Kaynımın amacı ne sizce???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni tam anlamıyla anlayan siz olmuşsunuz. Krşke diyorum o zaman kuzenlerimşn döylediği uysrıyı eşime anlatmasaydım şuan bana bu konuyu ikidebir ısıtıp ısıtıp getiremezlerdi. Ben çok kızdım zaten kuzenlerime, eşime de hak verdim, kaynımada. Ama dün gece hiçbirşwy yokken konuyu gündeme getirmek ve bana ayrıntısıyla küfürleri ile yazması beni üzdü şaşırdım ve şuan soğuk soğul oturuyoruz evde yani. Bana soğuk duruyor ona hak verdiğim halde.

Hiç bulaşma eşnle anlaşmışsınız zaten yapacağın herhangi bir hamle kötü sonuç getirebilir ...

Yaa zaten aylar ömce yaptım kavga ettim eşimle kaynım da bunu biliyorlar, herşeyi kopyalayıp attım yazdıklarımı tartışmalarımı, zaten onlara hak veriyorum haklılar ama kaynımla eşimin arasındaki olayı beni ilgşlendşrmeyen konuyu bana eşim neden atıyor, olayı kapattık ettik diyolar neden hala benim yüzüme yüzüme vuruyorlar, ben sürekli ölene kadar onlarınnyaptığı yanlışın utancını yaşamak zorunda mıyım????

Kuzenlerin nişanlı kıza askıntı olmuş zamanında. Demeliydin ki eşine, ben bilmiyordum kardeşin haklı bende mesafemi korurum.
Yani bunları beklerken eşin sen amaaan geçmiş bitmiş demişsin buna bozulmuş.

Evet doğru hatırladınız. Olaydan aylar sonra eşime patlamıştım. Herşeyi içimde kalan ne varsa hepsini aylar sonra söyledim. Artık içime atmayıp anında ne düşünüyorsam söylemeue çalışıyorum, bunu başta yapmalıydım grç kaldım ama o patlamadan sonra ne düşünüyorsam söylüyorum. Ve eşim o dediğiniz konu hakkında bile şunu dedi ben seni övmek işin söyledim buraya gelip kalmayacaklarını bildiğim için seni övme amacıyla öyle ısrar ettim ama sen anlamadın beni dedi. Ben de kesin öyledir deyip ne varsa söyledim kustum. Bu zamana kadar ne düşündüğümü filan herşeyi anlattım. Ama anlamıyor iştr anlatamıyorum. Anlasa bşle kendi üste çıkmaya çalışıyor.

Özür dilerim anlamadım. Kaynınızın aklına nerden geliyor tekrar. Ayrıca iftira var. Bir şeyden konu tekrar açılmış olmalı. Tavsiyem kaynınıza hiçbir mesele için asla mesaj yazmayın. Eşiniz sizin muhatabınız. Ona söyleyin birşey olursa o bulsun orta yolu.

ısitip isitip onunuze koyacak ozaman bu meseleyi surekli

Yine de kuzenleriniz rahat durmamış ..Muhakkak ki kaynını yine tahrik etmişler
Böyle konular durduk yere açılmaz.

Hayır geçmil bitmiş değil haklısınız eşeklik dtmişler karaktersizlik yapmışlar dedim, ama bana küfürlü mesajlaro atma ister istemez üzülüyorum onların adına utanmak zorunda değilim onların yaptığı yanlışın üzüntüsünü çekmek zorunda değiliz, onlar yüzünden huzurumuzu bozmayalım diyorum o daha üstüme gelme peşinde.

Kaynım karantinadan evde oldığu için eski mesajları karıştırmış kurcalamış, onları sakladığı için dr görüp yine siniri depreşmiş ve eşime yazmış, eşime yazınca da eşim bana atıyor, kuzenleriminnyazdıklarını atsın bişey demiyorum onlara zaten kızıyorum ve soğuğum ama neden gelip bana kaynımın küfürlerini atıyor ona kızıyorum. Daha kuzenlerim o olaudan sonra ne eklediler ne yazdılar, utanıyorlar bile şuanda, arayı düzeltmeye çalışıyorlar. Ben kuzenlerimi savunmuyorum yaptıkları gerçekten alçaklık ama bunu ısıtıp ısıtıp bana getirmeleri hoş değil, onların utancını ben yaşamak zorunda mıyım???

Alıntı
kuzenlerim 6 yıl önce eltimi facebooktannarkadaş ekleyip durmuşlar, eltimde kaynımla nişanlıymış, kaynım kuzenlerime kızmış niye ekliyorsunuz vs diye bu 6 yıllık mesajlaeı kaynım silmemiş eşime göndermiş bugün, birde üstüne
Alıntı

Buradaki mesajlar eltinizle kuzenler arası gibi anlaşılıyor.
Neyse,
Olayı büyütmeyin. Kim kime küfür ederse etsin. Eşiniz size bir daha göstermesin. Bir durum varsa anlatsın takipte kalın. Ne olur ne olmaz.

