• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynımdan küfür yedim

ogretmen_083

umutlar bitmesin dostum
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
126
2
621
41
İçel Mersin
kızllar merhaba. 3 yıllık evliyim ama sağolsunlar --ayrı şehirlerde yaşamamıza rağmen-- kaynım ve eltim üç yıldır köpek gibi saldıra saldıra beni yıldırdılar.7 aylık bir bebeğim var. kaynımın bize düşmanca tavırları daha evlenmeden başlamıştı. bende eşimde devlet memuruyuz ve maddi durumumuz iyi sayılır. onlar bir fabrikada çalışıyorlar.ve standartların altında bir yaşamları var. asıl sebep bu aslında. ben evlendim evleneli ailelerinde,köyde,şehirde bir numaralı gelin ben oldum. herkes beni çok sevdi. eltimden ise kaçacak yer ararlar.buda başka bir sebep.
ben hamile kalınca başladı asıl saldırganlıklar.bana aptal aptal msjlar atardıı eltim. yok sen beni nie aramıyon yok sen hamile kalınca değiştin felan filan. bende bu msjları çekmesini istemediğimi söylemiştim.biraz çekiştik ve küstük. ben 3 aylık hamileydim.
daha sonra kaynım girdi devreye eşimden para istiyor.kontör istiyor eşim yok deyince telf suratına kapatıyor. en son arabamızı bir aylığına istedi. bende o zaman 6 aylık hamileyim ve okula arabayla gidiyorum. servis yok dolmuş saatte bir geçiyor. eve 4km okul ve yokuş yukarı tepede.
kaynım ne var okula 1 ay dolmuşla gitse ne olurki, aman ne kıymetli karın varmış.felan filan eşimi yıldırma politikalarına devam ettiler. o gün yemin ettim bu karnımdaki çocuğu sana göstermicem diye....neyse olaya geliim.. çocuk doğdu ne aradı ne sordu ne hayırladı...memlekete gittik çocuğu görmek istiyor. soruyorum arkadaşlar karnımdayken bana eşime eziyet eden beni üzen adam ne yapcak çocuğu...???
bayramda yine gittik yine istedi görmek göstermedim. en son geçen haftasonu gittik eşime demiş görim sevim diye.. eşimde ne olur arada ben kalıyorum diye istedi.bende yine vermeyince dışarı çıktığımda bu bi bağırdı..
"" bana bak bana sen kimsin lan sen kimsin bana çcuğu göstermiyon"".ağza alınmayacak küfürler küfürler küfürler..
YIKTI KIRDI DÖKTÜ. BIRAKSALAR SALDIRACAK
eşim onun ağzını kapatmaya çalışırken bir yandanda arabaya bin diye bağırıyordu . çocuk kucağımda şoka girmiştim..
neyse eve nasıl geldik saatler nasıl geçti yolda bilmiyorum..
şimdi boşanmayı bile düşünüyorum 7 aylık bebekle..
NE YAPMALIYIM?

ne olursa olsun,o çocuğun amcası. göstermemeniz yanlış.
tamam onlar kötü davranmışlar size.
ama bu son hareketinizle suçsuzken suçlu duruma düşmüşsünüz.benim fikrim bu tabii.

Boşanmayı neden düşünüyorsun allahaşkına? Eşin ne yapmış ki? Üstelik sana karşı çıkıp çocuğu da göstermeye kalkmamış. Üstelik ufacık çocuğu söz konusu etmeyin bence. Yeğeni görmek istiyorsa görsün. Küfür etmesi tavırları yanlış elbette.

keşke gösterseymişsiniz.tamam haklısınız siz konuşmak yada görmek istemiyor olabilirsiniz ama o yavrunuzun amcası.böyle yaparak eşinizide zor durumda bırakmışsınız.okypete arkadaşımnda dediği gibi haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi.şimdi arkanızdan nasıl fena bir kadın baka macasına göstermiyor diycekler bilmiyceklerki amcası hayırsız,düşüncesiz ve terbiyesiz adamın biri....

bir kere haklı bile olsanız.....

kaynım ve eltim köpek gibi saldırıyorlar lafı hiç olmamış....

yıne haklı bile olsanız .......

çocugu niye kendi öfkenize yada sinirinize malzeme ediyorsunuz ki....

çocugu göstermemekle ne olcakki.....göstermeliydiniz...

tabiki onun size küfretmesi.....yada hkaret etmeside olmamış.....

eşinizle sorun yok aslında öyle büyütüleekte bir durum yok niye boşanmayı düşünüyorsunuz ki..

sizinde yazım şeklinizden sinirli bir yapıya sahıpsiniz gibi....

onlar öfkeliyse siz sabırlı olsaydınız.....yada sabremedınız ......gitmeler gelmeler yapmayıp araya mesafe koysaydınız.

Son düzenleme:
pardon da eşinizden niye boşanmayı düşünüyorsunuz anlamadım :S tamam kaynınız bazı hatalar yapmış ,görüşmeyebilirdiniz ,ama çocuğu göstermemek de ne oluyor ,bende eltimle görüşmüyorum ama kızımı gönderiyorum ,kuzenlerini çok seviyor onlarda kızımı ,oynuyorlar beraber sonra geri getiriyorlar ,eltimi asla görmek istemiyorum ama amcası var arada kuzenleri var görüşmek en doğal hakları..
yalnış yapmayın ,eşinizin bir kabahati yok o da arada kalmış belli ,bir yanda kardeşi bir yanda karısı çocuğu ..

