- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- 208
- Konu Sahibi Siyahruhluu
-
Güle diken insana .... yaranırmış afedersinizCok saf gozukuyosun konu sahibi. Bu kadin seni mahvedecek
Evet haklisiniz ama bir anda değişiverdiNisanlinin uzerine ev, dogru anladiysam seni, evi satma niyeti yok nisanlinin. Burda problem ne anlamadim?
Kv *** yesin, ya cocugum rahat bi hayat sursun ufak ufak tadilat kredisini oder, evliliginde maddi sikinti riski minimuma duser diyecegine ne diye huzursuzluk pesinde insanlar.
Madem al yenile sat yapacaklardi, basta hic senin altinlarini konuya dahil etmeyip,'bu ev size' demeyip, direk islerine bakacaklardi.
Onu da düşündük tabiki evin yarısıbenim üstüme yapılacakEvlendıkten sonra alınan hersey karı kocanın olur bosanma olsa bile ortak bolunur.Fakat dıkkatınızı cektıyse evlenmeden hemen once oglunun ustune yapıyor olasi bir bosanma durumunda siz hak iddaa edemezsiniz ve dugunde takılacak altınlarınız da oraya gidecegı ıcın zararda olacaksınız.Belkı cok kotu dusunuyorum ama suan satılıp sız evlendıkten sonra ev alınsa daha ıyı olur.Ya da kendınız alın
Anneciyse zaten evlenme onunla.Nişanlım da öyle diyor aslında o kadar anneci bir insan ki o bile bu sefer haklisin dedi
Bana dedi ev alacağım altın takmasam olur mu bende tamam dexim
Daha dügün felan olmamis. O altinlar yasal olarak konu sahibinin bile degil. Nanik diye vermeyedebilir
Artık satılır mi satılmaz mi umrumda değil. Tutumumu değiştirip istemedikleri insana çevirecekler beni o olacak en sonundaortada altın yokmuş ki zaten..
konu sahibesi evi satmayın taksitlerini de siz ödeyin hatta kv nin verdiği peşinatı da zaman içinde ödeyin kendisine yoksa ev mevzusu bitmez kayın bile çöreklenir şekilde görüldüğü üzere.
nisanlinin durusu onemli. evlenmeden maddi konulardan cok gerilme hos degil aslinda, dallanip budaklanmasa bu konu sizin yarariniza. nisanlina 'ne karar verirsen arkandayim' de, ama acik bir sekilde 'ama kararin evi satmak olursa, madem evimiz olmayacak, bana soz verilen altinlari son cegreyine kadar isterim' de.Evet haklisiniz ama bir anda değişiverdi
Nisanliniz satmazsa hicbir sey olmaz o zaman. Istedigi kadar konussun konusan.Onun üstüne ben elektrikle suyu üzerime alırken gördüm
Ben kirada otururken evin elektrik suyu ve doğalgazını üzerime aldım. Öyle bir kural yok. Eve dask yaptırıyorsunuz. Dask kimin üzerine ise faturalar öyle açılıyor. Ev sahibinin hiçbir fatura konusundan haberi olmadıbu kural da mı değişti
ev kimin üzerine ise elektrik su onun üzerine değil mi
sizin kira sözleşmeniz mi var da elektrik su sizin üzerinize oldu
bu kadar uğraştırmışlar bu aşamada size ait evi satmak istememeniz mantıklı da iş nişanlınızda biter
Hayır nişanlısı bu ev benim üzerime asla satılamaz bile dememiş. Konu sahibi de ev nişanlımın üzerine, satmayacak demiyor. Niye? Bence nişanlı kişisine bile cazip geldi bu durum. Hem annesinin yazlığı olacak. Hem geline masraf yok. Adam anneciymis. Bence annesi ve abisi aklına girmişlerdir bileYerinizde olsam böyle bı aileye gelin gitmem evlenmem.
İleri de çok pişman olursunuz.
Kk da demişlerdi dersiniz.
Size surat aşıyorsa sizde asın, onun gibi davranın bakın basil 180 derece değişir görün.
Evi şimdi satmasalar bile ev eşinizin üzerinde olmadığı sürece bunlar mutlaka ama mutlaka evi satar.
Hayır nişanlısı bu ev benim üzerime asla satılamaz bile dememiş. Konu sahibi de ev nişanlımın üzerine, satmayacak demiyor. Niye? Bence nişanlı kişisine bile cazip geldi bu durum. Hem annesinin yazlığı olacak. Hem geline masraf yok. Adam anneciymis. Bence annesi ve abisi aklına girmişlerdir bile
Burda bir üye vardı. Ailesi argo tabirle ağzına ediyordu. Buraya konu açıp ağlamıştı. Biz de akıl verip ailesini eleştirmiştik. Bana dediği şey lütfen öyle şeyler demeyin aileme. Böyle şeyler yazmayın aileme...Nisanli hakkinda lütfen birseyler söylemeyelim, yoksa savunma mekanizmalar kabariyor 🏳
Ben kirada otururken evin elektrik suyu ve doğalgazını üzerime aldım. Öyle bir kural yok. Eve dask yaptırıyorsunuz. Dask kimin üzerine ise faturalar öyle açılıyor. Ev sahibinin hiçbir fatura konusundan haberi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?