- Konu Sahibi Siyahruhluu
-
O degisimin altinda kim bilir neler vardir.Ilginç olan ilk başta eviniz olsun kira derdiyse uğraşmayın demesiydi bir anda değiştiler
Emlakçı ederini söylemiş ki evi adam eden benim zevkimCingoz abiye baaakkesin bir cikari varsir ondan sayilsin istiyordur.
Katakulli olabilir bu iste dikkat edin benden soylemesi.
Hemen alici var mi ki iki kat para veren?
Nişanlım şuanda destek oluyor ay biz salayız sanırım
Nişanlım da öyle diyor aslında o kadar anneci bir insan ki o bile bu sefer haklisin dedi
Ben de bunu düşünüyorum teşekkür ederim tavsiyeniz için. Eğer bu denli uzatacaklarsa alıp karşıma konuşacağım. Inanın kirada otururum ama kafam rahat olur .O degisimin altinda kim bilir neler vardir.
Ben yerinizde olsam nisanlim ile birlikte kayinvalide ve kayinpederi karsima alirim.
Otururum ve konusurum bu mevzu hakkinda.
Ciddiyim bu konuda, konusmadan, niyetlerini ogrenmeden size rahat yok.
Derim sizin amaciniz nedir? Kirada oturmayalim istediniz ev aldiniz ailece hem siz hem biz ev icin elimizden geleni yaptik.
Evin degeri artmis olabilir, ancak bu evi satmak ne demek? Madem degeri artarsa degerlendiririz dusuncesindeydiniz neden beni ve ailemi bu konuda uyarmadiniz? Ben bu kadar heves etmez, ailem de bu kadar caba sarf etmezdi.
Ne yapacaksiniz bu konuda? Bana net bir cevap borclusunuz, evi satiyor musunuz?
Peki biz ne yapacagiz? Kirada surunmesin istediginiz oglunuzu simdi kirada mi oturtacaksiniz?
Neden bu sekilde davraniyorsunuz?
Direkt, yuzlerine karsi tum cesaretimi toplar, nisanlim ile birlikte bunun altini ciziyorum, oturur konusurdum bu konuyu enine boyuna.
Gerekirse de kendi ailemle birlikte gider konusurdum.
Bu ciddi bir konu bana gore, bu sekilde ciddi konuda yamuk cizen bir aile, daha sonrasinda neler yapmaz ki?
Siz onlemini simdiden alin, sonrasinda tatsizlik yasayip uzulup aglamaktansa, bastan olsun olacak.
Sizin de kafaniz net, boynunuz dik olsun bu konuda.
Bilmiyorum tavsiyeme uyar misiniz, uymazmisiniz.
Ama acabalarla yasamaktansa, net bir hayat surmek her zaman en iyisidir.
Şüphen olmasınSezgilerim beni yaniltmiyorsa ev satilmazsa zaten evlendikten sonra borcu bize yıkacak
Böyle sözünde durmayan kibarca söylüyorum argosunu siz anlayın. ailem olsa kötü degil düşman olurum benim kredi çektiğim evi satıp yazlık alıcakDer ama kötü olmak istemez baktı uzatıyorlar resti çeker ama şuan borç altında yani benim ise girmemi bekliyoruz her şeyi ikimiz halledicez kimseden bir bekletin yok zaten kendi ailemden de ne varsa kendimize yoksa da kendimize
Sen ona bakma altın da takmazsa kayınvalidenNişanlım da öyle diyor aslında o kadar anneci bir insan ki o bile bu sefer haklisin dedi
Düşünmedim mi sanıyorsunuz cook düşündüm ama benim nişanlımla sıkıntım yokWoooooooo...kizim bence sen bu isi iyice tekrardan bir düsün derim..... burda bir sürü anneci esleri yüzünden mutsuz veya bosanan kadinlar var...
Düşünmedim mi sanıyorsunuz cook düşündüm ama benim nişanlımla sıkıntım yok
Tabi istiycem hakkım sonuçta( cazgır gelinAltın istemem demişsin ama onlar da evi satmış altın iste bu saatten sonra tabiki
Emlakcilar ederininden fazlasini soyler. Bakalim dedigi fiyata satilabilecek mi?Emlakçı ederini söylemiş ki evi adam eden benim zevkimona bile karışmıştı ya
Her insan annesini sever saygı duyar ama çizgisi önemlidir eşle anne arasındaki. Konu niye buraya geldi anlamadımBol sans dilerim. Böyle bir aileye ve anneci bir nisanli ile lazim olacak
Ben de bunu düşünüyorum teşekkür ederim tavsiyeniz için. Eğer bu denli uzatacaklarsa alıp karşıma konuşacağım. Inanın kirada otururum ama kafam rahat olur .
Gerçekten de öyle bende hiç bişey istemedim onlar yapmak istediklerini aldılar adettir diyerek ama ben kendi adetlerimi söylesem altından kalkamıcaklarını bildiğim için bişey istemedim kendilerince birde böyle alınca hep övgü sürekli minnet bekleyen bir kayınvalidem var ben normal bi şekilde teşekkür ettim halde yanlış anlaşıldım de etrafımdaki evliler aldır yaptır bak sonra pişman olursun dediler ,oldum cidden o yüzden bende aldır diyenlerden oldum kendim minnet etmiyorum ama senin durumun farklı o yüzden benim gibi sinirlenip geri adım atma insan pişman oluyor onlarda yaptıklarıyla kalıyorBiz ikimizde her şeyi kendimiz yapalım dedik keza diyordum ki bu kadın bize ev aldı daha masrafa sokamam düğün istemedim(zaten düğün taraftarı bir yapım yoktur) ama bunları duydukça onu da yapacaksınız bunu da yapacaksınız diyesim geliyor
Ben ve ailem çok bir masraf yapmadi ama babam musluklarina kadar kendi taktı prizleri değiştirdi her şey maddiyat değil ama anlamazlarEmlakcilar ederininden fazlasini soyler. Bakalim dedigi fiyata satilabilecek mi?
Bende alici var hemen sandim.
Alin karsiniza konusun bu boyle olmaz hic zaman kaybetmeyin. Gerekirse cok siz odersiniz ama sattirmayin evi. Bu devirde ev sahibi olmak cok zor. Ne demek yani! Once vericeksin icini yaptiracagim sonra yok vazgectim.
Eger icine siz para harcadiysaniz yikin dokun yaptirdiginiz yerleri oyle birakin bakalim ederi ne kadar olacak o zaman
verilen mal geri aliniyor. Pes!
Her insan annesini sever saygı duyar ama çizgisi önemlidir eşle anne arasındaki. Konu niye buraya geldi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?