- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Canım sadece kolundan tuttum tırnaklarım uzun cızmıs bır baktım cizmişim ama uzur diledim az önce kolundakı cızıklerı cekmıs teline seni polise verecem die saka yaptıAnladigim kadariyla uzulmekte haklisiniz.. Bu konuyu konuşarak tatliya baglarsiniz ancak bir daha esinize asla fiziksel şiddet uygulamayin....
Eğer siz yaparsaniz ona da yapma hakkin var demiş olursunuz ve bir tokat atsa bunu bir omur unutamazsiniz ,sinirliydim diyorsunuz
ama bu bahaneyi siz olsaniz kabul eder misiniz? Bu davranisiniz için özür dilemelisiniz
Bilıyorum canım istedim hatta koyarsınız kotu kavga edecm dedım ama koydulr gorsunler bakalım cok sinirliymmEşine söyledin mi ben ne zamandır istiyorum bana niye almıyosun da kardeşinin almasına izin veriyorsun diye? Cevabı noldu söylediysen? Ben yapamam diyemem ama dediysen de hakkın yani madem durum elveriyor alsın sana da bi set. Ama dışardan iyi görünmüyor onu da diyeyim. Kıskanç elti durumundasın konuyu öğrenenler seninle ilgili ileri geri yorum yapacaklar haberin olsun.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Herkes kendine yakisani yapar zaten, bosuna dil doktum o kadar.Konusuyordum ilk basta sırıtıyor eeee yani gibi cumleler inadıma yaparmıs gibi cekirdek citletmeler aldım o cekırdeklerı kafasına doktum
22 yasıma gırıyorum canım kucuk kaynımla esım ortak benım ıstedıgım takıyı esım bana takmadı o kadar ıstememe ragmen gıdıp kaynım taktı nısanlısına ben kıskanmadım esımden sinirlendim hala oyleyımdesizinle evlenen bir kaynınız var bu o değil de küçük kayın mı?
küçük kayınla kocan mı beraber senin istediğin takıyı almış?
bu takı nasıl bir takı?
kaç yaşındasınız?
agresif davranmışsın ama eşinde para verip aldıysa haksız22 yasıma gırıyorum canım kucuk kaynımla esım ortak benım ıstedıgım takıyı esım bana takmadı o kadar ıstememe ragmen gıdıp kaynım taktı nısanlısına ben kıskanmadım esımden sinirlendim hala oyleyımde
Hahaaha aynnBu kadar fevri olmaya ne gerek vardı. Keskin sirke küpüne zarar.
Kaynın (ortak parayla) nişanlısına senin istediğin takıyı almış, senin eşin de sana uçak bileti...
Uzaktan akrabam olur kendısı.noktayla virgulle tanistiniz mi?
Yanlıs anlasıldım mevzu o altın degıl ben ısterken bana takmadı o kıza hemen takıldı sorun buEşiniz gülmüş sizin bu kadar büyüttüğünüz bir olaya, haklı, çünkü ancak biz kadınlar takı ve giyim konusunda dünyayı yakıp yıkabiliriz. O takının aynısından şimdi bi de size takılınca çok mu büyük birşey katıcak size? Yada olmaması bu kadar büyük bir eksik mi. Eltimle birbirimizi gözlerimizle yerdik demişsiniz. Ona alınmış mı bana alınmamış mı... Bunlar sizi yiyip bitiren gereksiz düşünceler davranışlar. Değerli de olsa alameti bir teneke yüzünden ömürlük bir ilişkiyi yıpratmak çok üzücü. Eşimle birlikte güle oynaya yiyeceğim bir kahvaltı yada akşam yemeğini 1 kilo altına bile asla değişmem.
baya uzaktan oldugunu farkettik.Uzaktan akrabam olur kendısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?