- 1 Kasım 2019
- 2.746
- 5.475
- 158
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Konuşmıyorum zaten konuyu kapattım, eltimin sülalesine laf edilse eltimnrahatsız olur diye çekiniyorlar benim sülaleme istedikleri gibi laf ediyorlar.Işten atılabilir diye uyarmislar yani. Bence eşinizle de konuşmayın artık bu konuyu ama ben olsam başta hiç söylemezdim söylediysem de kuzenlerimi yedirmezdim bana göre yaptıklarında bir hata yok çünkü. Onlara belli ki siyasi durumlardan dolayı bu sinirleri küfürler hiç hoş degil. Eşim bana kuzenime edilen küfürlerin mesajını gösterse kişi kendine layık olduğu şekilde hitap eder der susardım. Belli ki öğretmen kayniniz ama üsluba konuşmaya bak
Işte malesef başta bu hakki istemeden de olsa vermişsiniz onlara. Eşinizin huyunu en iyi siz bilirsiniz o konuda yorum yapamam. Benim eşim bana surat asmaya fırsat bulamadan ben küstügüm için o koşuyor peşimden barışmak için. Eşiniz dr sanırım sizi iyice sindirmek için şuan surat asıyor.Konuşmıyorum zaten konuyu kapattım, eltimin sülalesine laf edilse eltimnrahatsız olur diye çekiniyorlar benim sülaleme istedikleri gibi laf ediyorlar.
Eşim şlk zamanlarda da evlenince de hep aynıydı. Ben küsüp kaçsam bile haksızmolduğu konuda uyancımdan gelemiyorum konuşamıyorum yapamam bu benşm yapım derdi. Yani değişik bir yapısı var çok kaçtım ama o kovalama derdinde olmadı her zaman bekleme derdinde oldu. Evlendşkten sonra biraz o konuda değişmeye bailadı ama sadece biraz.Işte malesef başta bu hakki istemeden de olsa vermişsiniz onlara. Eşinizin huyunu en iyi siz bilirsiniz o konuda yorum yapamam. Benim eşim bana surat asmaya fırsat bulamadan ben küstügüm için o koşuyor peşimden barışmak için. Eşiniz dr sanırım sizi iyice sindirmek için şuan surat asıyor.
Nişanlı kadına asilmislar ve arkasından konuşmuşlar. Ben olsam ben de küfür ederim.Eşim diyorki küfğr etmesi yanlış değil ben de ederdim hattabdaha beterini ederdim. Bu ne demek? Ve bana da küfürsüz olarak kardeşinin yazdığı şeylerin benzerini yazdı yani.
Şuan eşime yansıtmamaya çalışıuorum ama sanki ben yapmışım gibi eşim bana yansıtıyor. Kaynıma yazarsam ben haksız duruma düşerim biliyorum, yazmayacağım da ekmeklerine yağ sğrmeyeceğim, ama eşimin bana tavrı beni üzüyor işte. Konuyu kapadık yatarken gülerek birbirimizi başkaları yüzünden üzmeyelim huzurumuzu bozacak şeylerden uzak duralım dediğimiz halde uyandığımda kendisi kalmış kendine kahvaltı hazırlamış kendi kendine çay içiyor ne bi günaydın, ne sana da bir bardak koyayım mı demek var ne de başka birşey. Allah a havale ediyorum beni bu şekilde üzenleri üzülmeme sebep olanları.
Edersiniz de bunu karınıza yazmazsınız dimi?siz düşünün eşinize ablam kuzenine veya kardeşine küfretri diye haksız bile olsa o yazdığı küfürleri söyleseniz ayrıntısıyla hoşunuza gider miNişanlı kadına asilmislar ve arkasından konuşmuşlar. Ben olsam ben de küfür ederim.
Eşin sana küfür ediyorsa bu başlı başına problem. Kaynını filan boşver bu soruna odaklan.
Öyle yapacağım, yapabilirsem eğer. Bunaldım karantinadna dolayı da hep evdeyim. Gidiyim de yemeklerimş yapayım bari kafam dağılır sonra da oturur kitabımı okurum.Ben sizin eski konularınıza baktım da hiçbirinde eşinize hak veremedim zaten. Özellikle teyzesine baktırmak istemesi konusu falan.
