Kaynim ve kayinvalidem off off

Nisanlinin uzerine ev, dogru anladiysam seni, evi satma niyeti yok nisanlinin. Burda problem ne anlamadim?

Kv *** yesin, ya cocugum rahat bi hayat sursun ufak ufak tadilat kredisini oder, evliliginde maddi sikinti riski minimuma duser diyecegine ne diye huzursuzluk pesinde insanlar.
Madem al yenile sat yapacaklardi, basta hic senin altinlarini konuya dahil etmeyip,'bu ev size' demeyip, direk islerine bakacaklardi.

Evet haklisiniz ama bir anda değişiverdi

Cebinizden çıkan para varsa geri alın.
Evden elinizi çekin, nişanlınızla evlendiğinizde borç yüküyle gelmesin.
Bana öyle geliyorki bu ev sizde kalsa bile çok ev parası ödersiniz yine borcunuz bitmez.

Bence maddiyat konusunu ailesiyle ayırın kendi yağınızda kavrulun.
Kötü gün, muhtaçlık dışında 5 kuruş birbirinize geçmesin.
İstediğiniz yerdeki istediğiniz evi istediğiniz gibi döşeyin.

Son düzenleme:
Onu da düşündük tabiki evin yarısıbenim üstüme yapılacak

Bana dedi ev alacağım altın takmasam olur mu bende tamam dexim

Daha dügün felan olmamis. O altinlar yasal olarak konu sahibinin bile degil. Nanik diye vermeyedebilir

ortada altın yokmuş ki zaten..

konu sahibesi evi satmayın taksitlerini de siz ödeyin hatta kv nin verdiği peşinatı da zaman içinde ödeyin kendisine yoksa ev mevzusu bitmez kayın bile çöreklenir şekilde görüldüğü üzere.

Artık satılır mi satılmaz mi umrumda değil. Tutumumu değiştirip istemedikleri insana çevirecekler beni o olacak en sonunda

Evet haklisiniz ama bir anda değişiverdi
nisanlinin durusu onemli. evlenmeden maddi konulardan cok gerilme hos degil aslinda, dallanip budaklanmasa bu konu sizin yarariniza. nisanlina 'ne karar verirsen arkandayim' de, ama acik bir sekilde 'ama kararin evi satmak olursa, madem evimiz olmayacak, bana soz verilen altinlari son cegreyine kadar isterim' de.

Açık ve net derim ki ev satılırsa bu iş biter. Hiç sevmem öyle ayın oyun işleri. Adam mı kandırıyorlar? Nişanlın da saf olmasın. Kendi üstüne tapu vermem desin geçsin.

Doğrumu anladim, size takılacak altınlarınızı verdiniz, nişanlınız kredi çekti eve masraf yapıldı. Kayınvalide şimdide evi satacağım mi diyor. Asla izin vermem.

muthis onur kirici bir durum bence bu.. boyle bir aileye saygim kalmazdi benim. nisanliniza soyleyin tavrini koysun, her seyinizi kendiniz yapin, ona gore de bundan sonra saygi sevgi beklesinler sizden.

Ben kirada otururken evin elektrik suyu ve doğalgazını üzerime aldım. Öyle bir kural yok. Eve dask yaptırıyorsunuz. Dask kimin üzerine ise faturalar öyle açılıyor. Ev sahibinin hiçbir fatura konusundan haberi olmadı

konu Sahibi bence siz fakesiniz. Bi nişanlınızın başına taç takmaıdğınz kaldı. Anası abisi kazık atıyor ona ve dediği tek şey aman bunlardan ne kadar az fayda görürsek o kadar iyi. Siz de ortada bir sorun yok diyorsunuz. Snshshdbhd. Başka ne olacaktı? Bunlar size düğün de yapmaz, altın da almaz. Siz de onca borcun içinde 3-4 eşya ile kurduğunuz evde haftanın beş günü kv ağırlarsınız. Yorumlarınızdan belli, Sizde ağzını açıp hakkını savunacak göz yok. Aman kötü olmayım diye insan böyle bir kazık atma durumuna susar mı?

Yerinizde olsam böyle bı aileye gelin gitmem evlenmem.
İleri de çok pişman olursunuz.
Kk da demişlerdi dersiniz.

Size surat aşıyorsa sizde asın, onun gibi davranın bakın basil 180 derece değişir görün.

Evi şimdi satmasalar bile ev eşinizin üzerinde olmadığı sürece bunlar mutlaka ama mutlaka evi satar.

Hayır nişanlısı bu ev benim üzerime asla satılamaz bile dememiş. Konu sahibi de ev nişanlımın üzerine, satmayacak demiyor. Niye? Bence nişanlı kişisine bile cazip geldi bu durum. Hem annesinin yazlığı olacak. Hem geline masraf yok. Adam anneciymis. Bence annesi ve abisi aklına girmişlerdir bile

Nisanli hakkinda lütfen birseyler söylemeyelim, yoksa savunma mekanizmalar kabariyor 🏳

Nisanli hakkinda lütfen birseyler söylemeyelim, yoksa savunma mekanizmalar kabariyor 🏳
Burda bir üye vardı. Ailesi argo tabirle ağzına ediyordu. Buraya konu açıp ağlamıştı. Biz de akıl verip ailesini eleştirmiştik. Bana dediği şey lütfen öyle şeyler demeyin aileme. Böyle şeyler yazmayın aileme...

Kirada otururken kira sözleşmesi ile açılıyor

Kira sözleşmesi olunca tamam öbür türlü tapu sahibini istiyorlardı değşmiş mi diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…