Kaynımın amacı ne sizce???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kaynınız gayet normal davranmış. Tacizci kuzenlerinizde arayın suçu bence. Hiç de boşuna onları savunmaya çalışmayın eşinize karşı. Hem millete sarkıntılık yapacaklar hem de onları koruyacaksınız. Biraz eltinizi düşünün.

Esiniz kardesini tanimiyor mu?" Siyasi bir takim olaylara" karisip karismadigini bilmiyor mu? Eger kuzenleriniz kayniniza iftira atmadilarsa o Kadar küfrü bosuna mi yediler?

Konunun sizinle alakası bile yok.
Kaynı ile kuzen arasındaki mesele.
Üç maymun oyna

Ben kaynınızın değilde kuzenlerimin amacını merak ettim.
Kaynınızın tek hatası küfür etmek.
Ama onun açısından bakarsanız sizin kuzenleriniz onun hakkında dedikodu çıkarıyor, sonra 6 yıl önce nişanlısına asılıyorlar falan büyük ihtimalle kaynınız o ara neden istek atıp duruyorsunuz diye terslediği için kuzenleriniz böyle bir dedikodu çıkarmış. Bence siz kaynınız küfür etmemesini söylemek yerine kuzenlerinize nişanlı bir kadını istek yoluyla rahatsız etmemelerini, her sinirlendiği kişinin arkasından asılsız dedikodu çıkarmamasını söyleyin. Ve ben böyle kuzenlerim olduğu için utanırdım, siz bir de eşinizi suçluyorsunuz pes.

Siz 5 aylık evliyken eşinizin hasta teyzesini bakmak icin evinize almak zorundaydıniz galiba. Bir yanlışım yoksa öyle hatırladım. Eşinize hayır diyemiyordunuz. Eğer yanlış hatırlıyorsam söyleyin. çünkü bu bağlamda yorum yapacağım.

Sizin evliliğinizin belkemiği eşinizin keyfi ve rahatı. O zaman da aynen böyle söylemiştim size.

Siz eşinize en tabii haklı olduğunuz konuda itiraz bile edemiyorsunuz, evimde kimseyi istemiyorum diyemiyorsunuz. Da kayinbiradere mesaj atacaksınız?????

Hele bir atın da sonra seyredin sizin başınıza ne gelecek.

Sanıyor musunuz ki eşiniz bu mesajı duymayacak ve gelip öfke ile size güzel bir ayar vermeyecek?

Kayınbiraderiniz de "aman kardeşime ne dediğime dikkat edeyim de hanımı ile aralarına soğukluk girmesin" diye düşünecek? Buna ben yüzde 0.01 oraninda bile ihtimal vermiyorum. Siz veriyorsanız deneyin de... bi görün.

Konudaki en büyük hata eşinizde bi de.

Kayinbiradere ne diyeceksiniz

"Eşime anlatma. Sonra gelip bana tavır yapıyor " mu diyeceksiniz. Yani siz eşinizi yola getiremiyorsunuz. Bu sebeple dünyadaki herkes buna dikkat edecek. Amacınız eşinizin evde huzuru bozmaması???

Sizin kulağınıza normalgeliyor mu? Benim kulağıma normal gelmiyor.

Bi de şunu çok merak ediyorum. Eşler her şeyi birbiriyle paylaşır mi? Ben (ailem konusunda) eşimle her şeyi paylaşmıyorum. O da benimle paylaşmıyor. Bunu meraktan soruyorum. Biz mi anormaliz acaba?

bana en buyuk sıkınti kuzenleriniz gibi geldi.
su durumda kalsam kufurlere degil kuzenlerimin yaptigina takilir bir de kendilerinde sorun yokmus gibi ustune sizide doldurmus olmalarina takilirdim.
etrafinizda kendi cikarlari icin sizi bile kullanmaya calisan kuzenleriniz var.

Konular.bana alakasız geldi. Siz de garipsiniz yani adam bir şey paylaşmış kafanızı kuma gömüyorsunuz. Eşin oh iyi küfür etmiş dememis ki adama ne suç buluyorsunuz.
Eşim diyorki küfğr etmesi yanlış değil ben de ederdim hattabdaha beterini ederdim. Bu ne demek? Ve bana da küfürsüz olarak kardeşinin yazdığı şeylerin benzerini yazdı yani.