Neyse, bence kafanıza takmayın bu kadar. Açın dizinizi izleyin, kitabınızı okuyun. Sizi üzülüyor gördükçe daha çok uzatıyor, kendini daha çok haklı görüyordur.
Gitmez ama abartacak bişey yok.Edersiniz de bunu karınıza yazmazsınız dimi?siz düşünün eşinize ablam kuzenine veya kardeşine küfretri diye haksız bile olsa o yazdığı küfürleri söyleseniz ayrıntısıyla hoşunuza gider mi
İyi günler hanımlar çok üzgün ve sinirliyim şuanda. 1 yılık evliyim. Eşimle aynı köydeniz. Kuzenim biz evlenmeden önce kaynım ile ilgili birşey söylemişti dikkat et diye onların siyasi olayları vs var gibisinden. Neyse bu yüzden kaynım kuzenlerimle konuşmuş ve konu kapanmıştı ama birbirleriylr konuşmazlar hsz etmezler yani. Neyse gelelim asıl konuya bundan 6 yıl önce olnuş bir olay, bu kuzenlerim 6 yıl önce eltimi facebooktannarkadaş ekleyip durmuşlar, eltimde kaynımla nişanlıymış, kaynım kuzenlerime kızmış niye ekliyorsunuz vs diye bu 6 yıllık mesajlaeı kaynım silmemiş eşime göndermiş bugün, birde üstüne p.çler o... Çocukları iyi biplwmişim demek ki o yüzden kudurup iftira atmışlar bana filan, kanını biplediklerim filan diye küfğrler ve bunları bana eşim gönderdi, ben şok oldum, üzüldüm kuzenlerim erkek bu arada. Neyse eşime dedim kuzenlerimşn yaptığı şeyleri savunmıyorum ama 6 yıl önceki bir meseleyi bana kardeşinin ettiği küfğrlerle yansıtman hoş değil. Kendi aranızda konuşuyorsunuz bana niyr atıyorsun, hatalı da olsalar alındım ve üzüldğm, aramıza huzursuzluk niye sokuyorsun vs dedim, küfür etmesi yanlış dddim. Küfür etmesi yanlış ddğil ben olsam bende ederdim ama o küfürleri sana atmam yanlıştı dedi. Deidm aynısını bana söylenmeyecek şeyleri söyleyen teyzen hakkında ben ablamlara yazsam senin teyzenlere küfür etsem banandediği bel alto şeyler için hoş olur mu kızmaz mısın dedim. Kızardım ama sen benimle niye sidik yarıştırıyorsun, bir daha sana brişey anlatmıycam dedi vs tartıştık. Bana işten geldiğşnde bu konuyu yansıtma lütfen kapatalım daha da konuşmayalım geçmiş bitmiş mesele huzurumuz kaömasın dedim moralim bozuldu dedim. Bana dedikş şu, moralin bozuk kalsın, hiçbirşey olmamış gibi davranamam. Dedi bendenyaptığının yanlış olduğunu hoş olmadığını anlatan bir yazı yazdım iştenngeldiğinde hiçbirşey olmamış gibi davranmasını rica eden bir yazı yazdım. Bu olaylar eşim işteyken oluyor bu arada. İşten geldi konuştuk sarıldık vs ama yinede bir tuhaflık var yani. Sizce kaynıma uysrı mesajı atayım mı? Yaptığı şey yüzünden eşimle aramızın bozulduğunu dikkat etmedi gerektiğini kardeşiyşe onun değşl benim aynı evde yaşadığıöı bir ömür geçireceğimizi dğşğnerek hareket etmesini söyleyeyim mi sizce?
Kaynım evde sıkıntıdan geçmişe sarmış, kocamla geçmişin dedikodusunu yapıyor, kocamda gelmiş bana anlatıyor ortalığı karıştorıuorlar işte sıkıntıdan. Kadın givi dedikodu yaparlar ama bunun fsrkında değiller onların ki sadece bahsetmek dedikodu değşl onlara göre.Abi ne gereksiz muhabbetler,kayinlar kuzenler ustune siz ve kocaniz. Valla issiz midir nedir insanlar nelerle ugrasiyorsunuz?
