- 1 Kasım 2019
- 2.746
- 5.475
- 158
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Yani konuşuyorsun niye anlatıyorsun birde üste çıkıyor. Yontmaya çalışıyorum ama kardeşi buna izin vermiyoe gibi yani yontmaya çalıştığımın farkında ve sanki abisinin kendi istediği gibi olmasını istiyor ve onu yönlendiriyor gibi hissediyorum. Ben kardeşinden ve eltimden 6 yaş eşimden 7 yaş küçüğüm, beni bençmseyemediler sanki gibi.Ortalık iyice karışır bnce hic yazmayın eşinize gelince de ayni cocuk gibi nazlanıyo uzatiyo olayı size niye anlatiyo tamamen sacmaliyo biraz yontun onu yoksa bi yol olmaz bn diyim size
Ozaman evlenmeseydi kardesinin dizinin dibinde onun kuklasi olsaydi. Böyle olmaz biraz cazgir olun neden hicbirsey olmamış gibi davraniyomussunuz o nasilsa sizde öyle olunYani konuşuyorsun niye anlatıyorsun birde üste çıkıyor. Yontmaya çalışıyorum ama kardeşi buna izin vermiyoe gibi yani yontmaya çalıştığımın farkında ve sanki abisinin kendi istediği gibi olmasını istiyor ve onu yönlendiriyor gibi hissediyorum. Ben kardeşinden ve eltimden 6 yaş eşimden 7 yaş küçüğüm, beni bençmseyemediler sanki gibi.
Kayın degil fitne fesatcı elti mübarekİyi günler hanımlar çok üzgün ve sinirliyim şuanda. 1 yılık evliyim. Eşimle aynı köydeniz. Kuzenim biz evlenmeden önce kaynım ile ilgili birşey söylemişti dikkat et diye onların siyasi olayları vs var gibisinden. Neyse bu yüzden kaynım kuzenlerimle konuşmuş ve konu kapanmıştı ama birbirleriylr konuşmazlar hsz etmezler yani. Neyse gelelim asıl konuya bundan 6 yıl önce olnuş bir olay, bu kuzenlerim 6 yıl önce eltimi facebooktannarkadaş ekleyip durmuşlar, eltimde kaynımla nişanlıymış, kaynım kuzenlerime kızmış niye ekliyorsunuz vs diye bu 6 yıllık mesajlaeı kaynım silmemiş eşime göndermiş bugün, birde üstüne p.çler o... Çocukları iyi biplwmişim demek ki o yüzden kudurup iftira atmışlar bana filan, kanını biplediklerim filan diye küfğrler ve bunları bana eşim gönderdi, ben şok oldum, üzüldüm kuzenlerim erkek bu arada. Neyse eşime dedim kuzenlerimşn yaptığı şeyleri savunmıyorum ama 6 yıl önceki bir meseleyi bana kardeşinin ettiği küfğrlerle yansıtman hoş değil. Kendi aranızda konuşuyorsunuz bana niyr atıyorsun, hatalı da olsalar alındım ve üzüldğm, aramıza huzursuzluk niye sokuyorsun vs dedim, küfür etmesi yanlış dddim. Küfür etmesi yanlış ddğil ben olsam bende ederdim ama o küfürleri sana atmam yanlıştı dedi. Deidm aynısını bana söylenmeyecek şeyleri söyleyen teyzen hakkında ben ablamlara yazsam senin teyzenlere küfür etsem banandediği bel alto şeyler için hoş olur mu kızmaz mısın dedim. Kızardım ama sen benimle niye sidik yarıştırıyorsun, bir daha sana brişey anlatmıycam dedi vs tartıştık. Bana işten geldiğşnde bu konuyu yansıtma lütfen kapatalım daha da konuşmayalım geçmiş bitmiş mesele huzurumuz kaömasın dedim moralim bozuldu dedim. Bana dedikş şu, moralin bozuk kalsın, hiçbirşey olmamış gibi davranamam. Dedi bendenyaptığının yanlış olduğunu hoş olmadığını anlatan bir yazı yazdım iştenngeldiğinde hiçbirşey olmamış gibi davranmasını rica eden bir yazı yazdım. Bu olaylar eşim işteyken oluyor bu arada. İşten geldi konuştuk sarıldık vs ama yinede bir tuhaflık var yani. Sizce kaynıma uysrı mesajı atayım mı? Yaptığı şey yüzünden eşimle aramızın bozulduğunu dikkat etmedi gerektiğini kardeşiyşe onun değşl benim aynı evde yaşadığıöı bir ömür geçireceğimizi dğşğnerek hareket etmesini söyleyeyim mi sizce?
