- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
Evet ben de yurt disinda yasiyorum.Ayrica yasamasam bile baska insanlarin verdigi vergiden yardim yapilmasini büyük bir haksizlik olarak görüyorum.Etik acidan kesinlikle yanlis.
Tabi ki de yanlış.yurtdisindaki şartları yardımları bilmiyorum.Turkiyede ki işsizlik maaşı gibi sanırım.ihtiyacın yokken bu parayı almak hak yemekdir bana göre de.Evet ben de yurt disinda yasiyorum.Ayrica yasamasam bile baska insanlarin verdigi vergiden yardim yapilmasini büyük bir haksizlik olarak görüyorum.Etik acidan kesinlikle yanlis.
Bence kayniniz is seciyor, tamm issizlik var ama dediginz gibi market ,agaza vs is bulabilir yani benm esin univ mezunu oldugu halde magazada calismisti h8c de gocunmadan...yani calsir yetiremez tamm ihtiyaci var dersin yollarsin ama hrm kari koca calismayacaklar hem de sizden bekleyecekler ben olsam gondermem kimse kolay kazanmiyor parayi bir zahmet emek versinlerEvet biliyorum onu. Ben durumun bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum. Izine gidincede kv ve kp bizimle olduklarından bize yansıtmadılar. Evet fiyatlar bana bile yüksek geliyordu ama kv bu yurtdisi konusunda kompleks mi yapti nedir hep buralar kötüde onlar refah içinde yaşiyorlar.
Sosyal yardim bitmek üzere. Eşim çalışsa simdi aldigimizdan en fazla 400€daha kazanacak.
Evimiz yok, birikim yapmaya calisiyoruz.
Her sene tr izine geliyoruz bunlara güc yettirebilmek istiyoruz.
Mesela büyük marketlerde calissa biz yollasak amenna, ama orda işci alimi varmi, iş bulunamiyormu yoksa seciyor mu kaynim tereddütdeyim
evet haklisiniz kayniniz tembel yoksa asgari ücrette olsa çalışırdı bu yaşta size babasına güveniyor en nefret ettiğin insan tipi bence hiç para yollamayın eşiniz istesede çocukları için az birşey arada yollarsınızGünahına girmek istemiyorum ancak konuşulanlar ve gecen izinimizde gözlemlediklerim bana bunu düşündürüyor.
Burada mesleğinde is imkani yoksa en kötü ihtimal ya markette calisirsin yada insaat firmasina girersin. Garanti iş oluyor. Ben böyle bildiğim için kaynimin seçici davranmasi bana yanlis geliyor
Pardon ? Sanki ailenin gecimini siz sagliyosunuz .is olmadiginda devlet geciminizi sagliyor.Siz de bizim ödedigimiz vergilerle yapilan sosyal yardimi alip kayniniza göndermek uygun mu diye soruyorsunuz.Bence degil.O kadar parayi göndermek yerine sosyal yardim almasaniz nasil olur acaba?
Pardon ? Sanki ailenin gecimini siz sagliyosunuz .
Ve konusahibi tum zamanimizda yatiyoruz devler bizi gecindiriyor demiyor.
Profilde yaşadığınız yer İstanbul diye bağırıyorEvet ben de yurt disinda yasiyorum.Ayrica yasamasam bile baska insanlarin verdigi vergiden yardim yapilmasini büyük bir haksizlik olarak görüyorum.Etik acidan kesinlikle yanlis.
Sistem bu. Bizim vergimizle maas alıyorsun , bizim vergimizle yardim aliyorsun vs cok ciğ hareketler. Bu devletin sorumlulugunda devlet verir hak sahibi bunu nasil degerlendircegini kendi belirler. Verilen yardımi oraya aktaralim demiyorlar. Ama su biz vergi veriyoruzun yerli yersiz cıgırtkanlıgini yapmak cok mantıksiz.Evet verdigimiz vergilerden yapilan soysal yardimi aliyor aile.Bilmediginiz seyler hakkinda yorum yapmamanizi öneririm.
Sistem bu. Bizim vergimizle maas alıyorsun , bizim vergimizle yardim aliyorsun vs cok ciğ hareketler. Bu devletin sorumlulugunda devlet verir hak sahibi bunu nasil degerlendircegini kendi belirler. Verilen yardımi oraya aktaralim demiyorlar. Ama su biz vergi veriyoruzun yerli yersiz cıgırtkanlıgini yapmak cok mantıksiz.
Profilde yaşadığınız yer İstanbul diye bağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?