Çocuğu göstermemeniz çok saçma olmuş.Siz görüşmek istemeseniz anlarım.çünkü gerçekten görüşmemeye hakkınız var.Kaynınız davranışlarında tamamen haksız.heleki size küfretmeye hiç hakkı yok.Ama dediğim gibi çocuğu göstermemek biraz mantıksız olmuş.Eşinizin ne yapmış ki kaynınız için niye eşinizden boşanacaksınız.bir daha kaynınızla hiç görüşmeyin olsun bitsin.

eşinizden neden boşanmayı düşünüyorsunuz.adam sizin yanınızda.size karşı bişe yapmamışki
üstelik çocuğu göstermek istememenize rağmen size karşı çıkmamış
nekadar kötü olsalar çocuğu görselerdi nolurdu ki

çocuğu göstermeyerek ,olayı dahada farklı boyuta taşımızsınız.
eşinede yazık oda arada kalmış.boşanmak isteme sebebini anlayamadım.aklı başında,kültürlü biri olmalısın.böyle düşünmen beni şaşırttı.

gerçekten yiyeğinini çok merak eden amca, yiyeğinin annesine tonla küfür eder miydi acaba, diplomasi tek taraflı olmamalı, amcanında yaklaşımı daha farklı olabilirdi

çocuğu göstereydinn sen konuşmayaydın bakmasaydın yüzüne hatta eşine vereydin o göstereydi
olay bu raddeye gelmesdii ne o sana küfür ederdi nede sen eşinden boşanmayı düşünürdünki bu çok saçma neden boşanmayı düşünüyorum diyosun sırf ailesi yada kaynın yüzündemii
bence mantıklı düşün şuan sinirli olduğun için bu şekilde düşünüyo olabilirsin

bu arda konuşan ağız haklıdır derler karşı tarafıda dinlemek gerek
sırf çocu görmedi die küfür etmemiştir bence eğerki sırf o yüzdense benim eşimin kardeşi bana küfretcek benim eşimde bakıcak yada ağzını tutcak ölemi onun ağzını burnunu dağıtırrr

ne olursa olsun insan yengesine küfretmemeli, yani bunun bi bahanesi olamaz, hem üzüm iste hem bağcıyı döv, yiyeğini görmek istiyosan önce anasına hiç değilse minimum saygın olcak

bi şekilde araya soğukluk girmiş, büyükler araya girebilirdi, ne biliyelim, amca eline çiçeğini hediyesini alıp hastaneye doğuma gidebilirdi, her normal amca, dayı gibi, yengesini görmese bile çiçeklerini bırakabilirdi, bi ton yolu vardı bu işin

ben yiyenimi görcem göstermiyon mu alsa küfür, çok medeni
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Siz isterseniz görüşmeyebilirsiniz ancak bebeğinizi göstermelisiniz.sonuçta bebginiz sadece size ait değilki..eşinizinde payı var degılmı:)

bikere eşin anladığım kadar ile senin bu olayda yanında
ondan neden boşanmayı düşünüyorsunki
ikincisi
kaynın bi hata yapmış evet yapmayada devam ediyor
ama o bebeği göstermeme gibi birşey yanlış sanki
zaten o bebek büyüyünce ne iyi en kötü anlayacaktır canım
bu sebebten eşini boşamayı sil bikere aklından
üzme kendini
bebeğine eşine yansıtma bu olayla

valla arkadaşım aranızda tam olarak ne geçti bilmiyorum ama sende çok kinciymişsin, bebeği köşe bucak kaçırmışın falan
keşke ikinizde birer adım atsaydınız birbirinize, sonra istiyorsan gene mesafeni korurdun
aile arasında küslük çok kötü herkes için
:hulya:

bence her konuda haksizsiniz..birincisi, kayniniz esinizin kardesi, ihtiyaci varmis para istemis, kontor istemis ne varki bunda bu kadar buyutecek anlayamadim..bizim aile baglarimiza , akrabaliklarimiza noluyor, nereye gidiyoruz anlayamiyorum inanin...cocugu amcasinin gormeye hakki yokmu, adami resmen tahrik etmisiniz..

ne olursa olsun,o çocuğun amcası. göstermemeniz yanlış.
tamam onlar kötü davranmışlar size.
ama bu son hareketinizle suçsuzken suçlu duruma düşmüşsünüz.benim fikrim bu tabii.
katılıyorumvereliniortak
ve ekliyorum tamam yanlış davranmışlar haklıda olmayabilirlermirmirmirmir
ama sizde hatalısınız:1closedeyes:

Keske baska birseyin üstüne yemin etseydin arkadasim...zaten sahsim adina en nefret ettigim olay coluk cogun üzerine yemin etmekdir....:umursamaz:

Ben seni tam olarak hakli bulmuyorum...bu olayin buraya kadar gelmesine sebeb birazda sensin...:hulya:

Onlardan nefret ediyor olabilirsin, hakli sebeblerin vardir bilemem....ama en azindan esinin hatiri icin, al götür görsün deyip kendin muhatap bile olmadan esin cocugu amcasina gösterebilirdi.....

Simdi ne oldu? Ne gecti eline?

Esin abisi ile kötü olacak, sen kötüsün, birde böyle cirkin bir olaya maruz kaldin....:delphin:

Kaynınız ve eltiniz size kötü davranmış olabilirler ama sizde kendi kininize çocuğunuzu neden alet ettiniz anlamıyorum. O çocuğu babanızın evinden getirmediniz, tabiki amcası görmek istiyecek. Siz kaynınızla görüşmeyin ama bırakın eşiniz bari çocuğu amcasına göstersin.

Arkadaşlara bende katılıyorum..
siz haksız duruma düşmüşsünüz...

Bi arkadaşın dedigi gibi eşinizinde bir parçası o
ve bende Allahın izniyle hamileyim...

Bebişlerimiz bize Allahın emanetleri Allah verdi...kutsal bi varlık yani..

Keşke keşke saflıkları adına eşinize verip cocugunuzu görsün biraz deseydiniz...

Back
X