Hayır kaynım zaten bu olaylar ilk olduğunda ikisşde biz evlenmeden önce eklemişlerdi kabul etmemiştik ekledikleri yüzünden kızmıştım onlara demişti. Şimdi bu konuşmanun ardından bie yıl geçmiş gelmiş eşime 6 yıl önceli mesajları tekrar açıp gösteriyor, bşr daha mesaj atma filan yok kuzenlerşmin şuan ikiside evli zaten. Bu olay 6 sene önce onlar bekarken oldu. Kuzenim eltimi eklemiş eltimde bunu nişanlısına yani kaynıma söylemiş beni ekledi diye. Bunun üzerine gidiyor kuzenime yazıyor niye ekliyorsun diye. O da aynı köylüyğz o yğzdeb ekledim nişanlı olduğunu biliyorum diyor.

Bu kadar saçma bir konu okumamistim. Kuzenlerin neden eltine msj atmış neden kaynini kotulediler. Kaynin neden mesajlari esine atti. Esin neden sana kızdı sen neden kızdın. 6 senedir duran msjlar neden şimdi patladı. Corona psikolojinizi bozdu herhalde. Müge anliya çıkarsınız yakında

İlla birine mesaj atmak istiyorsan kuzenlerine at
Kaynın kardeşi ile dertleşmiş, müzevirlik eden eşin, terbiyesizlik eden kuzenlerin sende kaynına mesaj atmayı düşünüyorsun öyle mi

Hayır ama bakın olayı tam anlatayım 2014 yılında kaynım ve eltim yeni nişanlıydılar, onlar nişanlıyken 2 kuzenim eltimi ekliyorlar, sonra eltim kaynıma beni eklediler şu kişiler diyor ve kaynımda bunun üzerine kuzenlerime neden ekliyorsunuz bu kız benim nişanlım diyor, onlarda biliyoruz aynı köydeniz tanıdık diye ekledik bir art niyetimşz yok diyor, bunun üzerine kaynım onlara kızıyor konu kapanıyor. Konu kapanalı 6 yıl olmuş. Aradan 5 yıl geçince yani 2018 sonuna doğru nişanlıyken yani daha tam nişanlanmadan kuzenimin eşi canım iyi araştırdın mı evlenecrğin kişinin kardeşinin şöyle bir geçmişi varmış bir akrabası da şöyleymiş(bi siyasi konudan ijraç edilme mevzusy) iyi araştır vs dediler. Ben de ben araştırdım, öyle birşey olsa anlamaz mıyım ben dedim ve kuzenlerime kızdım tepki gösterdim nişanlıma bu konuda soru sordum böyle bir geçmişin var mı vs diye. Nişanlımda yani eşim öyle öğrendi gitti kardeşine söyledi. Sonra olay daha çok büyüdü, kaynım biz nişanlandıktan bir sğre sonra kuzenlerimi arayıp neden benşm hakkımda böyle birşey dediniz vs diye hesap sordu onlarda şöyle şöyle konular oldu vs biz seninle karıştırmışız diye kıvırdılar konu kapandı o zaman gittş. Bir daha da açılmadı, ben bu durumdan dolayı kuzenlerime hep soğuk durdum konuşmadım onlarda hatalarını anladılar zaten. İki kuzenim de evli yani ilk olaydan seneler sonra evlendiler onlar da. Neyse olaylae geçmiş bitmiş, ilk olaydan 6 ikinci olaydan 1 yıldan fazka olacak neredeyse gidip 6 sene önceki mesajları kaynım saklamış ve eşime göstermiş dün gece, eşim de bana attı ve altında bir sürü küfürlü mesaj. Eşim bana attı küfürlü mesajları niye atıyorsun insan ister istemez ailesine akrabalrına kğfğr edildiğini duyunca şok oluyor ve üzülüyor onların yaptığı ayıp yüzünden ben sürekli üzülmek zorunda mıyım? Ne diye gündeme getieiyor kaynım birde eşim üste çıkıyor, beb kuzenlerimş savunmadım sadece bana karşı küfüelü mesajlarınızı göstwrme sebebi ney onu anlamadım ona kızdım ve alınma sebebim de o. Boşuna geçmiş meseleden moralimiz huzurumuz bozuldu. İlk olay ekleme olayı 2014 de, sşyasi bir olayı var ihraç vs konularını bana söyleme yani iftira olayları da 2018 sonlarında oldu. İkincisinde sarkma ekleme vs yok.