Yine de kuzenleriniz rahat durmamış ..Muhakkak ki kaynını yine tahrik etmişler
Böyle konular durduk yere açılmaz.
Hayır tekrar tahrik etme yok. Olsa yeniden yazdılar diye der eşim bana. Kaynım karantinadna evde olduğu için can sıkıntısından eski mesajları karıştırıp karıştıeıp duruyor onun dedikodusunu da eşimle yapıyor olay bundan ibarwt o yğzden siniri depreşiyor işte.

Hımm aranıyorlar. Siz bozmayın tadınızı. Zaten kavga etmiş, barışmışsınız.

Eşinizin teyzesinin size söylediği en az kuzenlerinizin ısrarla takip isteği göndermesi kadar ayıp, bence. Ama siz ablanızın öyle küfürlü yazışmalarını eşinize gösterseniz kıyameti koparırdı belli ki. Kaldı ki hakkında imalı sözler söylenen ablanızın da sinirlenmeye hakkı vardır.

Ben evlilikte çifte standart ve eşitsizliğe tahammül edemem. O yüzden sizin ne hissettiğinizi anladım.

Hatalı olan eşiniz olduğu icin kayniniza mesaj atmayın. Kuzenleriniz niye fetocu diye uyardı onu anlamadım fetocu olmasinin size nasil zarari olacak ? He cidden fetocu ise kuzenleriniz etrafta siyaset konuştuğunda kendileri dâhil değilse bile kinleniyordur kuzenlerinize. Ben kuzenlerinizde hata göremedim köylüsüne sosyal medyadan istek atmak cok-da absürt değil banada atıyorlar kabul etmiyorum elitiniz gibi de gidip yetiştirmiyorum ama evlenirken sana dikkat et demelerini yanlış sizin bunu eşinize söylemeniz 10 kat daha fazla yanlış

Zaten anlatsın da, her detayına kadar küfürlerini dahi bikmeme gerek yok. Açıkçası kaynımın o küfürlerini görünce bi tuhaf oldum ister istemez bana edilmiş gibi. Öyle dehşet verici, eltimle konuşma olayı yok, sadece ekleme ve neden eklediler diye kızma, sonra da yıllar sonra benle nişanlanırken o iftira meselesi olunca depreşiyor ben kavga ettim kuzenlerimle ama daha ne yapabilirim ki anlatsınlar bşlşyim ama küfürleri bana atmasınlar tek istediğim bu. Ben büyütmeyip kapatmaya çalışıyorum eşimle kaynım tekrar ortalığı karıştırmaya. Onlara kalsa herkesi dövecekler. Kuzenleri teyzesine bakmadı bizş kızıştırın da dövelim diyorlar mesela.

Şuan eşime yansıtmamaya çalışıuorum ama sanki ben yapmışım gibi eşim bana yansıtıyor. Kaynıma yazarsam ben haksız duruma düşerim biliyorum, yazmayacağım da ekmeklerine yağ sğrmeyeceğim, ama eşimin bana tavrı beni üzüyor işte. Konuyu kapadık yatarken gülerek birbirimizi başkaları yüzünden üzmeyelim huzurumuzu bozacak şeylerden uzak duralım dediğimiz halde uyandığımda kendisi kalmış kendine kahvaltı hazırlamış kendi kendine çay içiyor ne bi günaydın, ne sana da bir bardak koyayım mı demek var ne de başka birşey. Allah a havale ediyorum beni bu şekilde üzenleri üzülmeme sebep olanları.

Ya eşim ve kardeşi devletr bağlı çalışıyorlar yarın bir gün mağdur olursun sıkıntı çıkar gibisinden düşünüyorlar öyle bir durum varsa gibisinden.

Ya eşim ve kardeşi devletr bağlı çalışıyorlar yarın bir gün mağdur olursun sıkıntı çıkar gibisinden düşünüyorlar öyle bir durum varsa gibisinden.
Işten atılabilir diye uyarmislar yani. Bence eşinizle de konuşmayın artık bu konuyu ama ben olsam başta hiç söylemezdim söylediysem de kuzenlerimi yedirmezdim bana göre yaptıklarında bir hata yok çünkü. Onlara belli ki siyasi durumlardan dolayı bu sinirleri küfürler hiç hoş degil. Eşim bana kuzenime edilen küfürlerin mesajını gösterse kişi kendine layık olduğu şekilde hitap eder der susardım. Belli ki öğretmen kayniniz ama üsluba konuşmaya bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…