Adam hakkında atıp tutmuşlar. Sonra nişanlısına asılmışlar gibi anlaşılıyor. Küfür doğru değil ama erkekler böyle tepki veriyor. Burada eş olayı anlatmalı ama küfürü göstermemeliydi. Kayına mesaj atarsa acayip sert dönüş alacak gibi.Konular.bana alakasız geldi. Siz de garipsiniz yani adam bir şey paylaşmış kafanızı kuma gömüyorsunuz. Eşin oh iyi küfür etmiş dememis ki adama ne suç buluyorsunuz.
valla söyleyeyimde için de kalmasın ne b..tan bir kayniniz ve ne cahil bir eşiniz var.. allah yardımcınız olsun.İyi günler hanımlar çok üzgün ve sinirliyim şuanda. 1 yılık evliyim. Eşimle aynı köydeniz. Kuzenim biz evlenmeden önce kaynım ile ilgili birşey söylemişti dikkat et diye onların siyasi olayları vs var gibisinden. Neyse bu yüzden kaynım kuzenlerimle konuşmuş ve konu kapanmıştı ama birbirleriylr konuşmazlar hsz etmezler yani. Neyse gelelim asıl konuya bundan 6 yıl önce olnuş bir olay, bu kuzenlerim 6 yıl önce eltimi facebooktannarkadaş ekleyip durmuşlar, eltimde kaynımla nişanlıymış, kaynım kuzenlerime kızmış niye ekliyorsunuz vs diye bu 6 yıllık mesajlaeı kaynım silmemiş eşime göndermiş bugün, birde üstüne p.çler o... Çocukları iyi biplwmişim demek ki o yüzden kudurup iftira atmışlar bana filan, kanını biplediklerim filan diye küfğrler ve bunları bana eşim gönderdi, ben şok oldum, üzüldüm kuzenlerim erkek bu arada. Neyse eşime dedim kuzenlerimşn yaptığı şeyleri savunmıyorum ama 6 yıl önceki bir meseleyi bana kardeşinin ettiği küfğrlerle yansıtman hoş değil. Kendi aranızda konuşuyorsunuz bana niyr atıyorsun, hatalı da olsalar alındım ve üzüldğm, aramıza huzursuzluk niye sokuyorsun vs dedim, küfür etmesi yanlış dddim. Küfür etmesi yanlış ddğil ben olsam bende ederdim ama o küfürleri sana atmam yanlıştı dedi. Deidm aynısını bana söylenmeyecek şeyleri söyleyen teyzen hakkında ben ablamlara yazsam senin teyzenlere küfür etsem banandediği bel alto şeyler için hoş olur mu kızmaz mısın dedim. Kızardım ama sen benimle niye sidik yarıştırıyorsun, bir daha sana brişey anlatmıycam dedi vs tartıştık. Bana işten geldiğşnde bu konuyu yansıtma lütfen kapatalım daha da konuşmayalım geçmiş bitmiş mesele huzurumuz kaömasın dedim moralim bozuldu dedim. Bana dedikş şu, moralin bozuk kalsın, hiçbirşey olmamış gibi davranamam. Dedi bendenyaptığının yanlış olduğunu hoş olmadığını anlatan bir yazı yazdım iştenngeldiğinde hiçbirşey olmamış gibi davranmasını rica eden bir yazı yazdım. Bu olaylar eşim işteyken oluyor bu arada. İşten geldi konuştuk sarıldık vs ama yinede bir tuhaflık var yani. Sizce kaynıma uysrı mesajı atayım mı? Yaptığı şey yüzünden eşimle aramızın bozulduğunu dikkat etmedi gerektiğini kardeşiyşe onun değşl benim aynı evde yaşadığıöı bir ömür geçireceğimizi dğşğnerek hareket etmesini söyleyeyim mi sizce?
ha bi de kuzenleriniz de nişanlı olduğunu bildikleri bi kadına istek atacak kadar neyse sustum.valla söyleyeyimde için de kalmasın ne b..tan bir kayniniz ve ne cahil bir eşiniz var.. allah yardımcınız olsun.
zor yani böyle cahillerle uğraşmak.
bunlar oturup can sıkıntısından ya da çok boş olduklarından eskileri açmış birbirlerini doldurmuşlar.
ama bnce eşiniz iyi bir es değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?