Yaa bakın anlattım bu 2014 de kuzenlerim bekarken eltimls kaynım yeni nişanlılarken kuzenlerim aynı köydeniz diye eklemişler savunmuyorum onları. O zaman kaynım onlara kızmış neden eklediniz diye olay bitmiş. Aradan 4 5 yıl donra 2018 sonu 2019 başı gibi de biz nişanlandığımızda kuzenlerim beni uyardı, dikkat ettin ni iyi araştırdın mı, fetöxğ olabilirler diye, olay bu, o konuyu da kaynım konuştu halletti. Olay kapanmıştı. Kuzenlerimde zaten 2016 ve 2018 de evlendiler. Olay kapanmıştı yani. Kaynım dün hiçbir gerekçe yokken konutu hortlatmış ve onların mesajınınsakladığı yerden çıkarıp eşime atmış küfretmişler olay bu.

Şimdi hanımlar siz beni anlamadınız, ben asla kuzenlerimi savunmadım, ilk nişanlandığımızda olan iftşra olayında da ben kuzenlerimle kavga ettim ve kızdım da, eşimle kaynımın yanında oldum. Sorun bu değil zaten. Siz beni anlamadınız. Bakın 2014 yılında kuzenlerimin biri dayımın biri amcamın oğlu, ikiside aynı zamanlarda mı bilmiyorum eltimle kaynım nişanlandığı zamanmış eltimi faceden eklemişler, sadece eklemişler ama, mesaj konusu hakkında bana birşey söylemediler eltimle kaynımın dediğine göre eltim kabul etmediği için bir kere daha istek göndermişler bunun üzerine kaynım gidiyor siz neden benim nişanlımı ekliyorsunuz yazıyor, o da aynı köydeniz tanıdık diye ekledik, bir art niyetimiz tok yanlış anlayacak brişey yok diyor. Bunun üzerine kaynım kuzenime kızıuor ne diyorsun sen filan haddini bil nişanlımı ekleyemezsin tanıdık da olsa gibisinden diyor. (bu mesajları okudum) neyse sonra konuyu kapatıyorlar bir daha eklemeyin vs diye ama kaynım mesajları hiç silmemiş 6 sene boyunca saklamış. Biz eşimle 2018 yılında tanıştık tanıştıktan bir süre sonra sene sonuna doğru nişanlandık, ama nişanlanma sürecimşzde amcamın oğlu yanş eltimi 6 yıl önce ekleyen çocuk ve o çocupun eşi bana yazdılar dikkat et iyi araştırdın mı, çocuğun kardeşi ve akrabaları fetö ile bağlantısı var diyorlar, ben de dedim iyi araştırdım salak mıyım da öyle bir konu olsa anlamayacak mıyım, siz benim mutluluğuma engel mi olmak istiyorsunuz dedim tartıştım i, bir daha onlar hakkında böyle şeyler duymak istemiyoeum haddinşzi bilin dedim nişanlımla bu konuyu konuştum. O da gidip kardeşine anlatmış, kardeşi de sinirlenip nişandan sonra onları arıyor neden dediniz ettiniz tartışıp konuşup çözüyorlar kusura bakma yanlış bilşyormuşuz filan diyolar konuyu kapatıyorlar. Biz evlendik olaydan sonra evleneli 1 sene oldu. Kaynım dün hiçbie sebep yokken yani ne kuzenlerim yeniden yazdı ne de başka birşey ysptı, konuyu hortlatıp, eşimle kendi aralarında bu 6 yıl önceki mesajları sakladıpı yerden çıkarıp ekran görüntüsü olan eşime atıyor ve küfürler saydırıyor, kanını bilmem ne yaptıklarım, oooo çocukları, p.. Ler iui s..mişim demekki koymuş onlara filan yazıyor sülaleme küfürler düzüyoe. Neyse eşim ekran görüntüsğ ve küfürleri bana atıyor, ben şok oldum, bana olaydan daha önce bahsettiler kapattık ettik, neden yeniden ısıtıp ısıtıp önğmw getiriyorlar. Ona kızdım. Eşime bu küfürlü mesajların ardındna yazdım. Canım kesinlikle kuzenleimşn yaptığına hak vermiyorum, yaptıkları karaktwrsizlşk çok yanlış birşey bu konu yüzğnden tartıştım da biliyorsun ama keşke kardeşinin küfürlü mesajlarını bana atmasaydın, ne kadar haksız da olsalar insan kendi sülalesine küfredilince kendini kötü hissediyor onların yaptıklarından dolayı utanıyorum ama üzüldüm o küfürleri görünceaynısını sana yapsaydım hoşuna gider miydi dedim (aynı şekilde teyzesi bana nişanlımın yanında "xxx haturladın mı y ablanı eskiden altına alıyordun üstünden inmşyordun" dedi başka şeyler kastederek ki eşim de orda teyzesine laf etmeyip evde annesine teyzem niye böyke ayıp şeuler söylğyo diye kızdı.) ben de onun için teyzen hakkınfa ablalarıma ilerş geri laflar söylwsem kızmazmıydın dedim. Sen benimle neden sidik yarıştırıuorsun, ben hatalıyım sana küfğrleri atmamalıydım ama ben de olsam kardeşimdne daha beter küfredersim, senin alınöan utanman gereken birşey yok, ama benimle sidik yarıştırma teyzeme laf etsen tabikş kızarım sana filan dedi. Dedim bak olay da bu kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma, olayı da kapatalım moralim bozuldu, boş yere hiçbirley yokken yeniden ısıtıp ısıtıp huzurumuzu bozduk işten gelinxe bana bunlarınyansıtma surat asma konuşmamazlık etme dedim hiçbirşey olmamış gibi davranamam dedi bana. Moralin de bozulursa bozulsun bozuk bozuk takıl öyle dedi. Yani sonuç olarak anlamadığım konu şu. Tamam iki kardeş arasında herşeyş konuşur ama eşim bana o küfürlü mesajları hangi amaçla anlatıyor, resimleri atar anlarım, ama küfürlü mesajlarını atması yanlış, onun yerine kardeşim bu nedenle şok ama çok kızgın her türlü hakareti hakediyorlar vs dese veya başka türlü anlatsa birşey demem ama direk o küfürleri bana kopyala at, birde üstüne aynı hatayı ben yapsam ne olur senin gibi ablamla konuştıpum küfürlü mesajları senin teysen vs hakkında naparsın dediğimde kızarım benimle sidik yarıştırma diyor. İşte o yğzden kendimize yapışmasını istemediğimizi başkasına yapmayalım boşver artık bana yazma küfürleri huzursuz olmak istemiyoeum bitmiş bir konı için, huzurumuz bozulmasın dedim. Hiçbirşey olmamış givi davranamam sana, moralin bozuk bozuk takıl diyor yani amaç ne. Bunu soruyorum.

