben net olamadığım, her şeye tamam dediğim için böyle oldu sanırım. Siz de inşallah bundan sonra agzinizin tadi bozulmadan oturursunuz
Bana dedi ev alacağım altın takmasam olur mu bende tamam deximsizin baştan bu işe girmemeniz lazımdı evlenmeden.
babanız bile eve masraf etmiş ama evi kadın almış.
altın kısmını tam anlamadım düğünde takmayın mı dedin?
Ya iyide sen demiyomusn ozman altinlarimi geri verin. Ben nisan atardim yemin ederim bak bir atiyomus gibi yapsana nisanlini annesinin ustune sal ugrsassin şam seytani kadin nasil akilliEv kredisi çekilmedi çünkü ihtiyaç kredisi çekildi geri kalanı altınlar bozuldu. Bunu bana kredinin borcu bittiğinde söylese inanın zoruma gitmez ama daha oturmadan satmak şaka gibi. Nişanlıma benden sonra söylemiş abisiyle konuşup.
Ya iyide sen demiyomusn ozman altinlarimi geri verin. Ben nisan atardim yemin ederim bak bir atiyomus gibi yapsana nisanlini annesinin ustune sal ugrsassin şam seytani kadin nasil akilli
Cok saf gozukuyosun konu sahibi. Bu kadin seni mahvedecekBiz ikimizde her şeyi kendimiz yapalım dedik keza diyordum ki bu kadın bize ev aldı daha masrafa sokamam düğün istemedim(zaten düğün taraftarı bir yapım yoktur) ama bunları duydukça onu da yapacaksınız bunu da yapacaksınız diyesim geliyor
Vallahi ben parayi o kadar seviyorumki o kayinvalide bende olsa yasa falan dinlemem onun sacina yapisirdim hic oglunun hatrida kalmazdiDaha dügün felan olmamis. O altinlar yasal olarak konu sahibinin bile degil. Nanik diye vermeyedebilir
Vallahi ben parayi o kadar seviyorumki o kayinvalide bende olsa yasa falan dinlemem onun sacina yapisirdim hic oglunun hatrida kalmazdi
Nişanlının üstüneyse buyursun satsınKızlar merhaba direk konuya geçmek istiyorum. Yorumlariniz için şimdiden teşekkürler.
Nişanlımla 5 yıllık bir ilişkimiz var evlenmek üzereyiz bir aksilik olmazsa Allah'ın izniyle bu sene evlenmeyi düşünüyoruz. Gelelim nişanlımin ailesine kayınvalide adayım bize bir ev aldı bana takılacak altınları bozdurup üstüne kredi çekip baya uygun fiyatlı bir ev aldı ve nişanlımin üstüne bu ev biz evi evlenmeden tadilata soktuk ve daha sonra utanmadan eve emlakçı getirdi nişanlımin abisi ve evin Fiyatını 2 katına çıkardı emlakçı. Birden evi satalım demeye başladı kaynım ve kayınvalide ben 1 buçuk ay boyunca gittim geldim isteğime göre yaptırdım o evi keza nişanlım kredi çekti yaptırmak için ben de sustum içimden düşünüyorum ki daha iyi bir ev alır fakat hanımefendi vazgeçmiş faize koyacakmış kendine yazlık alacakmış ben hep sustum en son nişanlımla kavga etmiş oda sinirlendi böyle bir şey mi olur dalga mi geçiyorsunuz diye. Benim amacım bana niye ev almadı değil madem satilacaktı bu ev niye içine masraf yaptırdı babamın bile emeği var o evde. Dur bakalim diyor bir de avutur gibi ya ben o eve gore esya alacagim sonra ne olacak diyorum alma simdi diyor ya sabir.. beni dusunmuyorsun bari evladini dusun. Ahh salak kafam bir de bana ev aldin altin falan istemem dedim. Cok uzuluyorum kadin bir anda saf degistirdi onceden bana iyiydi simdi surat asmaya basladi ve bana ayri ogluna ayri konusuyor ne yapiyim kizlar yol gosterin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?