kaynım yuzunden esımle kavga ettık

Canım kavga ettik bileti kes dedim kestı ıstyr olsaydı kesmezdiki

Bence bi anlık sinirle aldı tıpkı senin bi anlik sinirle kolunu çizdiğin gibi. Seni istemese en başta bi ömür geçirmeye söz vermezdi. Senin sinirlerin gerilmiş bence. Akşam güzel bi yemek yiyip sakince konuşun. Ve gitme. Bırak onlar nişanlısına ne alırsa alsın. Önemli olan sizin evliliğiniz, mutluluğunuz. Eğer gidersen evliliğiniz yıpranacak ve eşin senin bunu paraya yorumlayacak.

sımdı evlımısınız sız nesınız ben anlamadım

Tamam ben özet geçiyorum .
Konu sahibinin 2 kaynı var .
Ve konu sahibi evlenirken kayınlarından biri de onunla birlikte evlenmiş.
O zaman sanırım durum sıkışık olmuş her iki geline de takı takılamamış .
Buraya kadar okey se ;
Zaman geçmiş kayınlar ortak çalışıyormuş bu arada ortak bi banka hesabı var .
Paralar ayrı birikseymiş keşke diyorsunuz , ben de öyle dedim ama öyle olmamış .
Şimdi en son kaynı da evleniyormuş.
Nişanlanacağı kıza 10 000 tl lik set takmış.
Konu sahibesi de zamanında kendisine yapılamadığı için hem de durum varken eşi onu düşünmedi diye içerlemiş.
Mesle budur , oh be anlattım

yahu zaten iki kardeş aynı zamanda evlenmiş, sana takılan ona da takılıcaktı o zaman bu ailelerden beklentiyi de abartmayalım lütfen. İnsanların durumu her zaman aynı değil. Çok istiyorsan kendi ailene söyleseydin onlar taksaydı madem

Aynen

Canım bızde adet takıyı erkek tarafı takar kızın aılesı degıl benımde annem bir bilezik 2 yuzuk koydu

Çok ilginç geliyor bu tip konular bana. Mesela ben utanırım eşime bana şunu tak, bunu tak demeye ne bileyim. Hani zaten aramızda ayrı gayrı yok ama yine de utanırım.

Turkceyi dogru kullanmak ne kadar onemli. Bu konudan anladigim budur. Bir de yorum yapan diger arkadaslar sag olsunlar, sayelerinde anlamis bulundum. Gelelim konuya.

Evliliginiz neden bitiyor diye soranlara "o kiza aldilar, bana almadilar, o yuzden." demek zorunda kalacaksiniz, farkinda misiniz? Ve alinmakta ne kadar hakli olsaniz da adinizin bu sekilde anilmasi sizin icin cok kucultucu. Ben bu durumu kendime yakistiramazdim. Esinize kirildiginizi soyler ve gecerdiniz bir kenara. Bunun icin kavga cikarmak ve evi terk etmek hic olmamis, uzgunum. Kirilmakta haksizsiniz demiyorum ama olayi bu duruma getirdiginiz icin kendinize cok buyuk haksizlik etmissiniz.

aynı anda evlendık dıyorsun eltımle ama
buarada nısanda ona takılan takı sana zamanında ayarında takılmadımı?
Canım k.bkmyın telden gırıyorum hızlı yazıyorum die anlasılmıyor sanırım bak soyle anlatayım ,
Benım 2 kaynım var bırısı bızımle nısanlanıp aynı evlendık herseyimiz aynı ona takmadılar die banada takmadılar ben esımden istedim ama eee dedi geciştırdi 3 yıl oldu almadı ama icimde kaldı smdi diger kaynım nisan taktı benim istedigimden taktılar esime syldgmde param yok derdı ama kaynımın nişanlısına var esimle kaynım ortak durum bu cıldırma sebebım

Çok ilginç geliyor bu tip konular bana. Mesela ben utanırım eşime bana şunu tak, bunu tak demeye ne bileyim. Hani zaten aramızda ayrı gayrı yok ama yine de utanırım.
Canım kişiden kişiye degişir herkesin adeti farklıdır ben esimden istedim ama almadı alllllllll dıyede zırlamadım istediğim halde almaması kırdı kardesıne e o takıyı tak demesi nişanlısına bana verdigi önem ve kıymeti göstermez mi?

Burdada haklısın ama bu bir kıskanvlık degıl kesinlikle o takıyı ben istememe ragmen alması gıdıp kaynıma tak demesı fitili atesledi

Burdada haklısın ama bu bir kıskanvlık degıl kesinlikle o takıyı ben istememe ragmen alması gıdıp kaynıma tak demesı fitili atesledi
Biliyorum kiskanclik olmadigini ama bunu kimseye anlatamazsin. Ayrica kiskanclik da olabilir. Ama akilli insanlar kiskancliklarini bastirmayi bilirler. Yanlis anlama lutfen, uzmek istemem seni. Boyle bir sebepten dolayi yuvani yikmaya kalktiginda ne duruma duseceksin, bir dusunsene. Kiskanc kadin, fesat kadin diyecekler sana. Ve yaptigin sey de tam bu tanimlari hak ediyor maalesef. Dedigim gibi ben yerinde olsaydim, sadece kirilirdim. Belki dile getirirdim. Sanmam gerci dile getirecegimi. Hadi getirdim diyelim. Cok kirildim, herkes esine deger veriyor. Ben de o degeri senden gormek isterdim, derdim. Sonra da susardim. Ne derse desin susardim.

Konusuyordum ilk basta sırıtıyor eeee yani gibi cumleler inadıma yaparmıs gibi cekirdek citletmeler aldım o cekırdeklerı kafasına doktum

Anladigim kadariyla uzulmekte haklisiniz.. Bu konuyu konuşarak tatliya baglarsiniz ancak bir daha esinize asla fiziksel şiddet uygulamayin....

Eğer siz yaparsaniz ona da yapma hakkin var demiş olursunuz ve bir tokat atsa bunu bir omur unutamazsiniz ,sinirliydim diyorsunuz
ama bu bahaneyi siz olsaniz kabul eder misiniz? Bu davranisiniz için özür dilemelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…