ha bi de kuzenleriniz de nişanlı olduğunu bildikleri bi kadına istek atacak kadar neyse sustum.
bu arada kaç yaşındaydı o zamnlar kuzenleriniz
Onlarla aynı yaştaydılar. O geri zekalılar yüzünden benim huzurum bozuldı. Sürekli ısıtıp ısıtıp biten konuyu hortlatmak bana yansıtmak nedir benimle alakası yok kii ben ne yapabilirim şimdi onlara. Niye 6 yıl önce ve geçen sene olan biten meselenin kapatıkşarı konunın tartışmadınınher fırsatta gündeme getirip birde üstğne küfürleri bana atıp moralimi bozup ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum.

evet haklisiniz sınır bozucu bi durum gerçekten eşiniz hatalı olan burda.
ama sessiz kalın bnce tartışma daha da alevlenmesin. hiç açmayın konuyu. kolay gelsin

Zatwn dediğinizi yaptım. Geçmiş bitmiş bizş ilgilendşrmiyoe, kardeşinle dertleşirsin gayet normal, yaptıkları da çok yanlış ve karaktersizlşk aöa onalrın yaptıkları yüzünden bizim aile huzurumuz bozulmasın, bize yansıtma bu konuyu dedim. Hatta dediğşnizin birebir aynısını yazdım ama eşim anlamadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…