Kaynıma taktım içimi dökmek istiyorum

O kadar güzel tespit etmişsiniz ki ben durumu böyle anlatamazdım. Benim eşim safdil, iyi niyetli bir insan söz konusu aile olunca. Benim ailem ona ne laflar söyledi, gitmiş bugün benden habersiz onlara yemek almış götürmüş. Ben konuşmuyorum kendi ailemle eşime olan davranışlarından dolayı. Benimki aman küslük olmasın diye düşünen bir adam, elinden ne iyilik gelirse yapar. Ve kör gözüne parmak olmadığı sürece de anlamaz, kendi ailesi tarafından kullanıldığını kabullenemez. Nasıl yapacağım bilmiyorum.

Evet. Ben arkadaşlarıyla gidebileceğini söylemiştim bir iki günlüğüne. Kardeşi de çok gelmek isteyince plana o da dahil oldu. İstemiyorsan gitmem diyor ama bilemiyorum. Bu sefer de eşimi cezalandırıyormuşum gibi olacak. Whatsapp'tan yazmış arkadaşına Sardenya tamam derse gelebilirim bakarız falan demiş. Öyle görünce de üzüldüm git diyesim geldi. Kardeşinin geleceğini bilmiyordum.

Aynı dert bende de var canım malesef eşlerimiz hep ailelerine kör....
Sinir krizi geçirdim ben de bu yüzden ,sonrasında düzenli ilaç alıyorum zaten...

Benim eşim anne babasına karşı öyle değil ama kardeşine karşı çok yumuşak. Sanki kardeşi onun çocuğu.

Sizinki yine kendi eşyalarını kendi almış, benim kaynım evlenirse biz alacakmışız eşyalarını.

Tamamda eşin abi oluyor değilmi neden kardeşine bukadar yüz veriyor, he he deyip geçin, niye ona Okadar detaylı herşey aktarılıyor çok merak ediyorsa izin alsın gelsin o ilgilensin bir zahmet

Aynen sürekli telefonda hesap verir gibi bugün böyle oldu yarın şu olcak diye konuşmalar. Bu ne ya.

Sizinki yine kendi eşyalarını kendi almış, benim kaynım evlenirse biz alacakmışız eşyalarını.
Çüş kendi ne halt yemeye duruyor. Oldu olacak gerdeğe de kendi ellerinle hazirlada tam olsun. Öyle hazırdan evlilik mi olurmuş. Ayrıca banane kaynimin düğünün den

O ne yatovbe tovbe kayin degil omur torpusu cok biliyosa kendi qlsin araba ne mantiksiz bir adam ne hakla yorum yapiyor

yerinde olsam otele de gitmesine izin vermem.
bu kadar pısırık kalmasına da izin vermem.

ne demek üstüne gidersem ters tepecek?
üstüne gitmezsen nasıl düzelmesini bekliyorsun?
bir cinnet çözer bu işi. geç bile kalmışsın.

Araba konusunda haklısın ama diğer konularda hak veremedim sana.
Eşin zaten arkadaşlarıyla tatile gidecekmiş kardeşi de plana sonradan dahil olmuş.Bunda rahatsız olacak ne var anlayamadım.
Hastane konusunda da her şeyi soruyor diye sinirlenmişsin ama adamın meraklanması normal. Babası ameliyat olmuş sonuçta. Abisi götürüp getirse içine öyle sinecek demek ki ona emanet gibi düşünüyor. Fazla ısrar etmesi yanlış ama.
Montunu beğendi aldı vs. bunlar kardeşler arasında olabilecek şeyler. Nazı geçiyor abisine. Eşin de seviyor ki kardeşini rahatsız olmuyor bu tür şeylerden.
Seni ve çocuğunu ilgilendirmedikten sonra karışma onların aralarındaki meselelere.

eşiniz büyük değil mi yaa kardeşi bişeyle ilgilenmeyip birde emir yagdırıyor birinizin dur demesi lazım siz veya eşiniz bende okuyunca kaynına gıcık oldum

Eşin diyemiyorsa sen ne güne duruyorsun aç telefonu söyle. Kimse sizi yönlendiremez diyeceğim ama yönlendiriyor. Baya kendi malınızı alıp satmanıza bile karışıyor. Diş göstermedikten sonra burda konu açmanında pek mantığı yok.

Bir b.ka yaramayan insanların ağzı durmaz zaten. Esin tavır koymazsa bu böyle gider.

kafayı yemiş kaynın . çok kıskanç birisi. sen bi ş ey deme. o kendini belli edecek zaten . belli etmiş de. daha da belli edecek .sen uzak dur.

Aynen sürekli telefonda hesap verir gibi bugün böyle oldu yarın şu olcak diye konuşmalar. Bu ne ya.
Çok haklısın canım benim, benimde en sinir olduğum şey, birde zaten ordan bir halt yiyemez sadece emir yağdırsın oh ne ala. Bence kesin resti çeksin eşin, yoksa kurtuluş yok.

Kaynınız bekar sanırım. Muhtemelen gelince arabasız kalacağı için abisine baskı yapıyor. Hatta daha iyisini al demek bunun açık ispatı.
Eşiniz" sanane oğlum zaten ben almıştım o arabayı,gerekirse babama araba alırım ama seni ilgilendirmez" yada "sen daha iyisini al/yap"demediği sürece üzgünüm ama kaynınız daha çok emir yağdırır.

Evet bekar izne gelince o kullanıyor. Benim de aklıma sonradan geldi. Kendi kullanmak için ısrar ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…