Kaynıma taktım içimi dökmek istiyorum

ayyy "bsg" demek lazım bunlara açılımını yazamıcam ban yerim
ordan akıl vermesi kolay
adam ameliyata girmiş madem kalkıp gelseymiş totosunu kaldırıp

Aynı durum annemin başında. Annem babam evleneli 40 seneyi geçti. Babam en büyük olmasına rağmen hala sesini çıkartamaz. Babamın yanında bir şey deseler ya annem yanlış anlamıştır yada babam duymamıştır. Her gittikleri yere ya halamı ya yengelerimden birini mutlaka götürürdü. Amcalarım halalarim 50 yaşının çok üstündeler ama hala çocuk muamelesi yapıyor. Dedeme babaanneme maddi manevi tek destek biz olmamıza rağmen hep akıl verirlerdi ama hiçbir zaman ellerini ceplerine atmadılar, ihtiyaç olduğunda yanlarında bile bulunmadılar. Şimdi herkesin çocuğu büyüdü. Amca/dayilarini sokakta görseler selam vermeye acizler.

Kimse için huzurunuzu bozmayın. Eşiniz tepki vermiyorsa siz tepki verin. Kayınvalidenizin yanında açık açık söyleyin. Telefondan emir vereceğine buraya gelip o ilgilensin diye belirtin. Sustukça insanın daha çok üstüne geliyorlar. Giden ömürden gidiyor.

Kayınbirader haksız

Lakin eşinizin arkadaş ayarlaması da bana garip geldi

Yani ya o babasının yanına gider siz taksi ile dönersiniz doktordan ya da kp ile Kv taksi ile hastaneden gelir

Arkadaş ayarlamak bana böyle daha uzaktan aman idare edelim işi görülsün imajı çizdi

Benle çocuğu yalnız bırakmaz taksi ile dönmek için. Arkadaş dediği kişi çok yakın aile dostu zaten oğlu gibi bizim babanın. Sorun olmaz daha önce de araba kullanamazken o aile dostu arkadaş getirmişti doğuma.

Çok haklısınız cesaret etmemeli uzaktan emir vermeye.

Bütün öfkende son damlasına kadar haklısın arkadaşım Allah kurtarsın hasta ruhlu kaynından, ben de hep görümceme deli olurum malesef 5 parmağın 5 i de 1 olmuyor kardeşler birbirine hiç benzemiyor..

Ne zaman bilmiyorum ama bir gün mutlaka anlar eşin neyin ne olduğunu.. merak ettim kaynınız evli mi kendi hayatı yok mu hep bi bedavacılık, bencillik, sömürgecilik vs.

Ne zaman bilmiyorum ama bir gün mutlaka anlar eşin neyin ne olduğunu.. merak ettim kaynınız evli mi kendi hayatı yok mu hep bi bedavacılık, bencillik, sömürgecilik vs.

Bekar kendisi. Ailede namı var sürekli bir şeyler ister, talep eder, başkasının üstünden geçinir diye. Eşime palto almıştık ben bunu çok beğendim dedi aldı mesela. Benim saf eşim de ona daha çok yakıştı diyor. Hayır dedim sen beğendin sen aldın sana daha çok yakışıyordu sen yakışıklısın. Kardeşinin karşısında hep bi eziklenme hep bi ikinci planda olma. Nasıl yetiştirmişse annesi artık.

Garip valla canım, inşallah evlenirse rahatlarsınız kendi eviyle ilgilenir belki.. Allah sabır versin..

Deli mi ne .
Suya sabuna dokunmadan uzaktan komuta ediyor sizi . babasının arabasını niye ortak almayı teklif etmiyorda al da al diye tutturuyor görgüsüz.
Sinir olmakta haklısınız ya eşinizle güzelce konuşun farketmeli oda .

Öyle olur zaten ,size sonuna kadar hak veriyorum.Takmamaya çalış kardeş bizimde basimizdan geçiyor aynı seyler
Babasını çok düşünüyorsa o izin alıp gelseymis madem sinir oluyorum böyle insanlara
Bizler agizlarini kapatmayi bilmediğimiz onlar gibi cirkef olamadığımız için tepemize biniyorlar.

Alacak bir gün abi kardeş otelin birine kalmaya mi gidecek? Akıl mantık alıyor mu bunu. Öbürleri için değil ama bunun için kıyameti çok güzel koparırsin. Kocanın sensiz otellerde ne işi varmış. Ya da senin de olmadığın tatil?

İşte küçük o kıskançık olmasın aralarında diye abisisin sen, abilik yap vs ler ile büyümüştür. Boyle abilikler yaptıkça övgü almıştır, takdir görmüştür aile tarafından daha çok sevilmistir.yani küçük kardeşine bayildigindan değil böyle yapması ogretildiginden böyle davranıyordur. Aksini yapması çok zor. Küçük olan da kullanmış bunu yıllarca. Neyse kv evlat ayırıyor dedin, varsa böyle birşey kocanın bunu fark etmesini sağla derim ben.

Tamamda eşin abi oluyor değilmi neden kardeşine bukadar yüz veriyor, he he deyip geçin, niye ona Okadar detaylı herşey aktarılıyor çok merak ediyorsa izin alsın gelsin o ilgilensin bir zahmet

Oooo bunlar neki.. ben kayinbiraderi anlatsam sayfalar yetmez... bi kac ornek verim en ufagindan... ben evlenirken kayinvalidemlerle birbucuk yil beraber oturdum sonra ayri eve ciktik diye neler neler soyledi abisine bizi yari yolda bıraktınız... annemden nasil ayrildin karin istedi diye ayri eve cikiyorsun.. bize kin guttu .. ben annemden asla ayrilamam dedi ve daha nisanliyken gitti hemen baska ev tuttu... yok cok esya aldiniz kendisi gidip daha cok pahali esya aldi... annemler her yaz gidiyorum diye ..esime ben olsam kesinlikle her yaz gondermem derdi ... simdi ben bu sene memlekte gidemedim ama onun esi hersene oldugu gibi bu senede memekette... amannnn okadar cok sey varki benimde icim şişmiş neyse bosver düşündükçe insanin sinirleri bozuluyor

Aynı dert bende de var canım malesef eşlerimiz hep ailelerine kör....
Sinir krizi geçirdim ben de bu yüzden ,sonrasında düzenli ilaç alıyorum zaten...

Eşinizin babası ameliyat durumundan dolayı size yük olmamak için arabayı alabileceginizi soylemis. Siz de dunden hevesli olur demissiniz.
Kayniniz da bu duruma icerlemis. Esinizin babasi uzuldugunu kayniniza belli ettiyse o da uzulup oyle davranmistir.
Bence araba babanizda kalmaliydi.

Eşin iyi idare ediyor. Çünkü başkası olsa ağzına geleni sayıp, azarlamisti bile. Şahsen ben iyi laf etmiştim

İçerleyen gider kendi alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…