Kaynımdan bıktım

Ya abla ben bile okurken sıkıldım bu ne böyle!Bir adam neden böyle her şeye karışır anlamıyorum ki!Bir anne olarak sen de üzülüyorsundur yediremiyor da olabilirsin ama ben olsam cıngar çıkarmıştım.Sanki annesi babası adama bak ya!Bence beyinizle konuşun o uyarsın kardeşini böyle şey olur mu ya?Ama siz bir şey demeyin kötü olursunuz! Erkek erkeğe konuşurlarsa daha etkili olur.Bir de hadi kadın olsa neyse?Erkek adamsın ne diye karışırsın ki çocuk büyütmeye?Git çocuk gelişimi oku di mi yani

Bana kalsa açtırmam ama eşimi arıyorlar ve o da bir yıldır görmediler diye açıyor. Eşim aileme çok saygılı o yüzden ben de onun kardeşine tahammül ediyorum ama benim ailemde de böyle biri yok ki. Olsa eşim de delirirdi.

Başka yeğenleri de var. Onlarla kıyaslıyor hep. Ondan böyle.

Eşiniz onlara değil size kıyıyor yani.
Bu erkek milleti çok mu kör yoksa eş mi değersiz?

Aynen öyle. Havalar nasıl diye sorsa ben yürüdü mü oturdu mu diye anlıyorum ve sinir oluyorum artık.

Kesinlikle buna dikkat edin çocuğa kötü örnek bu yalan söylemek, çocuğa yapamadığı söylemek . Bunlar hep bilinçaltına işliyor. Dr a gittik görüntülü vs telefon yasakladı deyin hiç açmayın. Yazık size de ama o çocuğun yerinde hiç olmak istemezdim. Yavrum kendini yetersiz görür . Senin çocuğun olsun ona yaparsın deyip kapatın konuşturmayın lütfen

Bekar dimi bu.
Allah gelecekteki esine sabir versin.
Bundan fena koca olur.
Tam emir yagdirip elini hicbir seye surmeyen kocalardan olur bu.
Evlerden ırak.
Bekar ve evlenmeye niyeti yok çünkü ne bir işe girip düzgünce çalışır, ne umursar. Senenin yarısı orda burda çalışır, kalanında evde yatış. Aman evlenmesin, ailesi de bize kalır.

Eşim her fırsatta bozar onu. Kızar, uyarır ama bu sefer küsüp küsüp kayınvalidemin burnundan getiriyormuş. Yazık kadına her gün bunu çekiyor.

Senin kaynın içine kaynana kaçmış anaammm dert olsa çekilmez Allah gelecek olan eltine sabır versin

Bu kadar karışması, müdahale etmesi sinir bozucu olsa da, belli ki yüreği sevgi dolu. Saf duygularla hareket ediyor sanki, içinden geldiği gibi. Patavatsızlıkları da bundan gibi. Ay ne bileyim, bu zamanda böyle amca. Nolur kızmayın. Ben sevdim kayınbiraderinizi :)

Kaynananız sağ mı? Öldüyse ruhu kaynına girmiş olabilir. Kaynana bu çünkü.
Kaynanam sağ ve çok iyi bir insan. Hiçbir zararı olmadı bana. Ne iş bekler ne karışır. Ama onun yerine kaynım var. Memlekette bana 2-3 kere bir iş yapmam için emir verdi de ağzının payını verdim. Kocaman adamsın bana niye iş buyurursun, kalk kendin yap .Bayram seyran mesajlarına bile cevap yazmam.

Bana asla normal gelmedi bir erkegin hele hele bekar ve hicbir tecrube edinmemis bir erkegin cocukla heleki gelisimiyle bu kadar ilgilenmesi yanlis anlamayin ama bu ilgi degil daha fazlasi bence dikkat edin bu kayniniza biraz sinirini bilsin neler izliyoruz affiniza siginarak soyluyorum..

Hanımefendi ben kadın olarak çocuklara sinir oluyorum ne bu böyle vıcık vıcık erkek.Çok itici bir şey.Böyle bir erkek güven vermez.

İşin içine girince sevimli olmuyor hiç. Şöyle düşünün. Adam kahvede toplamış tepesine 10 tane adamı. Eşimi arıyor. Çocuğu görelim diye. Evim dağınık. Elin adamları neden benim evimi ve çocuğumu görüyor. Bu konuda uyardım. Bir daha olmadı. Evet sevebilir ama kusur aramadan sevse keşke. Ayşe’nin oğlu Fatma’nın kızı yürümüş, sizinki niye yürümedi dememeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…