- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
Mühendislik bitiriyor.yakında evlenmeyi de düşünüyor.abisi ona da destek oluruz diyor.Çocuk nereden mezun oluyor hakkaten merak ettim.
Sıfır bir arabamı alacak? Ya bana abim böyle bir teklifle gelse kabul etmem. Kaynınız cidden bekliyor mu hediyeyi?
Hakkaten saçma, hadi anne babası alacaksa bir 5 bin destek olsun diyelimde, ben alıcam nedir ya? 40 bin aşağı doğru düzgün araba alınmaz. Bunun 20 bini sizden mi çıkacak yani?Mühendislik bitiriyor.yakında evlenmeyi de düşünüyor.abisi ona da destek oluruz diyor.
Kp ve kv gayet kıdemli memurlar.her ikisinin de geliri iyi.onlar da destek olurlar tabiki ama kaynim evin nazlı çocuğu.biz evlendik eşim de ben de fazlasıyla sorumluluk sahibi olduğumuzdan kimseden bir beklentimiz olmadı.yani istesek bize de destek olurlardı ama istemedik.
Eşim de kardeşine babası gibi destek olduğunu göstermek istiyor..
Bilmiyorum tartışma yaşamadık ama huzursuzlugumun farkında dünden beri konuşmuyoruz..çok bunaldim..
bende mühendısım kimse araba almadıMühendislik bitiriyor.yakında evlenmeyi de düşünüyor.abisi ona da destek oluruz diyor.
Kp ve kv gayet kıdemli memurlar.her ikisinin de geliri iyi.onlar da destek olurlar tabiki ama kaynim evin nazlı çocuğu.biz evlendik eşim de ben de fazlasıyla sorumluluk sahibi olduğumuzdan kimseden bir beklentimiz olmadı.yani istesek bize de destek olurlardı ama istemedik.
Eşim de kardeşine babası gibi destek olduğunu göstermek istiyor..
Bilmiyorum tartışma yaşamadık ama huzursuzlugumun farkında dünden beri konuşmuyoruz..çok bunaldim..
Yani öyle düşünüpte kardeşine araba HEDİYE etmeye kalkıyorsa, pes doğrusu bukadarda olmaz, derim canım.Ikimiz de çalışıyoruz.maaslarimiz eşit.aileme ev alacakları zaman 20bin kadar borç verdik.eşim de kardeşine 20bin liralık bir araba alıyor ..aileme borç verdiğimiz zaman bunu problem etmedi babama güveniyor çünkü.babam da sağolsun güvenimizi boşa çıkarmadı her ay düzenli yolluyor.1yilda bitecek borcu..
Bende isterim o zamanaynen öyle. cokta iclendiyse esin kendi arabasink satsin. yada versin ona seni calisitirip kardesine yedircek ne guzel fikirmisbanada alın bır tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?