kaynımın çok bilmiş sevgilisi

iyi şaşır o zaman

Ecza...başında bilmem ne olan bayan, bakın ben size "siz" diye hitap ediyorsam, aynı özeni karşımdakinden de beklerim.

Biriyle konuşmalarınızı kendi çıkarımlarınız doğrultusunda anlamlandırarak kıymete bindirip başkalarına taşımayı "iyilik" olarak adlandırabilirsiniz, ama ben adlandırmam.

Üstüne bir de şaşırırım. Bakın yine şaşırdım .

Son düzenleme:

neden karışma gereği duyuyorsun ki??
bırak ne hallerı varsa görsünler...

sanırım canın sıkılıyor senin,, edinecek dertler arıyorsun

Son düzenleme:
Bi görümce adayı çıkar ' abimin kız arkadaşı şöyle böyle 4 yıldır sevgililer ama kız bize karşı çok soğuk '

Bi elti adayı çıkar ' kaynımın sevgilisi var liseden beri çıkıyorlar şöyle şöyle dedi kaynımı küçük mü görüyor acaba '

Pardon ama size ne ?

Onlar birbirini seviyor ki yıllardır sevgililer.. Kötü bi tercihse bile bu onların sorunu..

Başkalarını neden bu kadar düşünüyorsunuz ki çok mu boş vaktiniz var..

Kaynanadan betersiniz yahu

Herkes sadece kendi ilişkisine baksa ne güzel olacak hayat..

Daha ortada nişan bile yokken eltiye bu kadar kafayı taktıysanız siz,evlendiklerinde burda çok konunuzu görürüz.Milli eltimiz Sedeften sonra bir eltimiz daha olur heralde

Sizin kafa epey karışmış,

Müteahitlik inş. mühendisliğinden daha mı zor? başkanlık makamı falan mı sandınız? tez doktora 10 yıl çalışma süreci, kpss falan filan. Başka bir meslekle mi karıştırdınız? İlkokul mezunu insan bile sermayesi varsa yapar bu işi. Ya da başka ülkede yaşıyorsunuz, üzgünüm ama Türkiye de çok kolay malesef, ama inş. mühendisi olmak zordur. Lise mezunu adam inş. mühendisi olamaz.

Arabesk bilmediğin konuda bu kadar yorum yazmasaydın keske öncelikle KPSS ile müteahhitliğin ne alakası var ben ins mühendisiyim KPSS ile devlet memuru oldum müteahhit olmadım ayrıca muteahhit olmak icin master yapip tez hazirlamaya gerek yok sermayesi olan herkes müteahhitlik yapabiliyor bknz Ali agaoglu liseyi bile bitirememis

nedense 3. msjımı alıntılamak hiç birininizin işinize gelmemiş!!!!

Sakın ama sakın karışmayın dönüp dolaşır size gelir. çünkü benim başıma geldi, kısaca söz edeyim nişanlımın kardeşinin bir kız arkadaşı vardı iyi kız pek bir problemim olmadı ama kaynımı kötü yönde de etkiliyordu nişanlım, ailesi, amcaları kızı tanıyorlar onu hiç istemedi, hatta bi toplulukta olmaması gereken birşey oldu onu kovdular çok üzüldüm aslında ne yaparsa yapsın haketmiyor böyle bir davranışı..Neyse normalde kaynım beni çok sever bende tabi ama ben sevilen gelin oda istenmeyen gelin olunca kaynım benim hakkımda olup olmadık şeyler söylemiş ailesine ha nişanlım ailem inanmadı diyor ama ben çok kırıldım kaynıma...çok kısa özet geçtim diyeceğim şu ki ben hep arayapıcı olmaya çalışırken hatta bırak kızın hakkında kötü bişey bile söylememişken neredeyse ben kötü oluyordum..ilişkileri şuan devam ediyo ama ben hiç görüşmüyorum ve yorum dahi yapmıyorum. dediğim gibi sen sen ol iyi yada kötü sakın yorum yapma hatta bu süre içinde görüşmesen bile iyi olur.

nedense 3. msjımı alıntılamak hiç birininizin işinize gelmemiş!!!!

İşime gelmedi değil, görmedim, tüm sayfaları okumadım. Kırmızı ile alıntılanan mesajlarınız dikkatimi çekti sadece onları okudum. 3. mesajınızı görseydim yorum yapmazdım. Yorumumda yanlış bildiğiniz bir konu için bilgilendirmek istemiştim sadece, ne eleştirdim ne hakaret ettim. Diğerlerinden özür dilerken benim mesajımda art niyet aramanız sizin niyetinizi gösterir.

Öncelikle aklıma takılan; bir kaç yıldır evliyiz demeniz. İlk defa bu kadar kısa süreli evli olan bir bayanın bu ifadeyi kullandığını gördüm, çok şaşırdım.
Hani 20 yıl evli olursun, 20 küsür yıl oldu dersin hemen ilk sorulduğunda, hesaplayamazsın. İşte sizinki tuhaf geldi.
......

Arkadaşlara katılıyorum,kesinlikle karışmamalısınız. Kimseye anlatmamalısınız. Hatta artık bu tür muhabbetlere girmemelisiniz o kızla.
O kaynınızı küçümsüyorsa sizde o kızı küçümsüyorsunuz farketmeden. Yok lisans, yok önlisans, yok kpss..

yazacaklarım art niyet etiketine sahip olanlaradır aynı zamanda.
bastan sona okumayıp 2msjımı gorüp yorum yaptıgınız için maalesefki hiçte masumane olmuyorsunuz ,konuyu bılgılendırmek için yazdınız ya objektifte olmuyorsunuz.. tüm sayfaları okumak sizin elinizdeydi sonucta kimse size engel teskil etmedi.. tamamiyle sizin insiyafitinizdeydi..bu insiyafitinizi konuyu sonuna kadar okuma gayretınde gosterseydınız – art niyet- etiketine sahip olmazdınız..

Özür dileme kısmındaysa uzunnn uzadıya yazardım kişilikmiş,egoymus..erdemmiş vsvs.. ancak klavyede parmaklarımı yormayacagım..burda durdugum zamana yazık.

Neyse... bende hiç kendimi yormayacağım

Son düzenleme:
Tabiki karışmamalısın.hatta sinir olduysan nettede görüşme.
ayrıca 2 yıllık okul bitirmiş işini mi yapıyormuş ki?bende böyle insanlara sinir oluyorum.
inşallah ilerde problem olmaz kaynınla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…