- 15 Temmuz 2016
- 8.425
- 14.096
- 248
- Konu Sahibi Siyahruhluu
-
E bu kadar görünen köye gelin giderse de ne bilim yani.Hayır nişanlısı bu ev benim üzerime asla satılamaz bile dememiş. Konu sahibi de ev nişanlımın üzerine, satmayacak demiyor. Niye? Bence nişanlı kişisine bile cazip geldi bu durum. Hem annesinin yazlığı olacak. Hem geline masraf yok. Adam anneciymis. Bence annesi ve abisi aklına girmişlerdir bile
Yok ben de onu diyorum yani ben kira sözleşmesi yapmamıştım.Kirada otururken kira sözleşmesi ile açılıyor
Kira sözleşmesi olunca tamam öbür türlü tapu sahibini istiyorlardı değşmiş mi diye sordum
Burda bir üye vardı. Ailesi argo tabirle ağzına ediyordu. Buraya konu açıp ağlamıştı. Biz de akıl verip ailesini eleştirmiştik. Bana dediği şey lütfen öyle şeyler demeyin aileme. Böyle şeyler yazmayın aileme...
Fake değilim ben zaten tavrımı koydum. Kimseden bir şey beklememek ne zaman susmak oldu. Nişanlımin tavır koymadigini nerden biliyorsunuz olay çok taze daha ki ev satılmayacak diyor oda. Burda sıkıntılı olan kayinvalidem neyi anlamadınız?konu Sahibi bence siz fakesiniz. Bi nişanlınızın başına taç takmaıdğınz kaldı. Anası abisi kazık atıyor ona ve dediği tek şey aman bunlardan ne kadar az fayda görürsek o kadar iyi. Siz de ortada bir sorun yok diyorsunuz. Snshshdbhd. Başka ne olacaktı? Bunlar size düğün de yapmaz, altın da almaz. Siz de onca borcun içinde 3-4 eşya ile kurduğunuz evde haftanın beş günü kv ağırlarsınız. Yorumlarınızdan belli, Sizde ağzını açıp hakkını savunacak göz yok. Aman kötü olmayım diye insan böyle bir kazık atma durumuna susar mı?
Yahu adam yok satılmayacak diyor zaten neyi anlamiyorsunuzNişanlından ne köy olur ne kasaba mümkünse nişanlın olarak kalmasın
Tekrar ve tekrar söylüyorum adam ev satılmayacak dedi !Hayır nişanlısı bu ev benim üzerime asla satılamaz bile dememiş. Konu sahibi de ev nişanlımın üzerine, satmayacak demiyor. Niye? Bence nişanlı kişisine bile cazip geldi bu durum. Hem annesinin yazlığı olacak. Hem geline masraf yok. Adam anneciymis. Bence annesi ve abisi aklına girmişlerdir bile
Hanımefendi siz olayı başka yere saptiriyorsunuz hayır bu siteye böyle bir konu açıldığında min. 2, 3 kişi sizin gibi oluyor. ŞaşırmıyorumNisanli hakkinda lütfen birseyler söylemeyelim, yoksa savunma mekanizmalar kabariyor 🏳
Hanımefendi siz olayı başka yere saptiriyorsunuz hayır bu siteye böyle bir konu açıldığında min. 2, 3 kişi sizin gibi oluyor. Şaşırmıyorum
Ozaman?Tekrar ve tekrar söylüyorum adam ev satılmayacak dedi !
Tabirlerinizi kendinize saklayın hayat neler getirir bilemeyiz. Komiksiniz gerçekseniz daha komik, gerçekten kadın kadına dost olamazmış bir kez daha tezimi doğruladınızOlamaz. Ben dünyada tekimAma konudan gercekten sapmayalim. Bende bazi seylere sasirmiyorum. Yasayin da görün. Birsey söylemek ne haddimize. Kücük eniste süper. Jackpot yani. Allah mesut etsin
Sorun kayınvalidemin nabzının değişmesiydi. Biranda böyle çıkışması ama konu saçma yerlere geldiOzaman?
Tabirlerinizi kendinize saklayın hayat neler getirir bilemeyiz. Komiksiniz gerçekseniz daha komik, gerçekten kadın kadına dost olamazmış bir kez daha tezimi doğruladınız
İnsanlar fikirlerini değişebilir. Olmuştur bişeylerSorun kayınvalidemin nabzının değişmesiydi. Biranda böyle çıkışması ama konu saçma yerlere geldi
Örnek ben mesela. Benzer şeyler yaşadım. Şu an kv ile sorunlarımız var konuşmuyorum hiç 3 5 ayda bir kuduruyor saldırıyor falan değişik.Yerinizde olsam böyle bı aileye gelin gitmem evlenmem.
İleri de çok pişman olursunuz.
Kk da demişlerdi dersiniz.
Size surat aşıyorsa sizde asın, onun gibi davranın bakın basil 180 derece değişir görün.
Evi şimdi satmasalar bile ev eşinizin üzerinde olmadığı sürece bunlar mutlaka ama mutlaka evi satar.
Kim diyor öyle dediğimi tamamen doğruları ve gördüklerimi söylüyorum zaten. Ama siz benim anlatmak istediğimi değil, boşanın vs diyen bir tayfa varya ondansiniz yine de saygi duyarim. Iyi geceleeeeerVallaha bana göre dost realist olandir. Bu adam da dügünden sonra ailesi yüzünden basinizi agritacak. Aha da suraya yaziyorum. Siz su anda "Ahmedim yapmaz" modundasiniz saygi duyarim. Benim size bastan tavsiyem ne oldu: Siz bu isi iyi düsünün. Sadece esinizle evlenmiyorsunuz, onun ailesi de hayatiniza dahil oluyor. Bununda hala arkasindayim.siz bu tezin üzerinde bir düsünün
Herkeste bu denli sorunlar oluyor sanırımÖrnek ben mesela. Benzer şeyler yaşadım. Şu an kv ile sorunlarımız var konuşmuyorum hiç 3 5 ayda bir kuduruyor saldırıyor falan değişik.
Kim diyor öyle dediğimi tamamen doğruları ve gördüklerimi söylüyorum zaten. Ama siz benim anlatmak istediğimi değil, boşanın vs diyen bir tayfa varya ondansiniz yine de saygi duyarim. Iyi geceleeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?