Bwn kötü olmuyorum da eşim kötü oluyor çok nazlandı hala da nazlanıyor konuşmuyoe doğru düzgğn kendine gitmiş birde kahvaltı hazırlamış benden önce kalkmış, insan eşine de bir bardak koyar dimi, yaptığı çok ayıp.Hayir kaynînin patavatsizligi esinin sacmalamasi yuzunden bosuna olayi buyutme bosver kuzenlerin icin kocanla kotu olma esinde naz yapiyor ne sacmalik
Bosverin kimseye mesaj atmayin bosu bosuna ortalik daha da karisirKaynım evde sıkıntıdan geçmişe sarmış, kocamla geçmişin dedikodusunu yapıyor, kocamda gelmiş bana anlatıyor ortalığı karıştorıuorlar işte sıkıntıdan. Kadın givi dedikodu yaparlar ama bunun fsrkında değiller onların ki sadece bahsetmek dedikodu değşl onlara göre.
Atmıyorum ama Allah'a havale ediyorum kocamı da onları da herkesi yani.Bosverin kimseye mesaj atmayin bosu bosuna ortalik daha da karisir
Bwn kötü olmuyorum da eşim kötü oluyor çok nazlandı hala da nazlanıyor konuşmuyoe doğru düzgğn kendine gitmiş birde kahvaltı hazırlamış benden önce kalkmış, insan eşine de bir bardak koyar dimi, yaptığı çok ayıp.
Kinleri geçmemiş. Siz eşinizle mutlu olun. Soğuk davranıyorsa siz sıcak davranın. Konuyu açarsa da ben onları değil bizi geleceğimizi konuşmak istiyorum. Kuzenler konusunda benden birşey istiyorsan yapayım yoksa bırakalım olduğu yerde kalsın. Dersiniz. Kuzenleri savunmayın zaman geçti falan anlayacak gibi gelmedi bana.Zaten anlatsın da, her detayına kadar küfürlerini dahi bikmeme gerek yok. Açıkçası kaynımın o küfürlerini görünce bi tuhaf oldum ister istemez bana edilmiş gibi. Öyle dehşet verici, eltimle konuşma olayı yok, sadece ekleme ve neden eklediler diye kızma, sonra da yıllar sonra benle nişanlanırken o iftira meselesi olunca depreşiyor ben kavga ettim kuzenlerimle ama daha ne yapabilirim ki anlatsınlar bşlşyim ama küfürleri bana atmasınlar tek istediğim bu. Ben büyütmeyip kapatmaya çalışıyorum eşimle kaynım tekrar ortalığı karıştırmaya. Onlara kalsa herkesi dövecekler. Kuzenleri teyzesine bakmadı bizş kızıştırın da dövelim diyorlar mesela.
Eşim küçük değil 30 yaşını geçti. Açmadım mevzuyu ama kaynıma karşı vs dikkatli olacağım. Benim kendi ailem hakkında da en küçük alay konusu olmaya başlarda uyaracağım alttan almayacağım. Kendi karısı alındığı için karısının tarafıyla ilgili konuşamıyorlar, aralarında küçük olan benim, benim eşim büyük ama ben yaş olarak hepsinden küçüğüm.Yaşınız küçük sanırım, hiç mevzu açmayın. Böyle şeyler (dış kapının dış mandalı) olduğunda genelde olayı kişiselleştirmeden çark etmek lazım. Sen olayı kişiselleştirip üzerine çekmişsin, bomba elinizde patlamış eşin de küçük olsa gerek o da saçmalamış. allı evlenmiş güllü evlenmiş boş yere gönül kırmaya gerek yok, elinizden gelen bir şey yok. Herkes evinde huzurlu olsun
Savunmuyorum zaten hatalı olduklarını da söyledim de ona ama bana küfürlü mesajalrı atmasına kızdım.Kinleri geçmemiş. Siz eşinizle mutlu olun. Soğuk davranıyorsa siz sıcak davranın. Konuyu açarsa da ben onları değil bizi geleceğimizi konuşmak istiyorum. Kuzenler konusunda benden birşey istiyorsan yapayım yoksa bırakalım olduğu yerde kalsın. Dersiniz. Kuzenleri savunmayın zaman geçti falan anlayacak gibi gelmedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?